Nakit za žene

Glamira je pravo mesto za elegantne i pametne žene da pronađu najširi izbor visoko kvalitetnog nakita za žene za sebe.

Nakit za žene
PREPORUČUJEMO VAM

KOLEKCIJE

Pogledajte Sve Zbirke
boderISTRAŽITE JOŠ
 • Venčani prstenovi

  Venčani prstenovi
  Vaš životni saputniks… Neka vaši venčani prstenovi predstavljaju večni krug ljubavi i prosperiteta, graviranjem poruke po Vašoj želji.

 • Verenički prstenovi

  Verenički prstenovi
  Veridba se rađa na domalom prstu leve ruke, za koji se veruje da ima venu ljubavi. Na ovaj način, veruje se da se par spaja srcima. Naznačite svoju posvećenost dugotrajnim vereničkim prstenom!

 • NAKIT S DIJAMANTIMA BOKI

  NAKIT S DIJAMANTIMA BOKI
  Luksuzan i elegantan ... potpuno prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama. Odlučite se za nešto posebno i pregledate naše kolekcije nakita sa obojenim dijamantima!

 • Nakit za inicijalima & imena

  Nakit za inicijalima & imena
  Komad nakita je izvanredan kada je urezan s inicijalima ili riječima koje govore vaše emocije.

 • Ogrlice gležanj

  COCKTAIL PRSTENI
  Napravite mesto za prisustvo boja u Vašem životu. Otkrijte karneval od blistavih obojenih dijamanata i dragih kamena na cocktail prstenima.

 • Prstenovi za spojeve

  Prstenovi za spojeve
  Ponekad postoji već dovoljno detalja da prepravlja svoje ponašanje i stil. Pogledajte našu kolekciju prstenja za zglobova, malih i san proizvodi su dizajnirani u skladu sa svojim načinom razmišljanja.

 • kolekcija

  Nakit Od Keramike
  Umetnička izrada prožeta neobičnim elementima. Neka Vaš nakit odslikava Vašu kreativnost veštom kombinacijom plemenitih metala i detalja od keramike.

 • JEDNOSTAVAN DIZAJN NAKITA

  JEDNOSTAVAN DIZAJN NAKITA
  Ako prigrlite jednostavnost u životu, GLAMIRIN nakit jednostavnog dizajna će Vam pomoći u ponovnom definisanju stila.

Učitavanje...

Ženski nakit od GLAMIRE

Postoji ceo svet ženskog nakita za otkrivanje kod GLAMIRE. Zašto se zadovoljiti onime što svi drugi nose, kada možete stvoriti sopstveni stil sa nekoliko jednostavnih klikova? Posebni ste, i Vi to znate. Vaš nakit to treba da pokazuje. Dani lažnog nakita i jeftinih imitacija su davno prošli. Sada želite pravu stvar. Prave plemenite metale, prave drage kamenove. Vaše izražavanje je istinsko, i takav treba da bude i Vaš nakit. Možete sve učiniti svojim, i još više. Kako bi bilo dati ženi koju volite poklon koga nema nigde drugde? Imate potpunu kontrolu nad metalima i dragim kamenovima koje želite i načinom na koji će se upariti. Od zlata i platine do dijamanata i rubina. Dostupna je svaka moguća boja dragog kamena kako bi Vama ili Vašoj dragoj izmamila osmeh kada vidi boje koje voli oživljene u nakitu napravljenom samo za nju.

GLAMIRA je svetski vođa u personalizovanom ženskom nakitu i možete pronaći njenu oznaku u zemljama širom sveta. Što se tiče personalizacije, Vi odlučujete o plemenitim metalima ili legurama, dragim ili poludragim kamenovima i čak o graviranju citata ili samo posebne reči za Vas i Vaše. Kada poručujete onlajn, znate da ćete zapravo stvoriti umetničko delo, a ne samo komad nakita.

Što se tiče personalizovanog ženskog nakita, nema drugog mesta osim GLAMIRE da postavi standard savršenstva. Kada personalizujete komad nakita iz širokog spektra kolekcija i dizajna, onda nosite taj dizajn i činite da on bude Vaš pečat mode, uspeha, poštovanja ili ljubavi. Postoji mnogo opcija za personalizaciju predmeta, i Vi imate potpunu kontrolu da napravite svoj jedinstveni komad nakita da bude porodično nasleđe. Sve je Vaše da stvarate. Ne poveravajte svoju personalizaciju nikome. Možete imati najbolje od svih metala do dragih kamenova. Sve što je potrebno je želja i stil da oživite svoj nakit. Ne postoji bolji osećaj nego saznanje da je Vaš komad nakita jedinstven, baš kao i Vi! Ili ako je poklon, zamislite koliko je dragocen Vaš prilagođeni poklon nekom posebnom u Vašem životu.

