ŽENSKI PRSTEN

2710 proizvoda [i]
/
Brzi filter
Odaberite Metal Legura
Metalna
boja
Boja
  • Filter
    - još opcija
Mreža 
Podesi silazni pravac
Predmeti 1 do 30 od 2710 ukupno
po strani
  • Pređaj po
  • - još opcija
    Advanced
Pronađeno je 2710 personalizovanih proizvoda. [i]
Stilovi
Kamen
Metalna
boja
Karat
- još opcija
Advanced
Učitava se... Učitavanje Više Rezultata...
Mreža 
Podesi silazni pravac
Predmeti 1 do 30 od 2710 ukupno
po strani

Burme za žene – keltski prstenovi, zlato sa keramikom, starinski prstenovi i tako dalje

Sa GLAMIRINOM kolekcijom of burmi, osećaćete se posebno i sa zadovoljstvom ćete reći odlučno “Da!” Brak je jedan od najznačajnijih događaja u našem životu, stoga svako želi da ovaj događaj bude besprekoran. Burme za žene koje GLAMIRA ponosno nudi pokrivaju širok spektar od modernog do klasičnog stila da sijaju za buduće mlade. Ovaj predivni ukras će očarati sve i biće usklađen sa Vašom lepotom kada se obučete kao mlada. Osvetlećete prostoriju u koju ulazite dok se Vaši snovi ostvaruju. GLAMIRINE veličanstvene kolekcije burmi su dizajnirane tako da uvek izgledate “kako treba”. Imaćete zasenjujuć izgled i videćete razliku sa GLAMIROM. Možete pratiti GLAMIRIN proces korak po korak, gde birate montažu i veličinu, birate kamen, i učinite ga stvarnim za sebe!

Burme uključuju keltske, zlato sa keramikom, klasične, jednostavne, zlatne, moderne, starinske burme i mnogo drugih u GLAMIRINIM kolekcijama, u mnoštvu legura, oblika i boja, napravljene od materijala naboljeg kvaliteta i napravljene da potraju, i da budu cenjene, celog života. Naći ćete sve vrste burmi ovde na GLAMIRA.rs.

Burme imaju spektar karakteristika, jednobojne zlatne, srebrne, od belog zlata i burme od platine; paladijuma ili srebrne burme, i elegantne kompozicije burmi, dvobojne i trobojne kao što su zlatne burme ili atraktivni dijamantski prstenovi od belog, žutog i crvenog zlata. Mnogo žena ima prstenove sa dijamantima ili cirkonima. Bićete razmažene izborom, bilo da tražite vanvremenski klasični prsten, jednostavan prsten ili upadljiv model keltske burme. Sve u svemu, pregledajte GLAMIRINU veliku kolekciju burmi. Sigurni smo da Vas burma iz snova čeka u kolekciji burmi, jer je potreban samo klik da raspirite maštu i budete princeza u svojoj ljubavnoj priči!