Nakit za muškarce

Glamira nudi novu definiciju stila, doteranosti i otmenosti nakita za muškarce. Muškarci kojima je stalo do izgleda će naći sve što im treba da izgledaju atraktivno.

Nakit za muškarce
PREPORUČUJEMO VAM
boderISTRAŽITE JOŠ
 • Muške naušnice

  Muške naušnice
  Ko kaže da muškarci ne prate modne trendove? Sa GLAMIRA izvanrednoj kolekciji muške naušnice, sada možete čine glava okrenuti sa svojim nakitom baš kao i žene!

 • SREBRNO PRSTENJENOVA

  Zaručnički prstenovi za muškarce
  Zaručnički prsten za Vašeg muškarca će biti jedinstveni pečat Vaše veze. Vaša ljubav je obostrana - zato to i Vi pokažite odabirom savršenog personaliziranog prstena, samo za njega

 • Narukvice od kože

  MUŠKE NARUKVICE
  Moderni muškarci trebaju da naglase svoj stil malim, ali efektnim detaljima. Muške kožne narukvice su savršeni dodatak za opušteni izgled modernog muškarca.

 • Muške ogrlice

  Muške ogrlice
  Mali detalj može da govori hiljadu reči i da pokaže koliko dobro poznajete nekoga. Ogrlica koja odgovara ličnosti osobe uvek je odlična ideja za specijalan poklon.
Učitavanje...

GLAMIRA nakit za muškarce - personalizovani prstenovi i manžetne za muškarce _

Kaže se da muškarcu nisu potrebni ukrasi osim sata i venčanih prstenova. Ipak, sa novom definicijom stila, otmenosti i prefinjenosti nakita za muškarce, GLAMIRA počinje da se probija u garderobu džentlmena i upravlja njihovom pistom. Takođe pomaže i u nošenju dodataka koji imaju značenje izvan estetike. Za muškarce, GLAMIRA zna, ključno je da ima značenje i da može da doda nagoveštaj ličnosti u više zatvorenim modernim okruženjima. Da oslika muževni izgled, GLAMIRA pušta nakit za muškarce uključujući manžetne i prstenove za muškarce da sam dovoljno kaže o njegovoj moći i harizmi...

Odelo ne čini čoveka. Nakit ga čini!

Personalizacija Vašeg nakita GLAMIRINIH manžetni za muškarce ili prstenova sa bilo kojim dragim kamenjem, naravno, unosi intrigu u ono što bi inače bilo pragmatični akcenat. Kada razmišljate o dragom kamenju, možda prvo pomislite na dijamante, safire, rubine i smaragde. Međutim, na GLAMIRA.rs, imamo skoro 20 kamenova, uključujući oniks, Swarovski uz Veliku četvorku navedenu gore. I svaki dragi kamen je dostupan u svojoj poznatoj boji, od zaslepljujuće bele do plavih, ljubičastih, crvenih, žutih; drugim rečima, od safira u raznim varijantama boja do topaza, ametista, granata, citrina itd.

Personalizovanje Vaših odabranih komada nakita u bilo kojoj leguri će biti poslednji ali ne i jedini korak u stvaranju onoga što pripada samo Vama! Možete odabrati roze, belu, zlatno žutu ili srebrnu za svoje prstenove i manžetne. Štaviše, GLAMIRA Vam nudi dvobojni dizajn u crvenoj i beloj varijanti ili zutom i belom zlatu. Takođe možete uraditi i gravuru svog imena ili nekog omiljenog izreka u svoj prsten. Sve u svemu, odlučite šta želite i neka Vas srce vodi! Takav nakit za muškarce će izgledati ne samo kul, već će imati i jedinstvenu priču zbog svoje personalizovane strukture.

Sa kolekcijom nakita za muškarce, GLAMIRA nudi širok spektar opcija, kako biste napravili svoj sopstveni moćni akcenat i jasno rekli šta stvarno želite!