Najnoviji ženski nakit se do sada nalazio samo u dizajnerskim radnjama u svetskim metropolama mode. Ti gradovi su inače daleko, daleko. Ti dani su sada prošlost i ne može biti ugodnije kupovati. Sada možete kupiti svetski najluksuzniji nakit sa Vašeg računara, tableta ili telefona. Bilo gde u svetu! Zaslužujete najsvetlije dijamante i drage kamenove i veličina nije briga, jer GLAMIRA može da pronađe bilo koji kamen koji je dostupan od pouzdanih ponuđača dragih kamenova širom sveta. Od ponuđača koji ne prodaju konfliktne drage kamenove. Stvaranje izjave ljubavi ili mode je sada bezbrižno.

Da li tražite prstenove za žene sa snažnom izjavom? Ili tražite prsten koji poručuje „Volim te“? Ili onaj koji kaže želim te zauvek? Kako bi bilo za nekog posebnog za koga osećate da bi bio više potpun sa prstenom dizajniranim sprecijalno za nju? Koju god izjavu da želite da podelite ili stvorite, GLAMIRA ima ženski nakit sa dijamantima i dragim kamenovima za svaku priliku.

Jedan od najlepših poklona koje žena može dobiti je ogrlica ili privezak. Kod GLAMIRE, ogrlice za žene su zasigurno popularni favorit. Pregledajte ponudu odakle god da ste, kako biste našli savršeni poklon za tog posebnog nekog, posebnog člana porodice, posebnog prijatelja... Ili za sebe! Naravno, možete odabrati dizajn iz široke ponude, i on, naravno, može biti personalizovan na bilo koji način na koji želite! Odaberite zlato ili čak platinu kao Vaš metal! Zatim dijamante, rubine, smaragde, safire ili bilo koje drage kamenove koje volite. Odaberite čak nekoliko dragih kamenova da osvetlite bilo koji dan. Možete da personalizujete ogrlicu po Vašoj mašti, ili čak i dalje sa gravurom omiljenog citata, imenima ili važnim datumima ili dodavanjem dodatnih dragih kamenova koji je naglašavaju! Za dijamante se kaže da su najbolji prijatelji žene. Ali najbolje mesto da ih prikažete je divan komplet minđuša. Minđuše za žene su najbolji način da pokažete da imate ono što je potrebno kada je u pitanju moda. Zato, zašto se zadovoljiti manjim od minđuša koje jasno i glasno prikazuju Vašu modnu izjavu! Načinite izjavu koja naglašava Vaše lice i kosu samo na ovaj način. Kao poklon za sebe, minđuše su uvek dobar način da se začini situacija. Zašto ne dodate neke poludrage kamenove koji mogu da se uklope u raspoloženje ili događaj? Od vatrenih rubina do elegantnih plavih dubina safira. Možete čak i personalizovati dizajn još nekoliko pari da budete spremni za svaku priliku.

Kada želite zlato, želite zlato. Nema alternative. Međutim, kakvo zlato želite? Sada imate veliki izbor. Šta mislite o nakitu za žene od belog zlata? Belo zlato je divna alternativa žutom zlatu. Isti osećaj i sjaj i jedinstvena boja koja će probuditi čula! Zaista mekša boja u poređenju sa žutim zlatom, i Vaši prijatelji će Vas pitati o tome. Postavite standard za modu. Naravno, možete odabrati bilo koji dizajn ili predmet i zatim ga personalizovati odabirom metala ili legure koju želite. Belo zlato je mnogima favorit.

Da li ste neko ko ima više od jednog stila? Neko ko može biti moderan u jednom trenutku i retro u drugom? Kako bi bilo da dodate ženski nakit od crvenog zlata svojoj kolekciji? Crveno zlato je divna legura metala koja Vašem stilu pomaže da se prikaže u novom svetlu. Moderni dizajni, keltski dizajni, antički dizajni. Svi su Vaši sa GLAMIROM.

Isprobani i zaista, ženski nakit od žutog zlata je najprepoznatljiviji u celom svetu. Ništa ne govori nakit kao žuto zlato. Takođe možete birati bilo koji karat žutog zlata. Naravno, možete dizajnirati nakit iz snova pronalaženjem dizajna i zatim personalizacijom sa kamenom rođenja i završnim dodirom, dodavanjem dragih kamenova kako biste nakit učinili jedinstvenim. Kod GLAMIRE, svaki komad je prilagođen po porudžbini. Ne postoje univerzalni komadi. Sve ih oblikuju vešti zlatari i dizajneri. Mnogi od najboljih na svetu, zapravo! GLAMIRA nije samo zlato. Svaki metal ima posebne karakteristike i stručnjaci Kod GLAMIRE ih sve znaju.

