Učitavanje...

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA (FAQ) O KUPOVINI

Ne, ne morate da imate GLAMIRA nalog da biste mogli da pošaljete porudžbinu, Vi možete da napravite porudžbinu kao Gost. Međitim, postoje mnoge prednosti ako imate GLAMIRA nalog. Na primer, on Vam daje šansu da promenite ili da otkažete Vašu porudžbinu u okviru 30 minuta nakon što ste nam poslali porudžbinu. Takođe, možete da se prijavite na Vaš nalog u bilo kom trenutku i da vidite trenutni status Vaše porudžbine u Vašem pregledu (istoriji) naloga. Prijava na Vašem GLAMIRA nalogu je veoma jednostavna i traje manje od jednog minuta.

GLAMIRA radi online (pomoću Interneta) i na taj način izbegava mnoge nepotrebne troškove, dok mnogi trgovci su opterećeni visokim troškovima poslovanja u fizičkim prodavnicama. Vi možete da pročitate Našu politiku cena za više informacija.

Doživotna garancija znači i garantuje da ćemo Vaš proizvod besplatno da servisiramo tokom čitavog života u slučaju bilo kakvog proizvodnog defekta. Zamolićemo Vas da otvorite naše Reklamacije - politika vraćanja za više detalja.

GLAMIRA posluje širom sveta i ima logističke centre - predstavništva u 6 zemalja; USA, Australija, Nemačka, Švajcarska, Bugarska i Turska. Svaki od naših centara je registrovan kao pravno i komercijalno lice u svojoj zemlji. Mi smo kompanija sa korenima i neprekidno radimo na proširenju naših lokalnih kancelarija, kako bi našim korisnicima pružili što bolje usluge.

Naša Internet stranica Vam daje potpunu kontrolu prilikom izbora svakog komada nakita, kojeg biste želeli da kupite. Imamo širok raspon opcija za izbor metala, dragog kamenja, karata i drugih osobina proizvoda kao što su širina, debljina, profil i površina (finalna obrada) u zavisnoti od modela i njegovog dizajna.

GLAMIRA ima ogroman tim svojih vlastitih dizajnera. Svi modeli su kreirali GLAMIRINI dizajneri.

Svaki GLAMIRIN komad nakita ima mogućnost da bude personalizovan/ prilagođen i da bude izrađen prema opcijama, koje je izabrao korisnik. Ne držimo zalihe i svaki proizvod mora da prođe kroz proizvodni proces. Mi neprestano radimo na smanjenju vremena, neophodnog za proizvodnju, kako bismo mogli da isporučimo naše proizvode što pre. Kada izaberete proizvod na našoj web stranici, Vi možete da vidite očekivani datum isporuke za taj konkretni proizvod. Ako imate događaj, koji se bliži ili neku posebnu priliku, možete, takođe, da izaberete različite opcije za izradu i isporuku, koje će Vam pomoći da primite Vaš proizvod brže od standardnog vremena isporuke.

Da, možete da promenite neke od detalja u Vašoj porudžbini (kao što su veličina prstena, da dodate ili uklonite Glamirin logo i ličnu poruku za graviranje) ili čak da je otkažete u okviru prvih 30 minuta nakon što ste nam poslali porudžbinu. Najpre je potrebno da se prijavite na Vaš GLAMIRA nalog. Nakon što ste se prijavili na Vaš Glamira nalog, možete da posetite stranicu "Moj nalog", da pregledate Vaše porudžbine i da promenite ili da otkažete Vašu porudžbinu. Menjanje ili otkazivanje porudžbine može da izvrši jedino korisnik, ali ne i tim za Korisnički servis.

Ako odlučite da uredite Vašu porudžbinu, to možete lako učiniti na našoj web stranici u prva 3 dana od kupovine. Imajte na umu da je otkazivanje moguće samo u roku od jednog dana, od dana postavljanja prvobitne porudžbine. Sledite korake u nastavku za promenu ili otkazivanje porudžbine:

1 - Prijavite se na Vaš GLAMIRA nalog. Ako još uvek nemate GLAMIRA nalog, možete da ga kreirate jednostavnim klikom na "PRIJAVI SE/ UPIŠI SE" na vrhu ove web-stranice.

2 - Nakon što ste se prijavili, molimo Vas, idite u "Moj nalog" i kliknite na "Moje porudžbine" u meniju sa leve strane.

