KOLEKCIJE

Nastojimo se za izvrsnost i pokušati stvoriti jedinstvene zbirke koje odgovaraju vašim izvanrednim strastima. Nikad se ne podmirite za prosjek i dopustite GLAMIRA da vas vodi kroz svijet najvišeg modnog i finog nakita.

DVOJNA UPORABA

Ne morate se podmiriti za jedan pogled na vašem prstenu više! GLAMIRA vam nudi mogućnost korištenja vašeg prstena u dva različita stila. Sve što trebate učiniti je razvijati se i izmijeniti svoj prsten na stranu koju želite. Otiđite izvan uobičajene i pregledajte našu zbirku delikatno dizajniranih prstenova s dvostrukom upotrebom.

BISER

Jedno od najvećih i najstarijih čuda prirode, biseri su stoljećima fascinirale žene. Upravo sakupljeni iz kvalificiranih izvora, GLAMIRA vam donosi najbolje što možete dobiti. Pogledajte našu biser kolekciju i priuštite si izvrstan komad.

EMAJL

Okretanje glave svojim trajnim, perivim i sjajnim završetkom, caklina je zasigurno bila jedna od najnovijih trendova ukrašavanja nakita. Savršena kombinacija moderne i tradicionalne čini caklinu nezamjenjivu osobitost i GLAMIRA vam donijela prekrasnu zbirku za pregledavanje.

Sanjalačke nijanse

Svi snovi, koje želite da traju zauvek, su utisnuti u prelepim nijansama safira. Bićete onaj slatki san, koji će svako pamtiti. Kolekcija Sanjivih nijansi ima sve što vam je potrebno da budete jedinstveni i nezaboravni.

Fuzija

Novi stil u svetu nakita nastao spajanjem tradicionalnih dizajna s modernom estetikom. Napravljen od žice u obliku mreže ostavljajući praznine između žica, nakit u stilu "Fuzija" je nakit sa izuzetno finom izradom.
boderISTRAŽITE JOŠ
 • Venčani prstenovi

  Venčani prstenovi
  Vaš životni saputniks… Neka vaši venčani prstenovi predstavljaju večni krug ljubavi i prosperiteta, graviranjem poruke po Vašoj želji.

 • Verenički prstenovi

  Verenički prstenovi
  Veridba se rađa na domalom prstu leve ruke, za koji se veruje da ima venu ljubavi. Na ovaj način, veruje se da se par spaja srcima. Naznačite svoju posvećenost dugotrajnim vereničkim prstenom!

 • NAKIT ZA ŽENE

  NAKIT ZA ŽENE
  Glamira je pravo mesto za elegantne i pametne žene da pronađu najširi izbor visoko kvalitetnog nakita za žene za sebe.

 • NAKIT ZA MUŠKARCE

  NAKIT ZA MUŠKARCE
  Glamira nudi novu definiciju stila, doteranosti i otmenosti nakita za muškarce. Muškarci kojima je stalo do izgleda će naći sve što im treba da izgledaju atraktivno.