x
 
   
Jóias de Safira Branca

Beli safir

Beli safir je dragi kamen i jedan od bezbojni iz porodice safira. Safir dobija boju od tragova elementa gvožđa, hroma, bakra, titanijuma i magnezijuma dok se formira.

boderISTRAŽITE JOŠ

Beli safir

Beli safir je dragi kamen i jedan od bezbojni iz porodice safira. Safir dobija boju od tragova elementa gvožđa, hroma, bakra, titanijuma i magnezijuma dok se formira. Beli safir nema te elemente što ga čini retkim i jedinstvenim. Safir je sledeči po tvrdoći posle dijamanta i takođe je jedan od skupljih dragulja koji se nalazi u Šri Lanci, Madagaskaru, Kambodži, Mijanmaru i Tajlandu. Ranije je bila tradicija da ratnici daju ženama ogrlicu od safira da osiguraju njihovu vernost. U Grčkoj je safir bio u vezi sa Apolonom, bogom svetla i sunca. Kamen rođenja u septembru štiti nosioca od zla i štete i privlači blagoslove sa neba. Pošto je otporan na ogrebotine, transparentnog sjaja je i dosta čvrst, idealan je za nakit od belog safira.

Kod Glamire beli safir je AAA čistote i različitih karata, visokog kvaliteta i koristi se za nakit u vidu minđuša, ogrlica, narukvica, za ženske prstenove i manžetne za muškarce. Njegova lepota ga čini vrlo poželjnim u svetu dragulja i njegova lepota se ističe bilo da je sam ili konfigurisan sa drugim nakitima kako bi se uklopio i Vaš stil. Uz kraljevske elemente, beli safir u Glamiri susreće se sa novitetima. Možete napraviti beli safir sečen kao smaragd na zlatnoj burni kako biste dobili kraljevski i moderan prsten sa belim safirom. Postavke hladnih tonova, od metala poput srebra i belog zlata najbolje idu uz beli safir. Tako da možete personalizovati belo zlato sa belim safirom i napraviti par minđuša sa belim safirom. Ili možete uzvisiti Vašu ljubav do raja odabirom nekog od posebnih Glamirinih prstenova sa belim safirom. Takođe možete poneti svetlo Apolona oko vrata tako što ćete napraviti ogrlicu soliter od belog safira. Dopustite Glamiri da Vas okruži sjajem nebesa i da Vas privuče svetlost sunca!