x
 
   
Nakit sa roze turmalinom

Roze turmalin

Roze turmalin dragulj (znači “mešavina boja dragog kamena,”) , je jedan od polu-dragih kamenova koji ima širok spektar boja i poznat je kao kameleon dragulja.

VERENIČKI PRSTENOVI SA ROZE TURMALINOM

VERENIČKI PRSTENOVI
SA ROZE TURMALINOM

PREPORUČUJEMO VAM
boderISTRAŽITE JOŠ

Roze turmalin

Roze turmalin dragulj (znači “mešavina boja dragog kamena,”) , je jedan od polu-dragih kamenova koji ima širok spektar boja i poznat je kao kameleon dragulja. Njegova boja od svetlo roze do meke, delikatne pastelno pink se menja, u zavisnosti od veličine kamena ili od kombinacije sa legurama i drugim draguljima. Na primer, možete ga videti uz belo zlato ili srebro i tada je sjajniji. Kao njegova boja, njegova hemijska struktura je složena i drugačija; kombinacija aluminijuma borosilikata sa gvožđem, magnezijumom ili drugim metalima. Takođe nazivan i rubelit, roze turmalin je viđen u antičkim izvorima, posebno u egipatskim. Egipatska legenda ukazuje na to kako je roze turmalin putovao od centra zemlje do sunca preko duge i kako je poneo sve boje sa sobom. Rudnici roze turmalina su u SAD-u, Brazili i Šri Lanci. On je kamen rođenja u oktobru i kamen škorpije.

Glamira dobija AAA kvalitetni roze turmalin za Vas i Vašu selekciju kako bi najlepša boja bila podešena u jedinstven nakit od roze turmalina, prstenove za žene, decu i muškarce, minđuše, ogrlice i priveske, narukvice i vereničke prstenove. Uključujući razne nijanse roze boje, dragulj se koristi u svakom dizajnu, počev od tradicionalnih do modernih i savremenih stilova. Možete personalizovati prsten od zlata sa roze turmalinom da uhvatite njegovu predivnu boju duge, ili možete poručiti vereničke prstenove sa roze turmalinom kako biste dostigli since ljubavi! Bilo da je privezak soliter ili kombinovan s drugim kamenom, personalizovani roze turmalin ogrlica, Glamirin jednostavan način personalizacije omogućava da se stvori jedinstven nakit. Ovo je idealni kamen za minđuše sa roze turmalinom da pokaže koliko cenite zvuke koje čujete, ili za narukvicu sa roze turmalinom da pokaže boje duge u sumornoj atmosferi svakodnevnog života! Ukratko, Glamira Vam daje slobodu stavljajući roze turmalin na Vaš dlan da stvorite sopstvenu modernu bajku i načinite je savremenom i ženstvenom!