REKLAMACIJE - POLITIKA VRAĆANJA I REKLAMACIJE

Ažurirano 20.juna 2017 god.

GLAMIRA je, kao kompanija, angažovana ka 100% zadovoljstvu korsinika i proizvodnji i dostavi visokokvalitetnih proizvoda. Ako, iz bilo kog razloga, niste zadovoljni Vašom kupovinom, možete da nam pošaljete nazad Vaš gravirani ili negravirani komad nakita u nepromenjenom izdanju u roku od 60 dana od isporuke Vaše porudžbe pod uslovom da Vaš komad nakita ispunjava uslove za vraćanje.

Vraćanje novca za gravirani proizvod je moguće samo za proizvode kupljene posle 1. juna 2017g, pod uslovom da crna trakica sa etiketom, sa kojom je isporučen proizvod, nije uklonjena. Za više detalja, zamolićemo Vas da odete do odeljka Vraćanje novca.

Zamolićemo Vas da pročitate ovu stranicu veoma pažljivo pre nego što napravite vraćanje Vašeg komada nakita.

Važno obaveštenje: Za gravirane proizvode ne možete da dobijete vraćanje novca, možete da dobijete jedino zamenu. Zamena Vam daje mogućnost da napravite novu porudžbinu kod GLAMIRE, ali u vrednosti celokupnog iznosa originalne kupovine. Negravirani proizvodi mogu da se vrate i prema Vašem izboru možete da dobijete vraćanje novca ili zamenu proizvoda.

GARANCIJA

GLAMIRIN nakit je izrađen pažljivo i od vrlo kvalitetnih materijala, zbog toga što smo sigurni u naše proizvode dajemo našim korisnicima povoljne uslove za vraćanje i povoljne uslove garancije.

Za sve svoje proizvode GLAMIRA daje besplatnu doživotnu garanciju proizvođača. U slučaju bilo kog proizvodnog defekta, GLAMIRA će sa zadovoljstvom napraviti besplatnu popravku sve dok Vaš komad nakita ispunjava pravila i uslove doživotne garancije.

Sve primljene zahteve za popravak najpre proverava naš Sektor za kontrolu kvaliteta, pre nego što zahtevi budu obrađeni. Ako naš Sektor za kontrolu kvaliteta tokom provere utvrdi da nedostatak nije prouzrokovan proizvodnim defektom, informiraćemo Vas o tome i obavestiti Vas da li usluge popravka GLAMIRE moguće za određenu cenu ili na neki drugi način.

Doživotna garancija je važeća samo za proizvode, koji su kupljeni posle 1. juna 2017g. Za proizvode, koji su kupljeni pre tog datuma, važi 2-godišnja garancija, koja stupa na snagu od isporuke porudžbine.

Pravila i uslovi za doživotnu garanciju i popravku

1. Garancija važi samo za proizvodne defekte i ne pokriva oštećenja i deformacije prouzrokovane nezgodom, zloupotrebom, nepažnjom, neovlašćenim servisiranjem ili habanjem tokom nošenja.

2. Garancija se poništava i neće biti važeća u svim slučajevima kada je Vaš komad nakita modifikovan na bilo koji način uključujući graviranje, promenu veličine ili popravku, koju je izvršilo treće lice kao što je bilo koji zlatar ili osoba koja nije GLAMIRA.

3. Ako bilo koji deo nakita (uključujući, ali ne ograničavajući se samo na, drage kamene, lančiće,kopče i itd.) je ispao, treba da bude vraćen zajedno sa svim delovima pre nego je napravljen bilo kakav pokušaj popravke. GLAMIRA ne nosi odgovornost za gubitak dragih kamena ili drugih delova nakita.

