10% SNIŽENJA NA SVE PORUDŽBINE VEĆE OD 60.000 din 10% SNIŽENJA NA SVE PORUDŽBINE VEĆE OD 60.000 din

  Besplatna dostava

  Polisa o povraćaju na 60 dana

 
   
VENČANI PRSTENOVI

VENČANI PRSTENOVI

Vaš životni saputnik... Neka vaši venčani prstenovi predstavljaju večni krug ljubavi i prosperiteta, graviranjem poruke po Vašoj želji.

PREPORUČUJEMO VAM
boderISTRAŽITE JOŠ
 • VERENIČKI PRSTENOVI

  VERENIČKI PRSTENOVI
  Veridba se rađa na domalom prstu leve ruke, za koji se veruje da ima venu ljubavi. Na ovaj način, veruje se da se par spaja srcima. Naznačite svoju posvećenost dugotrajnim vereničkim prstenom!

 • Prstenovi Večnost

  Prstenovi Večnost
  Prstenovi večnosti simbolizuju večnu ljubav i životne uspomene.

 • KOMPLET ZA MLADE

  KOMPLET ZA MLADE
  Specijalno za buduće mlade! Soliteri brilijanti i najfiniji modeli prstenova su uz naš komplet za mlade. Nosite odraz sreće na svojim prstima!

 • Svadbeni komplet

  Svadbeni komplet
  Sklapanje braka dragulja može biti podjednako sentimentalno kao sklapanje braka u okviru veze. Vaš svadbeni komplet će biti najbolji pratilac u posebnim prilikama.

Svadbeni nakit – kupite personalizovane i značajne komade nakita onlajn na GLAMIRA.rs

Da li primećujete da skrećete levo kada svi idu desno? Da li igrate po drugačijem ritmu? Ako je tako, dizajn GLAMIRINOG personalizovanog svadbenog nakita koji nije dostupan svima je baš za Vas!

GLAMIRA.rs je onlajn prodavnica specijalizovana za burme, vereničke prstenove, prstenove obećanja i svadbene komplete. Na GLAMIRA.rs, biće Vam ponuđeni prstenovi visokog kvaliteta u rangu svih cena i stilova. Osim jednostavnih i diskretnih motiva, naša onlajn prodavnica takođe nudi malo sjajnije prstenove da se slože uz lični ukus ekstravagantnih mladenaca ili budućih venčanih patnera: srebrne vereničke prstenove, prstenove od paladija, zlatne prstenove, svadbene komplete burmi ili prstenove od žutog, belog zlata ili drugih legura, dvobojne izlivene, trobojne izlivene ili jednobojne prstenove. Štaviše, What's more, ženski prstenovi bogu biti vešto završeni sa dijamantima i cirkonima. U obimnoj selekciji postoji još mnogo mogućih oblika koji možete odabrati kako bi Vaš prsten imao nezaboravnu čar. Raznolikost materijala, oblika i stilova Vam dopušta da pronađete lični prsten iz snova. Prstenovi su, među drugim stvarima, simbol nerazdvojnih veza i vernosti. Dugotrajne legure ili čak i isprepleteni prstenovi ilustruju nerazdvojnu vezu. Izrazite jedinstvenost svoje ljubavi kroz prsten koji Vam savršeno pristaje jer je brak predivna sveta stvar u životu dvoje ljubavnika i zaslužuje da bude zapečaćen predivnim burmama. Bezbroj konfiguracija, kao što je Vaš lični potpis, izražavaju jedinstvena osećanja bez greške. Osim burmi za muškarce i žene, naša velika selekcija se proteže od prstenova obećanja do vereničkih prstenova i modernih srebrnih prstenova, laganih i dugotrajnih prstenova od platine i klasičnih, elegantnih zlatnih prstenova, kako biste kompletirali specijalne trenutke u svom životu.

Započnite svoju ljubavnu priču i inspirišite se! Prstenovi obećanja, verenički prstenovi i burme od žutog zlata, belog zlata i bezbroj drugih varijanti čine da ne želite ništa drugo za pokazivanje svetlosti svoje večne ljubavi.

Birajte iz našeg širokog spektra svadbenog nakita i prilagodite ga po svojoj želji sa draguljima, legurama i čak i ličnim gravurama. I niste sigurni koja veličina prstena Vam treba? Poslaćemo Vam besplatni merač veličine prstena tako da možete izmeriti svoj budući prsten iz udobnosti svog doma. I ako imate bilo koja generalna pitanja ili pitanja u vezi sa specifičnim modelima, naš nadležan tim korisničke podrške će Vam rado pomoći, besplatno .