Učitavanje...

Ko smo mi?

Prvu trgovinu smo osnovali 1999 g. u Heilbronu, Nemačka, koja i dalje ostaje sedište i centrala za sva naša predstavništva. Tokom osam godina uspešne delatnosti u visoko razvijenom sektoru nakita, kompanija je prošla kroz velike poslovne promene, kako bi razvila svoju ponudu i uvećala broj kupaca. Na svom razvojnom putu od male zlatare do jednog od ključnih igrača u evropskom sektoru nakita, trgovački naziv (brand) marke GLAMIRA je osnovan 2011.godine. Do kraja 2011 g. GLAMIRA je ostvarila izvanredan napredak, osim u Nemačkoj, i na tržištu u Velikoj Britaniji i Španiji.

U 2012 g. GLAMIRA je počela da dizajnira i da proizvodi samo sopstvene proizvode. Ova promena strategije pružila je priliku GLAMIRI da aktivno uđe na međunarodnu arenu nakita. Tokom te iste godine, GLAMIRA je počela da prodaje svoje proizvode u Austriji i Švajcarskoj. U 2013 g. GLAMIRA je uspešno nastavila da osvaja međunarodna tržišta dodajući Finsku, Italiju, Dansku, Švedsku i Francusku u svom rastućem portfoliju.

Tokom 2014 g. GLAMIRA je nastavila sa izgradnjom svoje korporativne strukture, što je omogilo osvajanje novih tržišta u Zapadnoj Evropi i brzo napredovanje na ključnim evropskim tržištima. 2016 g. GLAMIRA je nastavila da proširuje svoje poslovanje na tržištima Istočne Evrope i Dalekom Istoku, kao i u USA, Južnoj Americi i Pacifiku.

U 2020, GLAMIRA je jedna od vodećih kompanija za izradu nakita - isporučuje svoje proizvode u više od 65 zemalja i ima predstavništva u 8 zemalja - Njemačkoj, Švicarskoj, SAD, UK, Norveškoj, Australiji, Bugarskoj i Turskoj.

Mi kao GLAMIRA neumorno radimo na zadovoljavanju potreba, na profesionalan i efikasan način, naših korisnika - u skladu sa našim korporativnim vrednostima integriteta i poverenja. GLAMIRA je razvila infrastrukturu e-trgovine svetske klase, koristeći vrhunsku i najsavremeniju tehnologiju, koja odgovara potrebama savremenih globalnih potrošača pružajući im visokokvalitetnu i brzu uslugu.

https://www.glamira.rs/glamira-worldwide/