4. Doživotnu garanciju ne možete da prenesete na treće lice.

Garancija proizvođača ne pokriva sledeće:

 • Promenu boje zbog izlaganja i upotrebe hemikalija, šminke, bazenima, vrućim kupkama ili kadama.
 • Ogrebotine, udibljenja ili oštećenja prouzrokovane opštim habanjem ili zloupotrebom.
 • Savijeni, uhvaćeni ili pohabani pipci-držači, koji dozvoljavaju kamenu da padne ili da bude izgubljen zbog nemarnosti ili drugog oštećenja.
 • Izgubljen ili ukraden kamen(i)
 • Predmeti oštećeni ili deformisani van očekivanog od svakodnevnog normalnog nošenja.

Skrećemo Vam pažnju da su sledeće stavke karakteristike samog proizvoda i ne mogu da se posmatraju kao defekti:

 • Male nepravilnosti i varijacije u izradi
 • Prirodne osobine metala ili dragog kamena (kao što su boja, unutrašnje nečistoće i itd.)

VRAĆANJE

Možete da pošaljete natrag Vaš proizvod GLAMIRI uz zahtev za vraćanje novca, promenu veličine ili popravku. Sve što tražimo od Vas je da popunite naš zahtev za vraćanje i da ga dodate odštampan u Vaš paket pre slanja.

Za brz i jednostavan proces vraćanja, zamolićemo Vas, da izaberete korektno vrstu vraćanja i da popunite sva obavezna polja u Vašem zahtevu za vraćanje. Vaš zahtev za vraćanje neće biti obrađen bez svih traženih informacija.

Nakon što pošaljete popunjeni zahtev, dobićete potvrdni e-mail sa adresom za vraćanje i kopijom popunjenoh zahteva za vraćanje. Zamolićemo Vas da odštampate i da dodate taj zahtev u Vašem paketu.

Za brzu i sigurnu isporuku, zamolićemo Vas da se obratite našoj službi za korisničku podršku pre nego što nam pošaljete Vašu pošiljku. Uredićemo stvari tako da kurirska služba preuzme pošiljku sa Vaše adrese..

Kada primimo Vašu pošiljku neophodno je od 2-4 radna dana za odrađivanje Vašeg zahteva. Želimo da Vam skrenemo pažnju kako sva vraćanja najpre stižu u naš Sektor za kontrolu kvaliteta, gde se vrši detaljna provera pre nego što Vaš zahtev bude odrađen i u zavisnosti od Vaših zahteva, mogu da se pojave dodatni troškovi. Nakon pregledavanja Vašeg komada nakita, ako je potrebno da platite, bićete informisani pre nego što budu preduzete bilo kakve aktivnosti i cilju obrade Vašeg zahteva.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati našu korisničku podršku putem e-pošte service@glamira.rs Naše osoblje rado će vam pomoći.

Zamolićemo Vas da pročitate pažljivo niže navedene informacije pre nego što pošaljete Vaš komad nakita za vraćanje novca, promenu veličine ili graviranje.

VRAĆANJE NOVCA

Kako biste mogli da ostvarite vraćanje novca u celini, Vaš proizvod treba da ispunjava uslove, navedene ispod:

 • Proizvod nije nošen i nisu vidljivi tragovi upotrebe, kao što su, ali ne ograničavajući se samo na,ogrebotine, udubljenja, mrlje ili drugi nedostatci.
 • Originalna crna trakica na proizvodu je netaknuta i nije uklonjena. (Svi negravirani i gravirani proizvodi treba da budu poslani zajedno sa crnom trakicom na kojoj je prikačen naš logotip i etiketa. Zamolićemo Vas da proverite da crna trakica nije uklonjena.)
 • Vaša povratna pošiljka treba da sadrži sve dodatne stvari koje ste dobili kao što su originalna ukrasna kutija, sertifikati i ostali promotivni materijali.
 • Vaš proizvod pre toga nije bio ni na koji način modificiran, niti je vršena promena veličine prstena.
 • Vaš proizvod niste naručili kao specijalnu porudžbinu, koja je bila dizajnirana i izrađena prema Vašem zahtevu i posebnim specifikacijama.
 • Vaš proizvod ne sadrži dijamante, koji su kupljeni sa GIA sertifikatom.
 • Proizvod može da bude vraćen GLAMIRI u roku od 60 dana od isporuke Vaše porudžbine.

