x
 
   
Nakit sa akvamarinom

akvamarin

Kamen akvamarin (ime je dobio od latinskog'aqua' (voda) i 'mare' (more) poznat je kao kralj svih dragulja. Kako mu ime kaže, ovaj kamen ima plavu boju vode.

PREPORUČUJEMO VAM
boderISTRAŽITE JOŠ

akvamarin

Kamen akvamarin (ime je dobio od latinskog'aqua' (voda) i 'mare' (more) poznat je kao kralj svih dragulja. Kako mu ime kaže, ovaj kamen ima plavu boju vode. Klasifikovan kao polu-dragi kamen i član porodice berila, akvamarin se uglavnom nalazi u zemljama Južne Amerike. Sa druge strane, danas povremeno, nađu se izuzetno veliki komadi ovog kristala u Brazilu.

Ovaj kamen ne trpi toplotu, tako da ne bi trebalo da joj se izlaže kako bi se zadržala bistrina njegovog plavog sjaja po čemu je i popularan. Kao dodatak boji, ima prelep oblik koji reflektuje prirodno i veštačko svetlo. Kao mnogo drugih dragulja, povezan je sa mitovima o vodama i sirenama. Štaviše, u astrološkom smislu on je kamen rođenja marta i kamen vodolije.

Glamira se susreće sa jedinstvenim bojama putem dizajna nakita sa akvamarinom. Biramo samo akvamarine AAA kvaliteta. Glamira Vam nudi moć vode u raznim nijansama akvamarina od svetlo plave do tamno plave. Ako saslušate minđuše od akvamarina čućete pesmu sirena! Glamira dizajnira svet mora gde možete da zaronite duboko i pronađete jedinstvene komade nakita. Dopustite da se kapi natalože na akvamarin privezak oko Vašeg vrata, ili potražite prstenove sa akvamarinom kombinovane sa drugim dragim kamenovima samo za Vas, sakriveni u škrinji ispod mora. Ovde je kopno gde možete personalizovati akvamarin u bilo koji dizajn i osetite svežinu života i tela! Ovde pišete svoje mitove!