Da, dijamant je samo dijamant. Ali kada prilagodite i personalizujete predmet, dijamant govori više od reči. Tako da je vreme da posmatramo dijamantski ženski nakit na novi način. Možete dijamant postaviti u centar, ili možete naglasiti svoje drage kamenove u dijamantskom prstenu! Izbor je Vaš. GLAMIRA zna da su dijamanti posebni kao i Vi. Tako da je putovanje svetom u potrazi za savršenim dijamantima deo obećanja Vama da ćemo naći najbolji kvalitet dijamanata, karata i rezova koji poželite. Svaki dijamant je pregledan od strane GLAMIRINIH stručnjaka za jasnoću, boju i rez.

Hej, divno je ponovo nositi crno, ili se isticati, i ništa ne govori to bolje od nakita sa crnim dijamantom od GLAMIRE. Crni dijamanti su zaista zapanjujuć dodatak Vašoj kutiji za nakit. Naravno, neće tu dugo biti nakon što se nađete u centru pažnje sa prijateljima i porodicom. Crni dijamanti su izvrsni sami za sebe ili sa drugim dragim kamenovima.

Ima nečega u dragom kamenu za ženu u njenom nakitu. Sama pomisao na rubine i opale, i smaragde, i čak safire. Svi dovode do pomisli o prinčevima i princezama, kraljevima i kraljicama, kao i blagu i dvorovima. Zašto ne biste isplanirali da Vaš sledeći komad nakita bude kao iz sopstvene bajke? Možete odabrati od bilo kog dragog kamena koji zamislite da imate postavljen u Vaš personalizovani prsten, ogrlicu, privezak, broš, ili narukvicu. Izbor je uvek Vaš. Ako volite duge, svaka boja duge je dostupna u dragim kamenovima. Pokažite Vašoj voljenoj osobi da je jedina za Vas. Želite ih zauvek tog dana!

Ne postoji bolji način da se opiše određena nijansa zelene, osim smaragdom. Smaragdni ženski nakit je jedan od najboljih načina da izrazite zvaničnu boju prirode! Od očiju do drveća, svi vidimo zelenu kao jednu od najbitnijih boja. Načinite smaragdno zelenu svojom bojom! Možete imati smaragde kao centralni deo svoje personalizovane kreacije ili kao dodati kamen u bilo kojoj poziciji. Smaragdi su takođe jedan od najboljih poklona i boja smaragda nikada neće izaći iz mode.

Kada je plava Vaša boja, imate sreću što se tiče dragih kamenova, jer safirni ženski nakit je jedan od najboljih dodataka Vašoj kolekciji nakita. Zamislite plavetnilo neba ili okeana. Safiri su verovatno najdragoceniji većini ljudi od svih dragih kamenova! Dragulj koji je jednako lep kao centralni deo ili kao dodatak bilo kom dizajnu koji odaberete. Odaberite veličinu i rez Vašeg safira kako bi se uklopio u Vaš stil i modnu izjavu. Veliki i snažni ili mali i zapanjujući. Safiri su zaista gozba za oči. Uparite ih sa smaragdom, rubinom ili drugim dragim kamenovima i modni detalj prilagođen Vama će postati jedinstveni personalizovani predmet.

Kada posmislite na crvenu boju, nema drugog kamena osim rubina na koji biste pomislili. Ženski nakit sa rubinom je kao vatra u kamenu. Možete da pokažete svetu vatru i strast kroz fini nakit od GLAMIRE. Prilagodite i personalizujte svoj dizajn na sajtu. Naravno, možete odabrati bilo koji dizajn ili predmet i zatim ga personalizovati odabirom metala ili legure koju želite. Sa rubinima možete odabrati duboke crvene ili skoro ružičaste tonove da budu centar Vaše kreacije ili da je naglase. Rubini su crveni kao ruže i odmah poručuju ljubav. Ako planirate savršen poklon za onog koga volite, rubini to najbolje izražavaju. Ruža koja će trajati večno je savršen način da kažete „Voleću te večno“. Šta mislite o rubinima u obliku ruže sa dijamantom u sredini? Sve je na Vama i Vašoj kreativnosti!

Ne postoji bolji način da se podeli važnost voljene osobe ili člana porodice, nego nakitom sa kamenom rođenja. Kamenovi rođenja postavljeni u komad nakita jačaju vezu koju delimo međusobno. Kao poklon lični kamen, da date do znanja da mislite na njih. Šta mislite o poklonu za majku sa kamenovima rođenja sve njene dece, divna ideja da se kaže „Volimo te, mama.“ To bi bio predivan poklon. Uvek je dobar način da proslavite prijateljev rođendan. Uvek je bitno da odaberete tačan kamen. Da li znate da se ovi kamenovi koriste kao kamenovi rođenja svuda u svetu? Safir, rubin, smaragd, ametist, akvamarin, citrin, dijamant, granat, oniks, opal, biser, peridot, tanzanit, topaz, turmalin, tirkiz, i cirkon.

GLAMIRA će Vam pomoći da napravite tačan izbor kamena rođenja za svakoga, bilo gde u svetu. Zapamtite, GLAMIRA će dostaviti Vaš proizvod gde god želite!