Nakit za decu

Šareno i ljupko: ovako razmišljamo o svojoj deci, zar ne? Glamira, sa svojim glamuroznim i jedinstvenim dizajnima, pripremila je veselu kolekciju za sunašca naših života: našu decu.

Nakit za decu
boderISTRAŽITE JOŠ
  • NARUKVICE

    NARUKVICE
    Sjajne i šarene narukvice za decu. Pogledajte ovu kategoriju i prođite nešto specijalno za Vaše dete.

  • NOVE OGRLICE

    NOVE OGRLICE
    Pogledajte našu kolekciju i možete da pronađete ogrlice, dizajnirane samo za decu.

PREPORUČUJEMO VAM
Učitavanje...

Nakit za bebe i decu – minđuše, prstenovi, narukvice i ogrlice

I deca vole nakit! GLAMIRA, sa selekcijom od nakit za decu uključujući prstenove, minđuše, ogrlice i narukvice, zna kako da prepozna zamišljeni prostor između onoga što deca žele i onoga što im treba.

Vinite ih visoko u nebo! Njima ne trebaju odrasli da bi pisali svoje sopstvene bajke ili crtane filmove -- Međutim, možete da im pomognete stvaranjem nakita za njih misleći na isti način poput njih, sanjajući na isti način poput njih! Možete smestiti dijamantsku bubamaru da šapne čar inspiracije ili možete da učinite da leptiri od roze turmalina lete preko prelepog cveća i divnih životinja u njihov svet mašte. Sa ovim raznobojnim draguljima i metalima, možete napraviti kamen rođenja sa kojim oni mogu nositi oko vrata, prsta ili članka svoju sreću i maštu. GLAMIRA proizvodi nakit za decu na elegantan i sofisticiran način, koji podržava dete koje razvija smisao za sebe i ego u okviru granica mašte i inspiracije.

Još jedna stvar koju GLAMIRA prati u proizvodnji nakita za decu je da uzme u obzir bezbednost i zdravlje. Svi delovi napravljeni od srebra i zlata su dizajnirani u skladu sa njihovom osetljivom kožom. GLAMIRINE nikla, kao i prstenovi, narukvice i ogrlice su prikladni za dečiju upotrebu. Na primer, kada birate njene prve minđuše, ne morate da brinete da li bi mogle da izazovu infekciju ili alergiju na njenim sveže izbušenim ušima. Nijedan dizajn u GLAMIRA.rs ne otežava njihove aktivnosti. Dok se igraju, GLAMIRA, umesto da im smeta, biće sa njima da im ulepša njihov šareni svet. Zbog toga, ne postoje zamerke na to da oni mogu da nose kreativne i moderne komade nakita.

Da sumiramo, kupite specijalne komade nakita i dozvolite im da počnu da nose nakit koji su dizajnirali GLAMIRINI kreativni i profesionalni dizajneri. creative and professional designers. Personalizovan nakit za decu se razlikuje od masovno proizvedenog nakita po tome što je on napravljen da bude specijalan i cenjen u narednim godinama. On može da doda plamen bojama dragulja dečijoj mašti, kao i da ih sačeka u tinejdžerskim godinama!