Učitavanje...

NAŠE USLUGE

Veličina prstena je podjednako važna koliko i sam prsten. Jedan fini i pažljivo dizajnirani detalj poboljšava oblik ovog elegantnog prstena i doprinosi da bude udoban za nošenje. GLAMIRA neće odustati sve dok ne budete zadovoljni svim aspektima, zbog toga Vam nudimo mogućnost besplatne promene veličine. Vašeg negraviranog ili graviranog prstena jednokratno u periodu od 60 dana od dana kada ste primili Vaš kupljeni proizvod.

Više informacija možete da pronađete na Reklamacije - politika vraćanja ako kliknete ovde. Ukoliko Vam je potrebna dadatna pomoć, molimo Vas, nemojte da se dvoumite da se obratite našem timu za korisničku podršku slanjem e-maila na service@glamira.rs . Naša korisnička podrška rado će Vam pomoći!

Pošaljite nam ličnu ili intimnu poruku, koja će biti besplatno gravirana i dodajte sentimentalnu vrednost Vašem poklonu za ceo život. Napravite da se oseća specijalnom i izuzetnom - baš kao što je i njen prsten.

GLAMIRA će gravirati Vaš prsten bespatno ukoliko ste izabrali tu opciju prilikom kupovine. Možete da izaberete četiri različite vrste slova i da dodate specijalne simbole kao što je srce ili znak beskonačnosti. Maksimalni broj simbola, koji možete da unesete je 25 - tu spadaju slova, razmak i ikonice.

GLAMIRA se izdvaja od svih ostalih u ovom sektoru po atraktivnoj doživotnoj garanciji. Venčani ili verenički prsten se kupuje jedanput u životu, zbog toga želimo da budemo sigurni da ćete dobiti proizvod vrhunskog kvaliteta uz zadovoljavajuću garanciju. Doživotna garancija važi za sve komade nakita kompanije GLAMIRA, jer smo sigurni u naše proizvode. U slučaju bilo kakvog proizvodnog defekta, GLAMIRA će napraviti proveru proizvoda i sa zadovoljstvom ćemo izvršiti popravku za Vas. Zamolićemo Vas da otvorite naše Reklamacije - politika vraćanja za više detalja.

Nakiti su fini predmeti i zahtevaju posebnu pažnju u toku isporuke. GLAMIRA predlaže dodatnu i osiguranu nadoknadu za isporuke, koje su izgubljene ili oštećene tokom transporta. Kada paket sa Vašom porudžbinom napusti naše prostorije, dobićete broj za praćenje, kojim možete da pratite njeno kretanje tokom isporuke.

Preporučujemo Vam da otvorite Vašu pošiljku i da proverite njen sadržaj i postoji li neko oštećenje. Ukoliko ste primetili neki nedostatak ili oštećenje, zamolićemo Vas da popunite zahtev za nadoknadu štete i otkažite primanje pošiljke.

Ako niste zadovoljni svojom porudžbinom, zamolićemo Vas da vratite kupljeni komad nakita GLAMIRI sa zahtevom za povraćaj novca, za promenu veličine prstena ili popravku. Pošaljite nam online Vaš zahtev za vraćanje, koji možete da popunite sa samo par klikova. Nakon toga, odšampajte Vaš zahtev i pošaljite nam ga zajedno sa komadom nakita, koji vraćate. Kada jednom Vaš zahtev za vraćanje bude poslat online, dobićete na Vašem e-mailu instrukcije kako da nastavite dalje sa procesom vraćanja. Zamolićemo Vas da pročitate naše Reklamacije - politika vraćanja pre nego što nam pošaljete nazad Vaš komad nakita.

GLAMIRA prepoznaje važnost Vašeg specijalnog trenutka, posebno vodi računa o detaljima i zbog toga ćete dobiti elegantnu ukrasnu kutiju besplatno prilikom kupovine.

2012 g. počeli smo da dizajniramo i proizvodimo sopstvene proizvode. Izlaskom i širenjem na međunarodnom tržištu bilo je neophodno da nastavimo da koristimo usluge naših specijalista - juvelira i gemologa, kako bi zadržali profesionalni nivo naših usluge i visok standard kvaliteta. Naši stručnjacu u oblasti gemologije ručno i pažljivo biraju svaki dragulj, koji koristimo, na bazi utvrđenih standarda kvaliteta, koji težimo da predlažemo našim korisnicima u svakom trenutku.

GLAMIRA razume potrebu da svaki detalj treba da bude savršen kada specijalni trenutak kuca na vrata. Veličina prstena je podjednako važna koliko i sam prsten i GLAMIRA Vas podržava, kada Vam je ta podrška najviše potrebna.

Naručite besplatan merač veličine prstena klikom ovde ili nam napišite e-mail na service@glamira.rs sa zaglavljem "Porudžbina merača veličine prstena" i u poruci unesite Vaše ime i adresu. Takođe, možete da naručite besplatni merač veličine prstena sa svake naše stranice sa proizvodima, odmah ispod cene, klikom na: “PRONAĐITE SVOJU VELIČINU PRSTENA”.

Stručnjaci iz GLAMIRE pomoći će Vam prilikom odlučivanja za tu specijalnu priliku. Javite nam da li biste želeli da čujete drugo mišljenje ili predlog i naši stručnjaci će vam vrlo rado pomoći. Traženje ekspertskog mišljenja može da bude vrlo praktično rešenje, jer možete da definišete kriterijume kao što su raspon cene, prilika za koju Vam je potreban nakit i vrstu nakita. Naši eksperti pregledaće svaki detalj i podeliće svoje mišljenje sa Vama. Pošaljite Zahtev klikom ovde, oduzeće Vam samo nekoliko minuta.

Kako da iskoristite svoj kupon

Učestvujte u kampanjama preko našeg newslettera ili na Fejsbuku putem naše Fejsbuk stranice da dobijete kupone.

Iskoristite kupon

- Samo jedan kupon se može upotrebiti za jednu porudžbinu.

- Kuponi se mogu iskoristiti samo pre nego što završite porudžbinu.

- Kupon se ne može zameniti za gotovinu.

Rok važenja

- Poklonjeni kuponi se mogu iskoristiti za ograničeno vreme. Period važenja se može videti na kuponu ili u dotičnoj kampanji.

Povraćaji

- Generalno je moguće vratiti predmete kupljene poklonjenim kuponima.

- Ako iz bilo kog razloga želite da vratite predmet kupljen poklonjenim kuponom, primićete dodatnu uplatu u vidu kredita na svoj Glamira nalog klijenta.

Kuponi i promocije popusta

- Nudimo Vam bezbroj promocija za razne prilike tokom cele godine.