Vraćanje novca biće napravljeno koristeći isti način plaćanja, koji ste izabrali tokom Vaše kupovine, isključujući troškove isporuke. Skrećemo Vam pažnju da može da prođe do 10 radnih dana da napravljeni povraćaj novca bude vidljiv na Vašem računu, u zavisnosti od Vaše banke ili izdavača kartice.

Važno obaveštenje: Za gravirane proizvode ne možete da dobijete vraćanje novca, možete da dobijete jedino zamenu. Zamena Vam daje mogućnost da napravite novu porudžbinu kod GLAMIRE, ali u vrednosti celokupnog iznosa originalne kupovine. Negravirani proizvodi mogu da se vrate i prema Vašem izboru možete da dobijete vraćanje novca ili zamenu proizvoda.

GRAVIRANJE

Ako ste naručili Vaš komad nakita bez graviranja i kasnije odlučite kako biste želeli da ga imate sa ugraviranom porukom, sa zadovoljstvmo ćemo to napraviti za Vas uz malu nadoknadu od 500,00RSD po simbolu i 500,00RSD naknade za troškove isporuke.

Da biste poslali natrag Vaš komad nakita na popravku, popunite zahtev za vraćanje i pratite korake, koji su objašnjeni detaljno u odeljku “VRAĆANJE”. Zamolićemo Vas da proverite i da nam pošaljete Vaš proizvod za graviranje bez propratnih dodataka kao što je ukrasna poklon kutija ili sertifikati, jer ti predmeti neće Vam biti vraćeni nakon što bude završen proces graviranja.

Graviranjem Vašeg komada nakita nećete izgubiti doživotnu garanciju. Zamolićemo Vas da za graviranje ne koristite usluge trećeg lica kao što su druge kompanije ili zlatari osim GLAMIRE, jer ćete time poništiti Vašu doživotnu garanciju.

Skrećemo vam pažnju da proces graviranja može potrajati do 25 radnih dana u zavisnosti od samog proizvoda.

PROMJENA VELIČINE PRSTENA

GLAMIRA će sa zadovoljstvom da napravi za Vas promenu veličine Vašeg graviranog ili negraviranog prstena jednokratno i besplatno u roku od prvih 60 kalendarskih dana od isporuke Vašeg kupljenog proizvoda. Modificirani proizvodi ili proizvodi izrađeni po zahtevu (specijalne porudžbine dizajnirane i/ ili izrađene prema specifikacijama korisnika) ne ispunjavaju uslove za besplatnu promenu veličinu.

Skrećemo Vam pažnju da se prsteni mogu menjati samo unutar ponuđenog raspona veličine.

Za slanje Vašeg proizvoda za promenu veličine, popunite zahtev za vraćanje i pratite korake objašnjenje u odeljku “VRAĆANJE”. Zamolićemo Vas da proverite i da nam pošaljete Vaš proizvod za promenu veličine bez propratnih dodataka kao što je ukrasna poklon kutija ili sertifikati, jer ti predmeti neće Vam biti vraćeni nakon što bude završen proces promene veličine.

Zamolićemo Vas da za promenu veličine ne koristite usluge trećeg lica kao što su druge kompanije ili zlatari osim GLAMIRE, jer ćete time poništiti Vašu doživotnu garanciju.

Promena veličine prstena je proces koji može da potraje do 25 radnih dana u zavisnosti od samog modela prstena i za prsten, kome je napravljena promena veličine ne može se tražiti povraćaj novca.

POPRAVCI

Da biste poslali natrag Vaš komad nakita na popravku, popunite obrazac povratka i pratite korake, koji su objašnjeni detaljno u odeljku “VRAĆANJE”. Zamolićemo Vas da proverite i da nam pošaljete Vaš proizvod za popravku bez propratnih dodataka kao što je ukrasna poklon kutija ili sertifikat, jer ti predmeti neće Vam biti vraćeni nakon što bude završen proces popravka.

Skrećemo Vam pažnju da proces popravke može potrajati do 25 radnih dana u zavisnosti od samog proizvoda.