NAKIT


KOLEKCIJE

Pogledajte Sve Zbirke
PREPORUČUJEMO VAM

NAKIT

Nakit ima moć da bude oličenje bilo koje emocije zbog koje ste jedinstveni. On je osnova za građenje posebnog izgleda za svaku priliku, za svakoga ko ima stil.

Sa širokim spektrom visokokvalitetnog luksuznog nakita, GLAMIRA podstiče otvaranje u vezi sa izgledom za dostojanstvo i gracioznost koja u Vaš život unosi svežinu i radost. Bilo da tražite ženski nakit, muški ili dečiji nakit, otkrijte naše prilagođene modele očaravajućih prstenova, minđuša, ogrlica, graviranog nakita napravljenog od žutog, crvenog ili belog zlata, čistog srebra i mnogih drugih popularnih materijala! Bezbrojna selekcija modela nakita koji pogađaju svaki ukus i budžet će Vam se dopasti. GLAMIRA takođe i dodaje boju nakitu koji Vas očarava, nudeći drage i poludrage kamenove raznih boja, kao što su ametist, peridot, tanzanit, akvamarin i drugi. Na našem sajtu možete pronaći ogrlicu koja će biti uvek tu za posebne prilike; specijalni prsten koji će ilustrovati Vašu ljubav i zavet Vašem voljenom, ili par minđuša za elegantan i karakterističan izgled.

Takođe kod GLAMIRE, možete pružiti svojim voljenima nezaboravni užitak.

Personlizovan nakit

koji možete napraviti od svih kamenova, od Velike četvorke (dijamant, rubin, smaragd i safir) do Swarovski i drugih kamenova, legura ili karata, će biti najbolji izbor za poklon u kome se uživa celi život. Kod GLAMIRE, ograničeni ste samo svojom maštom!
Učitavanje...