3 - Pronađite Vašu porudžbinu i kliknite na „Otkaži“ ako želite da otkažete ili kliknite na „Uredi“ ako želite da promenite detalje Vaše porudžbine. Ako se dugme „Otkaži“ ne pojavi, vreme otkazivanja je isteklo i Vaša porudžbina više ne može biti otkazana.

Skrećemo Vam pažnju da otkazivanje porudžbine ili njena modifikacija mogu da dovedu do zakašnjenja. Bićete dodatno obavešteni o novom očekivanom datumu za isporuku u slučaju da dođe do kašnjenja.

*Zahtevi za otkazivanje i promenu važe samo za porudžbine, čija izrada nije još uvek završena.

Trenutno, GLAMIRA prodaje samo online kako bi mogla da Vam pruži najširi mogući opseg opcija za izbor.

Trenutno nemamo komercijalne ugovore ili poslovne partnere (B2B). Ako vidite GLAMIRINE proizvode da ih prodaje neka druga zlatara, to znači da to nisu originalni GLAMIRINI proizvodi i za njih ne važe uslovi naše garancije.

Mi ne predlažemo demo proizvode, ali imamo veoma fleksibilne Reklamacije - politika vraćanja, tako da ne treba da brinete, ako ono što ste naručili Vam se ne bude dopalo. Naše Rekamacije - politika vraćanja daje Vam šansu da vratite Vaš proizvod u roku od 60 dana od prijema Vaše porudžbine sve dok ona ispunjava uslove za povraćaj. Zamolićemo Vas da otvorite i pročitate naše Reklamacije - politika vraćanja - za više detalja.

Ne brinite ukoliko Vam ne odgovara veličina prstena, zato što možete da nam pošaljete Vaš prsten natrag za besplatnu promenu veličine u okviru prvih 60 dana nakon prijema Vaše pošiljke sa porudžbinom. Molimo Vas, pogledajte naše Reklamacije - politika vraćanja za više informacija.

Kredit trgovine (store credit) je nešto kao gotovina u Vašem novčaniku i povezana je s Vašim GLAMIRA nalogom. To Vam omogućava da kupujete nakit iz GLAMIRINE online trgovine bez unosa podataka o Vašoj kreditnoj kartici ili drugih informacija o plaćanju

Kredit trgovine na GLAMIRINOM nalogu nema ograničenja, niti isteka roka važenja, on je važeći onoliko dugo i sve dok postoji Vaš GLAMIRA korisnički nalog.

GLAMIRINA ukrasna poklon-kutija ide zajedno sa napravljenom kupovinom i ne može da se kupi posebno.

Da, možete odabrati našu besplatnu opciju graviranja dok naručujete.

Ako proizvod, koji biste želeli da kupite, ima mogućnost da bude graviran, tada ćete videti opcije za graviranje na stranici sa našim proizvodom..

Kupovina na GLAMIRINOJ web stranici je kao da imate privatnu trgovinu nakita, koja je namenjena samo za Vas. Veoma je lako da pregledavate proizvode i da ih vidite u kombinaciji sa metalom i dragim kamenom prema Vašem izboru. Naša trgovina Vam je na raspolaganju 24/7 i možete da joj pristupate iz udobnosti Vašeg doma, kancelarije, čak i iz kafića, dok se odmarate i ćaskate sa prijateljima.

GLAMIRA online trgovina Vam predlaže različite načine plaćanja kao i Korisnički servis, orijentisan ka krajnjim korisnicima, koji će Vas pomoći ukoliko imate bilo kakvih pitanja. Čak štaviše, ne morate ništa da radite, osim što ćete da platite i da čekate kurira sa isporukom! Vaš proizvod biće pažljivo izrađen samo za Vas i isporučen na Vašem kućnom pragu. I sve ovo ćete dobiti po veoma konkurentnim cenama, kao i prema najvišim standardima kvaliteta. Odvojite malo vremena i pregledajte naše proizvode da biste otkrili još više pogodnosti!

