Besplatna dostava

  Polisa o povraćaju na 60 dana

 
   

Nakit

PREPORUČUJEMO VAM
boderISTRAŽITE JOŠ
 • Narukvice

  Narukvice
  Sa samo jednim dodirom, možete biti elegantniji… Oživite svoje narukvice koristeći razne dragulje i napravite završni dodir!

 • Prstenovi za spojeve

  Prstenovi za spojeve
  Ponekad postoji već dovoljno detalja da prepravlja svoje ponašanje i stil. Pogledajte našu kolekciju prstenja za zglobova, malih i san proizvodi su dizajnirani u skladu sa svojim načinom razmišljanja.

 • NAKIT S DIJAMANTIMA BOKI

  NAKIT S DIJAMANTIMA BOKI
  Luksuzan i elegantan ... potpuno prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama. Odlučite se za nešto posebno i pregledate naše kolekcije nakita sa obojenim dijamantima!

 • Nakit za inicijalima & imena

  Nakit za inicijalima & imena
  Komad nakita je izvanredan kada je urezan s inicijalima ili riječima koje govore vaše emocije.

 • Ogrlice gležanj

  Ogrlice gležanj
  Luksuzna komad nakita koji je vaš stil će dodati prekrasan detalj. Pogledajte našu zbirku ogrlice, gležanj i priuštite si ono što će se ...

 • JEDNOSTAVAN DIZAJN NAKITA

  JEDNOSTAVAN DIZAJN NAKITA
  Ako prigrlite jednostavnost u životu, GLAMIRIN nakit jednostavnog dizajna će Vam pomoći u ponovnom definisanju stila.

 • kolekcija

  kolekcija
  Biseri, dizajnerske pločice i dijamantske prstenove - sve što vam je potrebno da učinite svoje nakit snove živi! Zaboravite uobičajene, pretražite naše kolekcije i rešite se retkim stilom.

 • NAUSNİCE ZA NOS

  NAUSNİCE ZA NOS
  Predivno dizajniran nos igle uzbuđenje ljubitelje trend i njihovih krajnjih želje! Napravite promjene i odlučiti za jedinstveni komad nakita koji brzo je dobivanjem popularnost među svim dobnim skupinama.

 • Broš

  Broš
  Bilo za Vašu majku, drage prijatelje ili drugu polovinu; označite Vašu ljubav! Tos je ultimativni komad nakita koji možete dati nekom kao nezaboravni užitak.

 • DIZAJNIRAJTE SVOJ NAKIT

  DIZAJNIRAJTE SVOJ NAKIT
  Ako ne možete pronaći nakit iz snova u bilo kojoj prodavnici, na pravom ste mestu! GLAMIRA može da prilagodi bilo koji stil kakav tražite.

NAKIT

Nakit ima moć da bude oličenje bilo koje emocije zbog koje ste jedinstveni. On je osnova za građenje posebnog izgleda za svaku priliku, za svakoga ko ima stil.

Sa širokim spektrom visokokvalitetnog luksuznog nakita, GLAMIRA podstiče otvaranje u vezi sa izgledom za dostojanstvo i gracioznost koja u Vaš život unosi svežinu i radost. Bilo da tražite ženski nakit, muški ili dečiji nakit, otkrijte naše prilagođene modele očaravajućih prstenova, minđuša, ogrlica, graviranog nakita napravljenog od žutog, crvenog ili belog zlata, čistog srebra i mnogih drugih popularnih materijala! Bezbrojna selekcija modela nakita koji pogađaju svaki ukus i budžet će Vam se dopasti. GLAMIRA takođe i dodaje boju nakitu koji Vas očarava, nudeći drage i poludrage kamenove raznih boja, kao što su ametist, peridot, tanzanit, akvamarin i drugi. Na našem sajtu možete pronaći ogrlicu koja će biti uvek tu za posebne prilike; specijalni prsten koji će ilustrovati Vašu ljubav i zavet Vašem voljenom, ili par minđuša za elegantan i karakterističan izgled.

Takođe kod GLAMIRE, možete pružiti svojim voljenima nezaboravni užitak.

Personlizovan nakit

koji možete napraviti od svih kamenova, od Velike četvorke (dijamant, rubin, smaragd i safir) do Swarovski i drugih kamenova, legura ili karata, će biti najbolji izbor za poklon u kome se uživa celi život. Kod GLAMIRE, ograničeni ste samo svojom maštom!