Prstenovi obećanja

Glamira
Učitavanje...
Filter
Pređaj po: Najbolji prodavci
Izaberite Metal
Metalna
boja

Pregledu proizvoda

Mreža
Pređaj po: Najbolji prodavci
Pronađeno je 45 personalizovanih proizvoda. [i]
  1. lifetime warranty
  2. 60 day return policy
  3. Verenički prsteni

ZAVETNI PRSTENI

Kako Vaša veza postaje ozbiljnija, tako polako prelazite nekoliko etapa na tom putu. Dakle, kada dođete to tog trenutka kada želite da joj predložite nešto, ali Vam izgleda da je prerano 'da je pitate', onda bi trebalo da razmislite o zavetnom prstenu za tu specijalnu osobu u Vašem životu. I zavetni prsten nije "samo za devojke", kao što možda mislite. Pokazujući se zajedno mnogo pre toga, koristeći socijalne medije dajete na znanje da ste 'već zauzeti' ili 'u spoju', tada je star sigurna. Stoga, zašto da ne poštujemo tradicuju i ovu fazu udvaranja da ne obeležite zavetnim prstenom? Sada ima smisla, zar ne? Postoji mnogo etapa u životu i u ljubavi. Većinu treba da zapamtimo po nečemu što će da nas podseća na taj specijalni trenutak ili dan. GLAMIRA može da napravi da Vam se to desi.

Kada se misli na prstene kao simbolom povezanosti, tada se obično ne smatra da oni mogu da budu i za muškarce, međutim, zavetni muški prsteni su dobro poznati. Na primer, Claddagh prsten je tradicionalni irski prsten. On pokazuje mnogo u zavisnosti od prsta na kojem se nosi i načina na koji je okrenut. Po tome odmah može da se vidi status odnosa u ljubavi, prijateljstvu i lojalnosti. To je prekrasan način da pokažete svima Vaš status bez da izgovorite i jednu reč.

Postoji veliki broj vrsta zavetnih prstena za žene i GLAMIRINA kolekcija zavetnih prstena ima široku lepezu stilova i dizajna, koje možete da izaberete. Možete da prilagodite i da personalizujete svoj prsten tako da odgovara Vašem ukusu i stilu! Zavetni prsten je taj koji Vas podseća na obećanje da ćete biti voljeni više nego ikada. Prosto pregledajte našu web stranicu i pronađite prsten koji odgovara Vašoj ljubavi ili Vašem trenutnom statusu. Kada dajete prsten kao poklon, Vi poklanjate mnogo više od metala i kamena. Vi poklanjate deo Vašeg srca. Nešto, što nećete da napravite olako... Takođe, to je i prsten koji treba da podelite i pokazujete.

Da li ste pravi i ozbiljan par? Onda, zašto da ne potražite odgovarajuće zavetne prstene koji pristaju osobi do koje Vam je istinski stalo? Ono, što uzajamno delite je najvažnija stvar, koju treba da napravite. Kada imate odgovarajuće prstene, tada postoji osećaj savršene ravnožete u svemiru. Ravnoteže, koju možete da ostvarite sa ova dva mala prstena. Dva mala prstena, koji lebde u ovom velikom svemiru, upoznaju jedan drugog i susreću se sa osmehom, poljupcem i zagrljaljem...

Sigurno ste čuli veliki broj naziva za zavetne prstene. Postoje čak i prsteni privrženosti, koji su takođe zavetni prsteni. Možete da naručite Vaše presonalizovane prstene, bez obzira kako ih nazivali. Da li želite samo srebrne prstene? Ili šta mislite o zlatnim? Zlatni mogu da budu žuti, crveni ili beli. Dakle, imate veliki broj mogućnosti za izbor; ali, jednom kada odaberete, ostavite GLAMIRI da se pobrine za sve ostalo kreirajući savršni prsten ili prstene za Vas i Vašu voljenu osobu.

Želite li da odete još jedan korak dalje i da personalizujete Vaše prstene? Šta mislite o tome da napravite personalizaciju zavetnih prstеna graviranjem imena, datuma ili poruke koju želite? Sve zavisi od Vas! Personaliziranje je prekrasan način da dodate nešto prstenu, koji ste izabrali. Ako je Vaš budžet ograničen i ne možete da si priuštite karate, zašto ne biste napisali nešto na prstenu, koje će biti vrednije od hiljadu karata! Još uvek ne možete da odlučite? Obratite se uslužnom GLAMIRINOM osoblju i oni će odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Hej, momci, danas je teško biti u korak sa modom i svim običajima. Tako da, ako tražite zavetni prsten za Vašu izabranicu, Vi ste izabrali pravo mesto. Sa samo nekoliko klikova - to je sve što Vam treba da napravite kako biste pronašli, izabrali i naručili prekrasan zavetni prsten za nju. Najbolje od svega je, što će Vaša voljena da misli da ste Vi najsjajnija zvezda u svemiru, kada zavetni prsten, koji ste kreirali za nju, stigne i zablista na njenoj ruci. Blistav kao njene oči, koje su zarobile Vaše srce na prvi pogled.. Možete čak da izaberete zavetni prsten sa srcem i da budete još veća zvezda. Momci, potencijal da budete heroji se krije u svakom od Vas, koristeći GLAMIRINU web stranicu.

Dakle, sada znate značenje zavetnog prstena. To znači da ste za korak bliže veridbi. To znači da Vi ne vidite druge, osim one, koja Vas gleda i koja drži Vašu ruku. Onu, koja će nositi prsten, koji je dobila od Vas... Kakvu lepu priču imate! ! I, Vašu priču znaće svi oni koju budu videli taj prsten! Čak i kada ste zajedno ili odvojeno, prsten će pokazivati svima da zavisite od ljubavi. Prsten je kao mali zagrljaj na Vašem prstu... Nema ništa lepšeg ot toga Vas podeća na onog koga volite.

Još jedna mala napomena - da Vam ne bilo neprijatno da date samo njoj prsten, možda treba da pogledate kolekciju zavetnih prstena za nju i njega. Tako ćete sigurno malo da smanjite stres izborom iz GLAMIRA kolekcije zavetnih prstena. Kao i obično, naručujući prstene od GLAMIRE, Vi imate mogućnost da dobijete Vaš zavetni prsten izgraviran. Podesećamo Vas, ako imate bilo kakvih pitanja možete da se obratite našem korisničkom servisu uvek i na svakom koraku u ovom procesu. Nema ništa bolje ako postoji neko ko može da Vas navodi tokom ove prve kupovine.