x
 
   
Nakit sa citrinom

CITRINE

Kamen citrina ima žuti odsjaj zbog kombinacije visokog pritiska i temperatura dok se formirao od magnezijuma i titanijuma.

PREPORUČUJEMO VAM

boderISTRAŽITE JOŠ

CITRINE

Kamen citrina ima žuti odsjaj zbog kombinacije visokog pritiska i temperatura dok se formirao od magnezijuma i titanijuma. Njegova boja varira od pastelno žute do tamno braon i narandžaste. I on je član porodice kvarca, redak je, čist i sjajan u strukturi. Tokom mnogo godina je bio poznat kao kamen koji je pristigao iz Grčke i Rima, gde se veruje da je poznat kao simbol sunca. Citrin ima nalazište u Americi, posebno u južnim delovima kontinenta, Brazilu i Boliviji. To je kamen Blizanaca i kamen rođenja u novembru.

Glamira bira AAA kvalitetne kamenove koji se koriste u nakitu od citrina, prstenovi, ogrlice i privesci, narukvice, verenički prstenovi i manžetne i razni komadi nakita za decu. U online prodavnici možete personalizovati komad nakita sa citrinom da uhvatite sunce u Vašem stilu. Kada je postavljen u platini, srebru i belom zlatu, primetićete da pokazuje najsjajniju stranu Vama i osetićete njegovu jačinu.

Povezan sa uspehom i prosperitetom, citrin odražava moć sunca u Glamirinim dizajnima. Za žene, on je divan način da se proslavi ženstvenost i smernost u isto vreme. Divan par minđuša od citrina Vam kao nosiocu daje večni sjaj sunca i mladosti! Ogrlica od citrina pada sa neba i sreće Vašu unutrašnju snagu. Možete da personalizujete najlepšu zvezdu i pretvorite je u dostupne prstenove sa citrinom i ponesete je gde god da idete. Lepota nikad nije bila bliža i lepša!