x
 
   
NARANDŽASTI SAFIR

NARANDŽASTI SAFIR

Specijalna boja za naglasak specijalnih karakteristika… Neka ovaj kamen mudrosti, kreativnosti i senzualnosti odigra važnu ulogu u Vašem životu.

Verenički Prsteni sa Narandžastim Safirom

Verenički Prsteni
sa Narandžastim Safirom

PREPORUČUJEMO VAM

NARANDŽASTI SAFIR

Narančasti Sapphire je veoma moćan kristal, koji pomaže pisacima, pevačima i umetnicima, kao i svima onima koji žele da izraze svoje najdublje emocije, misli i verovanja na najkreativniji način. On olakšava božansko nadahnuće i može da Vas vodi na putu manifestacije Vaših duhovnih ideja i vizija. Narandžasti Safir izlučuje životnu silu, koja će poboljšati Vašu seksualnu energiju i želju, što će uveliko povećati Vašu plodnost. Taj kristal vrlo je umirujuć za srce i um. On Vas oslobađa neželjenih misli i bilo kakve mentalne napetosti. Takođe, podstiče Vaš um da bude otvoren za lepotu i čudo života, donoseći lakoću i sreću i vraćajući ravnotežu natrag u Vaše telo.
Narandžasti Safir će aktivirati i očistiti Vašu drugu čakru. To će kontrolisati tok energije i protok informacija iz Vašeg tela ka Vašem umu, i od Vašeg uma do Vašeg tela. To je kristal zanosa, blaženstva i sreće. On će poboljšati Vaše opšte stanje i otvoriće Vaš um za nadahnuće, što će unaprediti Vašu komunikaciju. Osiguraće da se Vaš kreativni izraz izjednači sa željama Vašeg srca i njihova manifestacija služiće opštem dobru.
Narandžasti Safir donosi energiju radosti, sreće i prijateljstva. On donosi više zadovoljstva u ljubavi i romantičnosti, kao i porodičnoj sreći.