x
 
   
NAKIT OD SWAROVSKI KRISTALA

SWAROVSKI CRYSTAL

Swarovski je mali komad kristala formiran od praha stakla i silikon oksida pomešanih zajedno u glatku i čvrstu površinu visoke tehnologije.

Verenički Prstenovi sa Swarovski kristalom

Verenički Prstenovi
sa Swarovski kristalom

Minđuše sa Swarovski kristalom

Minđuše sa Swarovski kristalom

boderISTRAŽITE JOŠ

SWAROVSKI CRYSTAL

Swarovski je mali komad kristala formiran od praha stakla i silikon oksida pomešanih zajedno u glatku i čvrstu površinu visoke tehnologije. Kristali su inače pojačani još jednim slojem, što im pruža sjaj dijamanata. Pored njegove brilijantnosti, čistote i besprekornog kvaliteta, ono što ih razlikuje od drugi je da njihov način obrade daje sjajnu površinu sličnu dijamantima što se tiče odsjaja. Njih je napravio čovek preciznom obradom divnih, visokokvalitetnih staklenih kristala koji sadrže kvarc, pesak i minerale. Swarovski kristali su proizvod specijalnog procesa obrade koji im omogućava da imaju odsjaj spektra. Stvoren da bude savršen i kvalitetan u odnosu na boju, veličinu i oblik, Swarovski se razlikuje u odnosu na druge materijale i kombinuje se u novu dimenziju lepote.

Glamira pruža mesto tamno plavom, zelenom, crvenom i neprovidnom swarovski nakitu koji uključuje minđuše, prstenove, narukvice, manžetne i druge dizajne. Možete kombinovati bilo koju boju Swarovski sa drugim dragim i polu-dragim kamenovima, zatim ih postaviti u zlatnu ili srebrnu okolinu i napraviti swarovski prsten. Šta više, možete uživati menjajući detalje na narukvici po Vašoj želji i napravite unikatnu swarovski narukvicu za sebe ili nekog dragog. Možete da otkrijete predivne boje i lepotu kristala na Vašim personalizovanim swarovski minđušama. Sa opcijom personalizacije Glamira će Vas zavesti i nahraniti Vaše kreativne želje!