Ukoliko ste očekivali da dobijete e-mail sa potvrdom Vaše porudžbine, ali on nije stigao, zamolićemo Vas da proverite da li je Vaše plaćanje prošlo i da li ste videli potvrdu Vaše porudžbine na našoj web stranici. Ako ste sigurni da je transakcija završena uspešno, proverite direktorijum sa spamom da biste se uverili da email sa povrdom nije blokiran od strane Inboxa Vaše epošte. Ukoliko i dalje ne možete da ga vidite, možete da se obratite našem Korisničkom servisu za dalju pomoć. Nemojte da zaboravite da nas dodate u Vašoj proverenoj email listi, ako koristite napredne postavke za povećanu zaštitu Vašeg Inboxa. Možete da se obratite našem Korisničkom servisu, ako posetite ovaj link: https://www.glamira.rs/contact/

Ne, naši prsteni nisu unutra šuplji. Naši proizvodi su solidni i proizvedeni su od metala sa osobinama, koje je izabrao kupac.

GLAMIRINE trgovine su specifične za svaku zemlju, a isporuka proizvoda u drugu zemlju nije moguća, zbog ugovora sa dostavljačima i kurirskim firmama i poreskih uslova. Ukoliko želite isporuku u drugoj zemlji, Vi treba da nam pošaljete Vašu porudžbinu iz trgovine te određene zemlje..

Najbolji način da odredite Vašu veličinu prstena je da naručite naš besplatni merač veličine prstena sa naše web-stranice. Merač veličine prstena je plastično pomagalo, koje možete da postavite kao prsten i da očitate Vašu tačnu veličinu. Možete da ga naručite ako posetite bilo koju našu stranicu sa prstenima ili ako kliknete na polje "Pronađite Vašu veličinu prstena". Više detalja o određivanju veličine prstena možete da pronađete u našem Vodiču za izbor veličine prstena.

Fotografije proizvoda možete da vidite zajedno sa 3D-prikazom na stranicama sa našim proizvodima. Takođe, možete da se spustite malo niže na stranici sa proizvodima i da vidite fotografije i slike, koje su podelili naši korisni.

Ako planirate da napravite iznenađenje i niste sigurni koju veličinu prstena da izaberete, uvek možete da naručiti prosečnu veličinu prstena i da nam ga pošaljete natrag da napravimo korekciju u roku od prvih 60 dana od prijema Vašeg proizvoda.

Prosečna veličina prstena varira između 11-13 za žene i 20-22 za muškarce. Molimo Vas da proverite u našem Vodiču za izbor veličine prstena za više informacija.

Svaki GLAMIRIN komad nakita ima mogućnost da bude personalizovan/ prilagođen i da bude izrađen prema opcijama, koje je izabrao korisnik. Ne držimo zalihe i svaki proizvod mora da prođe kroz proizvodni proces. Zbog toga, najljubaznije bismo zamolili naše korisnike da izbegavaju kupovinu samo radi upoređivanja i da naruče onaj proizvod, koji im se zaista sviđa. Molimo Vas, podsećamo Vas da imamo 60-todnevnu politiku povrata za besplatnu promenu veličine prstena i činimo sve da naši korisnici budu zadovoljni proizvodima, koji su izabrali. Ako treba da promenite veličinu prstena ili niste zadovoljni Vašim proizvodom, rado ćemo Vam pomoći. Porudžbine, koje imaju stavke, koje služe samo za upoređivanje, najverovatnije da će biti otkazane pre nego što započne proizvodni proces istih.

Da, možete da napravite promenu veličine prstena u okviru prvih 30 minuta nakon što ste nam poslali Vašu porudžbinu. Potrebno je prvo da se prijavite na Vaš GLAMIRA nalog. Nakon što ste se prijavili na Vaš Glamira nalog, možete da posetite na našoj stranici "Moj nalog" , da pregledate Vaše porudžbine i da kliknete na "Promenite". Menjanje ili otkazivanje porudžbine može da izvrši samo korisnik, a ne tim za Korisnički servis.

Pošto su naši sistemi za proizvodnju i praćenje povrata potpuno automatizovani, ne možemo ručno da promenimo taj postupak. Promena veličine prstena jedino je moguća nakon što unesete korektnu veličinu prstena u našem online Zahtevu za povrat i pošaljete ga našem sistemu. Molimo Vas da sačekajte dok ne primite Vaš proizvod i pratite korake za promenu veličine prstena. U međuvremenu, možete da naručite besplatni merač veličine prstena kako biste bili sigurni da će nova veličina prstena biti tačna.

