Zlatni venčani prstenovi

GLAMIRA
Zlato je oduvek bilo klasika i večni izbor za venčane burme. Prirodni topli izgled i prelepi sjaj čine da zlatni venčani prsteni budu romantični i zlato da bude jedan od najtraženijih metala. Zlato se meri u karatima i ima 24 delova. Smatra se da je čisto zlato izmereno kao zlato od 24 karata zlata, previše je mekano za proizvodnju nakita, zbog toga ga treba pomešati sa drugim metalima kako bi mogao da se napravi prsten. 18-to karatno zlato (18K) sadrži 75 % čistog zlata, 14-to karatno zlato (14K) sadrži 58.5% čistog zlata i 9-to karatno zlato (9K) sadrži 37.5% čistog zlata. Čvrstoća i izdržlivost zlata variraju u zavisnosti od karata, i prema Vašoj želji možete da izaberete karat koji biste najviše želeli.
Zlatni venčani prstenovi

Venčani prstenovi od platine

GLAMIRA
Najprestižniji metal za izbor venčanog prstena je definitivno platina. Platina ima veoma visoku izdržljivost i trajnost, tako da je osećaj da je teža od drugih metala. Ona je 30 puta ređa od zlata i 40% teža od 14K zlata. Gustina, čistoća i retkost čine prsten od platine da bude izuzetno vredan i siguran, tako da prsten od platine može da traje godinama. Osim toga, njen satenski sjaj i prekrasna mekana bela nijansa imaju prirodan, očaravajući izgled.
Venčani prstenovi od platine
PREPORUČUJEMO VAM

Svadbeni nakit – kupite personalizovane i značajne komade nakita onlajn na GLAMIRA.rs

Da li primećujete da skrećete levo kada svi idu desno? Da li igrate po drugačijem ritmu? Ako je tako, dizajn GLAMIRINOG personalizovanog svadbenog nakita koji nije dostupan svima je baš za Vas!

GLAMIRA.rs je onlajn prodavnica specijalizovana za burme, vereničke prstenove, prstenove obećanja i svadbene komplete. Na GLAMIRA.rs, biće Vam ponuđeni prstenovi visokog kvaliteta u rangu svih cena i stilova. Osim jednostavnih i diskretnih motiva, naša onlajn prodavnica takođe nudi malo sjajnije prstenove da se slože uz lični ukus ekstravagantnih mladenaca ili budućih venčanih patnera: srebrne vereničke prstenove, prstenove od paladija, zlatne prstenove, svadbene komplete burmi ili prstenove od žutog, belog zlata ili drugih legura, dvobojne izlivene, trobojne izlivene ili jednobojne prstenove. Štaviše, What's more, ženski prstenovi bogu biti vešto završeni sa dijamantima i cirkonima. U obimnoj selekciji postoji još mnogo mogućih oblika koji možete odabrati kako bi Vaš prsten imao nezaboravnu čar. Raznolikost materijala, oblika i stilova Vam dopušta da pronađete lični prsten iz snova. Prstenovi su, među drugim stvarima, simbol nerazdvojnih veza i vernosti. Dugotrajne legure ili čak i isprepleteni prstenovi ilustruju nerazdvojnu vezu. Izrazite jedinstvenost svoje ljubavi kroz prsten koji Vam savršeno pristaje jer je brak predivna sveta stvar u životu dvoje ljubavnika i zaslužuje da bude zapečaćen predivnim burmama. Bezbroj konfiguracija, kao što je Vaš lični potpis, izražavaju jedinstvena osećanja bez greške. Osim burmi za muškarce i žene, naša velika selekcija se proteže od prstenova obećanja do vereničkih prstenova i modernih srebrnih prstenova, laganih i dugotrajnih prstenova od platine i klasičnih, elegantnih zlatnih prstenova, kako biste kompletirali specijalne trenutke u svom životu.

Započnite svoju ljubavnu priču i inspirišite se! Prstenovi obećanja, verenički prstenovi i burme od žutog zlata, belog zlata i bezbroj drugih varijanti čine da ne želite ništa drugo za pokazivanje svetlosti svoje večne ljubavi.

Birajte iz našeg širokog spektra svadbenog nakita i prilagodite ga po svojoj želji sa draguljima, legurama i čak i ličnim gravurama. I niste sigurni koja veličina prstena Vam treba? Poslaćemo Vam besplatni merač veličine prstena tako da možete izmeriti svoj budući prsten iz udobnosti svog doma. I ako imate bilo koja generalna pitanja ili pitanja u vezi sa specifičnim modelima, naš nadležan tim korisničke podrške će Vam rado pomoći, besplatno .

Učitavanje...