Učitavanje...

Zašto da izaberete GLAMIRU?

Neograničen izbor dragih kamena

Ovde, u GLAMIRI možete da izaberete tako neverovatno veliku količinu nakita sa različitim kamenjem i varijacijama njihovih boja. Trudimo se da zadovoljimo različite ukuse i stilove, tako da naši korisnici imaju puno mogućnosti za izbor. Počevši od nakita sa tradicionalnim belim dijamantom do naših najnovijih modela sa dijamantima u boji ili nakita da retkim nijansama dragulja kao što je Londonski plavi topaz - sigurno ćete pronaći nešto što Vam perfektno odgovara.

Različiti stilovi

Dizajneri GLAMIRE su se uvek trudili da pruže što je više mogućnosti izbora našim klijentima. Zbog toga na našoj stranici možete da pronađete ogromnu količinu nakita različitih stilova, koja može da zadovolji svačiji ukus.

Godine iskustva

Zbog dugogodišnjeg profesionalnog ponašanja i nastojanja da stalno unapređuje svoj rad, GLAMIRA posluje u mnogim zemljama i ima filijale širom sveta. Naručivanjem kod nas možete da budete sigurni da taj komad nakita pokazuje našu posvećenost na tom polju delatnosti i višegodišnje iskustvo.

Ocena kvaliteta od strane stručnjaka

GLAMIRA je uverena da su svi naši komadi nakita vrhunskog kvaliteta. Svaki komad nakita je prošao kroz vrlo striktnu i strogu kontrolu naših stručnjaka. Svaki detalj našeg nakita je kreiran i izrađen sa velikom pažnjom i brigom, uz istovremeno korišćenje dugogodišnjeg iskustva i stečenog znanja u toj oblasti.

Različiti načini plaćanja

GLAMIRA se trudi da napravi proces plaćanja lakšim i pogodnijim za Vas. Predlažemo Vam različite načine plaćanja, tako da Vi možete da izaberete onaj koji Vam najviše odgovara.

Legalna i etička nalazišta

GLAMIRA radi samo sa etičkim i legalnim nalazištima dragulja. Kupovinom komada nakita kod nas, možete da budete sigurni da dragi kameni ne dolaze iz zona konflikata, već isključivo od pouzdanih i proverenih izvora.

Brza besplatna isporuka

GLAMIRA pruža osiguranu, brzu i besplatnu isporuku na Vašu adresu. Radimo sa pouzanim kompanijama za isporuku, koje osiguravaju da će Vaša porudžbina stići sigurno i najkraćem mogućem roku.

Sertifikati

Naši klijenti dobijaju proverene GL sertifikate, kao i mogućnost da naruče GIA sertifikate za komade nakita sa dijamantom.

Naručivanje bez rizika

Naručivanjem kog GLAMIRE Vi možete da budete uvereni da ne preduzimate nikakav rizik. Pružamo našim korisnicima mogućnost povraćaja u roku od 60 dana, tako da možete da budete sigurni u kupovinu nakita, koji Vam odgovara bez ikakvih nedoumica. Ne treba da brinete ako veličina prstena nije korektna, jer imate mogućnost za promenu veličine Vašeg prstena jednokratno u roku od 60 dana. Pored toga, doživotna garancija koju dajemo je čvrst dokaz da verujemo u naš kvalitet i uslugu.