Učitavanje...

POVRATAK POLITIJE i GARANCIJA

U GLAMIRA težimo za 100% zadovoljstvo kupaca i pružiti našim klijentima uz visoku kvalitetu proizvoda. at GLAMIRA.U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni svojom kupnjom, možete vratiti proizvod u izvornom stanju u roku od 60 dana od dana dostave porudžbine, pod uvjetom da je vaš proizvod ispunjava uvjete otplate.

Povrat novčanih sredstava za gravirane proizvode je moguć samo za nakit kupljen počevši od 21.08.2020 i nakon toga. Molimo Vas, za više detalja pogledajte Odeljak za povlačenje (refundiranje), koji se nalazi malo niže.

Molimo, prije vraćanja proizvoda, pažljivo pročitajte ovu stranicu

GARANCIJA

GLAMIRA nakit pažljivo izrađene od kvalitetnih materijala, tako da možete pouzdano stojimo iza naših proizvoda s velikodušnim pravila za povrat i jamstvo.

GLAMIRA Svi proizvodi imaju garanciju besplatno za životno proizvođača. U slučaju bilo kakvog proizvodnog nedostatka, rado ćemo GLAMIRA besplatno popravljanje svoj proizvod dok ne kvalificira za doživotno jamstvo

Predmet naše inspekcijskog tima za osiguranje kvalitete prije nego je zahtjev obrađen Svi zahtjevi za popravak su. Ako je naš tim za osiguranje kvalitete utvrdili da je šteta nije uzrokovana tvornice, mi ćemo vas obavijestiti i da znaš koliko je dostupan GLAMIRA za popravke i po kojoj cijeni ili na drugi način.

Besplatno doživotno jamstvo je dostupan samo za proizvode kupljene od 1. lipnja 2017. godine. Za proizvode kupljene prije tog datuma ostaje na snazi za 2-godišnjegarancija od datuma kupnje.

Pravila i uvjeti doživotna garancija i popravke

1. Garancija je opravdana samo grešku od proizvođača i ne pokriva deformacije i oštećenja uslijed nezgode, pogrešne upotrebe, nemarnog korištenja, nemar, plesti ili uobičajenog trošenja i habanja ili nositi.

2. Garancija nije važeća u svakom slučaju kad je proizvod bio promijenjen na bilo koji način, uključujući i graviranje, veličine ili popravka od strane treće osobe, kao što je zlatar ili druge osobe koja nije GLAMIRA

3. Ako bilo koji dio nakita (uključujući, ali ne ograničavajući se na, kamenje, lanci, sponke..itd.) Void, koji treba vratiti, zajedno sa svojim delovima protiv bilo kakvog pokušaja popravka. GLAMIRA ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve dijelova koji nedostaju ili kamenja.

4. Doživotno jamstvo nije prenosivo na treću osobu.

Jamstvo proizvođača ne pokriva sledeće:

 • Promjene u boji zbog izlaganja hemikalijama,šminka , bazen, vruće kupke ili kupke
 • Ogrebotine, udubljenja ili parčad zbog svakodnevne upotrebe ili zlouporabe.
 • Savijen, upletena ili istrošene zupci, s rezultatom da je kamen padne ili izgubljeni zbog nepažnje ili drugih oštećenja
 • Izgubljen ili ukraden kamen
 • Proizvodi koji nepravilno koriste ili nosive izvan očekivanog normalnog, svakodnevnu upotrebu

Imajte na umu da sljedeće stvari su karakteristike proizvoda i ne može se smatrati nedostatke:

 • Blaga nepravilnosti i odstupanja u proizvodnji
 • Prirodna svojstva metala ili dragog kamenja (kao što su boje, unutarnjeg sestava..itd).

POVRAT

Vi možete da vratite Vaš proizvod GLAMIRI za povrata novca, promenu veličine ili servisiranje.

Za brz i jednostavan proces povrat novca, odabrati pravi način i vratiti se na sastanku ispunite potrebna polja na obrascu.Vaš zahtev neće biti obrađen bez potrebne informacije.

Potvrda e-mail, uključujući i povratnu adresu i kopiju obrasca koji se sastaju će biti poslat na vašu e-mail adresu ako pošaljete obrazac za povrat sredstava. Molimo odštampajte ovaj obrazac i priložite svoju pošiljku s povratom.

Molimo Vas, imajte u vidu da će Vaš zahtev za povratom biti obrađen na osnovu podataka, koje ste nam poslali online. Bilo kakav ručno dodat komentar ili beleška na Vašem odšampanom zahtevu za povratom neće biti uzeti u obzir.

