Venčani prstenovi

2086 proizvoda [i]
/
Brzi filter
Odaberite Metal Legura
Metalna
boja
Boja
  • Filter
    - još opcija
Mreža 
Podesi silazni pravac
Predmeti 1 do 30 od 2086 ukupno
po strani
  • Pređaj po
  • - još opcija
    Advanced
Pronađeno je 2086 personalizovanih proizvoda. [i]
Stilovi
Kamen
Metalna
boja
Karat
- još opcija
Advanced
Učitava se... Učitavanje Više Rezultata...
Mreža 
Podesi silazni pravac
Predmeti 1 do 30 od 2086 ukupno
po strani

Napravite svoje burme onlajn - GLAMIRINE personalizovane burme

Burme – da metaforično vežu čvor; one su savršeni krug koji simboliše večnu ljubav. Vaša burma će biti Vaš verni pratilac, podsećajući oboje na obećanja da ćete biti verni i uvek tu jedno za drugo. Odabir burmi je najvažniji, i obično onaj deo pripreme za veliki dan u kome se najviše uživa. Ipak, to je izbor koji treba shvatiti ozbiljno jer će ovaj specijalni simbol ljubavi, koji Vam voljeni supružnik stavlja na prst na dan venčanja, biti sa Vama do kraja života. To je razlog zbog koga jedinstvena burma koju odaberete treba da ima isto značenje kao sada i više na vašu desetu, dvadesetu i tridesetu godišnjicu.

Stilovi i materijali će praviti razliku u tome koliko je postojana Vaša burma; stoga su burme (kao i drugi prstenovi) u GLAMIRINOJ selekciji u mnoštvu legura, oblika i boja, napravljene od materijala naboljeg kvaliteta i napravljene da potraju, i da budu cenjene, celog života. Naći ćete sve vrste burmi uključujući crvene, žute i/ili burme od belog zlata ili paladijuma, platine i srebrne prstenove ovde u našem onlajn katalogu, gde možete odabrati jednu koja će uvek izgledati kao “vi”. Kako se ne biste pitali “O čemu smo razmišljali i zašto smo ovo odabrali?” kada jedno od vas pogleda svoju burmu čak i nakon dekade od vašeg venčanja, GLAMIRA nudi one—iznad suptilnosti i ukusa—koje će istrajati i ne mogu biti popularne samo u jedno doba u modnoj industriji.

Van običnih, ali ipak klasične, GLAMIRA burme koje mogu biti ukrašene cirkonima ili pločasto postavljenim dijamantima koje profesionalci ručno ugrađuju, će Vam dopustiti da se izrazite, ali ipak zadržite tu vanvremensku privlačnost!