GLAMIRINE vaučere možete da dobijete samo u našim online trgovima u toku GLAMIRINE kampanje, kao i u našim biltenima (newslettere-ima), koje prate kampanje i na našim nalozima socijalnih mreža. Ne koristimo usluge i ne radimo sa 3-ćim licima za davanje bilo koje vrste vaučera ili promo koda/kodova za sniženje. Zamolićemo Vas da se prijavite za dobijanje GLAMIRINOG biltena (newsletter-a) i pratite nas na socijalnim mrežama da biste bili obavešteni o našim promocionalnim kampanjama.

Vi možete da se pretplatite ili prijavite za dobijanje našeg biltena (newsletter-a) i pratite nas na socijalnim mrežama, gde možete da osvojite vaučere i promo kodove ili kodove za sniženje.

Kada dodate proizvod u Vašoj korpi za kupovinu i nastavite sa plaćanjem, videćete polje Poklon-kartica / Vaučer na stranici gde se nalaze načini plaćanja. Zamolićemo Vas da unesete taj kod pre nego što napravite plaćanje i uverite se da je kod bio prihvaćen. Sniženje/ diskont ne možete da primenite nakon plaćanja porudžbine.

Kada dodate proizvod u Vašoj korpi za kupovinu i nastavite sa plaćanjem, videćete opciju da možete da koristite Vaš kredit trgovine na početku, gde su načini plaćanja. Želimo da Vam skrenemo pažnju da će opcija sa kreditom trgovine da se pojavi samo ako imate kredit trgovine na Vašem GLAMIRA nalogu i Vi ste se prijavili sa korektnom email adresom, sa kojom je povezan Vaš GLAMIRA nalog.

Ne, trenutno ne nudimo kataloge, jer kao što možete da vidite Vi možete da kreirati mnogo više varijacija proizvoda na našoj web stranici. Svi naši modeli i dizajni biće Vam bliže i dostupni su na Vašem mobilnom uređaju.

Proverite da li ste sva polja, koja su obavezna, popunili korektno. Vaša adresa porudžbine (naplate) treba da bude uneta na identičan način kao što je označeno na uplatnici ili dokumentu za uplatu. Ukoliko i nakon toga imate i dalje poteškoća pri slanju porudžbine, molimo Vas, odmah nas kontaktirajte.

Svi GLAMIRINI proizvodi se šalju zajedno sa GLAMIRINIM sertifikatom o autentičnosti. Dijamant sa GL sertifikatom znači da je dijamant, koji se koristi za izradu Vašeg proizvoda pažljivo pregledan i odabran od strane naših vlastitih eksperata-gemologa. Dijamanti sa GL sertikatom su nam dostavljeni iz legalnih izvora poštujući principe Kimberley procesa.

GIA je skraćenica i označava Gemološki institut Amerike, koji je najpoznatiji i najvažniji institut za ocenjivanje i klasifikaciju dijamanata na svetu. Mi predlažemo dijamante sa GIA sertifikatom, kao i sa GL sertifikatom. Oba sertifikata garantuju autentičnost dijamanta, koji koristimo za izradu Vašeg proizvoda. Jedina razlika između dijamanata sa GL sertifikatom i GIA sertifikatom je ta, što GL sertifikat izdaju naši vlastiti specijalisti-juveliri i gemolozi i to je usluga, koja je uključena u Vašu kupovinu i koju dobijate besplatno. Dok GIA sertifikat možete da dobijete jedino od GIA i to je plaćena usluga. Zamolićemo Vas da posetite našu stranicu: https://www.glamira.rs/sertifikat-dijamanata/DIJAMANTI Certification za više informacija o klasifikaciji i načinu ocenjivanja dijamanata.

Da, Vaš proizvod biće identičan onome što Vi vidite na stranici sa proizvodima. Imajte na umu da zumirate da biste videli detalje komada nakita na stranici sa proizvodima, a proizvodi izgledaju malo veći od njihove veličine u živo. Zamolićemo Vas da proverite dimenzije proizvoda za tačniju i precizniju vizualizaciju.

Ne, graviranje neće promenite vreme potrebno za izradu.

Ne, ne čuvamo ih. Naš web sajt je 100% siguran i transakcije vezane za plaćanje su kriptirane. Mi ne čuvamo broj Vaše kreditne kartice niti Vašu lozinku. Molimo Vas, pogledajte našu Politiku sigurnosti informacija za više detalja.