Vaš proizvod prije slanja bezbedno upakujte. Preporučujemo da pošaljete svoj proizvod putem osiguran i pratiti način dostave.GLAMIRA ne preuzima odgovornost za gubitak ili oštećenje robe u tranzitu.

Povratak utovar troškovi nisu pokriveni GLAMIRA i ostati odgovornost klijenta.

Povrati moraju biti adresirani na:

GLAMIRA
c/o Ring-Paare.de GmbH
Schaeuffelenstr. 49-51
74076 Heilbronn
Nemačka

Nakon što primimo Vašu pošiljku može potrajati i do 2-4 radnih dana obraditi vaš zahtev. Imajte na umu da su svi podložni povrat našem inspekcijskom timu za osiguranje kvalitete, a prije zahtjev je obrađen mogu nastati troškovi u zavisnosti od uputstva na oporavak.Kada je proizvod inspekciju, što obaviješteni u slučaju troškova i prije nego što bilo koji posao u obradi zahtjeva.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati našu korisničku podršku putem e-pošte service@glamira.rs. Naše osoblje rado će vam pomoći.

Molimo, prije vraćanja proizvoda u slučaju otkazivanja ugovora, graviranje, veličine promjene ili zahtjeve za popravak, pažljivo pročitajte informacije u nastavku.

LICENCNI UGOVOR (POVRATAK)

Vaš povrat mora ispuniti sve uslove u nastavku, imate pravo na isplatu:

 • Proizvod nije nošen i nema znakova korištenja, uključujući, ali ne ograničavajući se na ogrebotine, udubljenja, mrlja i drugih nepravilnosti.
 • Originalni pečat proizvoda treba da ostane netaknut i da nije uklonjen. (Svi ugravirani i neugravirani proizvodi šalju se pričvršćeno sa etiketom sa kodom za povrat. Molimo Vas uverite se da nije uklonjen.) Molimo Vas nesite kod povrata naveden na etiketi prilikom popunjavanja obrasca za povrat.
 • Vaš vratila pošiljka sadrži nikakve dodatne stavke kao što su originalni poklon kutije, potvrda i drugih promotivnih predmeta.
 • Proizvod nije prethodno provedena promjena veličine ili druge promjene.
 • Proizvod ne sadrži dijamante koji su kupili pod GIA odobrenja.
 • Proizvod je vratio u GLAMIRA u roku od 60 dana od dana dostave narudžbe.

Objavljeno u korist svog izvornog načina plaćanja, isključujući troškove prevoza. Imajte na umu da to može potrajati i do 10 radnih dana, što znači pojaviti na računu, u zavisnosti od banke i izdavaoca kartice.

Možete samo da tražite kao povrat kredit trgovine za proizvode kupljene korišćenjem kredita trgovine i oni ne mogu da budu obrađivani za povraćaj novca. Kredit trgovine ne može da bude pretvoren u gotovinu, da se prenese na neku drugu osobu ili da se koristi za usluge kao što su ekspresna isporuka ili kao naknada za promenu veličine.

PROMENA VELIČINE PRSTENA

GLAMIRA rado će dobiti besplatnu promeniti veličinu svog gravirano ili ne gravirano prsten unutar prvih 60 dana od primitka vašeg proizvoda.

Imajte u vidu da prsten može da se zameni samo u istoj veličini.

Ukoliko želite vratiti proizvod s obzirom na promjene u veličini, ispunite obrazac povratka i pratite korake koje su objašnjeni u poglavlju „Povrati sredstava”. Molimo provjerite jeste li vlastiti proizvod za promjenu veličine poslana bez dodatnih predmeta, kao što su poklon kutija ili certifikata, možete obraditi ove objekte veličine promjene, oni neće biti vraćeni.

Proverite je li veličina proizvod promijenila od treće strane, kao što je još jedan zlatar ili osobe koja nije GLAMIRA jer će izbrisati Vaše doživotno jamstvo.

Proces promene veličine prstena traje do 25 radnih dana u zavisnosti od prstena i za takav prsten nije moguće dobiti povraćaj sredstava.

POPRAVCI

Ukoliko želite vratiti proizvod na popravak, ispunite obrazac povratka i pratite korake koje su objašnjeni u poglavlju “povratak”.. Molimo pobrinite se da vaš proizvod će biti popravljen bez slanja dodatnih predmeta, kao što su poklon kutija ili certifikata, možete napraviti predmeta prema načinu popravka neće biti vraćen.

Skrećemo Vam pažnju da proces popravke traje do 25 radnih dana u zavisnosti od samog proizvoda.