x
 
   

Prstenovi obećanja

45 proizvoda [i]
/
Brzi filter
Odaberite Metal Legura Legura
Metalna
boja
Boja Boja
  • - još opcija - još opcija Filter
    - još opcija
Mreža 
Podesi uzlazni pravac
45 Predmet(i)
po strani
  • Pređaj po
  • - još opcija
    Advanced
Pronađeno je 45 personalizovanih proizvoda. [i]
Stilovi
Kamen
Metalna
boja
Karat
- još opcija
Advanced
Učitava se... Učitavanje Više Rezultata...
Mreža 
Podesi uzlazni pravac
45 Predmet(i)
po strani

ZAVETNI PRSTENI

Kako Vaša veza postaje ozbiljnija, tako polako prelazite nekoliko etapa na tom putu. Dakle, kada dođete to tog trenutka kada želite da joj predložite nešto, ali Vam izgleda da je prerano 'da je pitate', onda bi trebalo da razmislite o zavetnom prstenu za tu specijalnu osobu u Vašem životu. I zavetni prsten nije "samo za devojke", kao što možda mislite. Pokazujući se zajedno mnogo pre toga, koristeći socijalne medije dajete na znanje da ste 'već zauzeti' ili 'u spoju', tada je star sigurna. Stoga, zašto da ne poštujemo tradicuju i ovu fazu udvaranja da ne obeležite zavetnim prstenom? Sada ima smisla, zar ne? Postoji mnogo etapa u životu i u ljubavi. Većinu treba da zapamtimo po nečemu što će da nas podseća na taj specijalni trenutak ili dan. GLAMIRA može da napravi da Vam se to desi.

Kada se misli na prstene kao simbolom povezanosti, tada se obično ne smatra da oni mogu da budu i za muškarce, međutim, zavetni muški prsteni su dobro poznati. Na primer, Claddagh prsten je tradicionalni irski prsten. On pokazuje mnogo u zavisnosti od prsta na kojem se nosi i načina na koji je okrenut. Po tome odmah može da se vidi status odnosa u ljubavi, prijateljstvu i lojalnosti. To je prekrasan način da pokažete svima Vaš status bez da izgovorite i jednu reč.

Postoji veliki broj vrsta zavetnih prstena za žene i GLAMIRINA kolekcija zavetnih prstena ima široku lepezu stilova i dizajna, koje možete da izaberete. Možete da prilagodite i da personalizujete svoj prsten tako da odgovara Vašem ukusu i stilu! Zavetni prsten je taj koji Vas podseća na obećanje da ćete biti voljeni više nego ikada. Prosto pregledajte našu web stranicu i pronađite prsten koji odgovara Vašoj ljubavi ili Vašem trenutnom statusu. Kada dajete prsten kao poklon, Vi poklanjate mnogo više od metala i kamena. Vi poklanjate deo Vašeg srca. Nešto, što nećete da napravite olako... Takođe, to je i prsten koji treba da podelite i pokazujete.

Da li ste pravi i ozbiljan par? Onda, zašto da ne potražite odgovarajuće zavetne prstene koji pristaju osobi do koje Vam je istinski stalo? Ono, što uzajamno delite je najvažnija stvar, koju treba da napravite. Kada imate odgovarajuće prstene, tada postoji osećaj savršene ravnožete u svemiru. Ravnoteže, koju možete da ostvarite sa ova dva mala prstena. Dva mala prstena, koji lebde u ovom velikom svemiru, upoznaju jedan drugog i susreću se sa osmehom, poljupcem i zagrljaljem...

Sigurno ste čuli veliki broj naziva za zavetne prstene. Postoje čak i prsteni privrženosti, koji su takođe zavetni prsteni. Možete da naručite Vaše presonalizovane prstene, bez obzira kako ih nazivali. Da li želite samo srebrne prstene? Ili šta mislite o zlatnim? Zlatni mogu da budu žuti, crveni ili beli. Dakle, imate veliki broj mogućnosti za izbor; ali, jednom kada odaberete, ostavite GLAMIRI da se pobrine za sve ostalo kreirajući savršni prsten ili prstene za Vas i Vašu voljenu osobu.