Učitavanje...

Vodič za vereničke prstene

Vodič za vereničke prstene

Koliko bih trebao da potrošim?

Verenički prsten se kupuje jedanput u životu, zbog toga je jedinstven i veoma specijalan kako za onoga koji ga kupuje, tako i za onoga kome je namenjen. Planirali ste da potrošite jednu mesečnu zaradu, dve mesečne zarade ili više? Istina je, da je budžet za kupovinu vereničkog prstena relativna stvar i nema pravila, samo različita očekivanja. Najpre, možete da odredite budžet i nakon toga da razmislite o njenom stilu, ukusu i ličnosti. Nakon pregledavanja dizajna, kamena i metala, proverite cene i pronađite alternativne stilove, koji su u najbližem iznosu koji ste planirali u vašem umu. Dijamanti su uvek najbolji izbor zbog čvrstoće i s dugim vekom trajanja, ali, naravno, budući da je vrlo redak i jedinstven, morate da imate na umu da će verenički prsten sa dijamantom da bude jedan klik iznad standarda s njihovim cenama. Finansijska situacija, očekivanja partnera i značaj prstena najvažniji su činioci na koje treba da se fokusirate. Nakon planiranja budžeta pregledajte sve stilove i pronađite najprikladniji komad uzimajući u obzir njen individualni stil. Bez obzira na cenu, ako ste se već u Vašoj glavi rešili raspon cena, biranje najboljeg dizajna i modela ostaje kao glavno pitanje. Morate da budete sigurni da ćete dobiti tačno ono šta ona želi i šta možete da si priuštite. Dakle, umesto da se okružuje glasinama imitovima, poslušajte svoj unutrašnji glas i pronađite najbolji verenički prsten za svoju voljenu, koji će je učiniti srećnom zauvek.

Koji metal/ legura bi mi se najviše svideo/la?

Vodič za vereničke prstene

Ovo je veoma lični izbor, jer svaka žena ima drugačiji stil, pre svega najpre treba da razmotrite njen ukus, njenu odeću i da obratite pažnju na dizajn i boju njenih komada nakita. Ako ona voli klasične stvari, večno žuto zlato moglo bi da bude odličan izbor. S druge strane, ako ona voli savremene dizajne, belo zlato može da bude vrlo pogodno za nju. Platina je izvrstan izbor ako svakodnevno nosi prsten i vodi aktivan život. Paladijum savršeno odgovara njenim osećajima s laganom težinom. Ako je ona romantična princeza, topla ružičasta boja crvenog zlata će je učiniti vrlo srećnom.

Koji stil prstena bi mi se najviše svideo?

Koji stil prstena bi mi se najviše svideo? (Nećemo vam preporučiti klasični soliter. Pregledaćemo sve jedinstvene stilove poput kamena, oreola itd.) Stil prstena pokazuje Vaš lični ukus i fizički je dokaz Vašeg jedinstvenog stila, zbog toga svaki dizajner nakita i branda znaju važnost širokog izbora, gde se možete upoznati sa mnogo različitih izgleda.

Optočeni Solitaire

Optočeni Soliter: Ako volite klasične stvari i uz to ste minimalista, tada jednostavni, ali blistavi stil Optočeni Ssolitaire će Vam odgovarati. Malene metalne kuglice i zupci daju dodatni sjaj dragom kamenu i savršeno ističu centralni kamen. Možete da uživate u modernom ili vintidž stilu uz Optočeni Solitaire prema Vašem ukusu.

Pogledajte stil prstena optočeni Solitaire 
Halo

Halo: Da li želite da budete u trendu i pratite modu, ali vrlo prefinjeno? Stil Halo treba da bude Vaš izbor. Dizajn Halo dizajn ima veći centralni kamen, čiji sjaj se povećava kamenima naglaska.

Pogledajte stil prstena Halo  
Flower

Flower: Volite li elegantne i fine floralne modele, ali ste istovremeno i ljubitelj atraktivnih dizajna? Flower kolekcija Vam pomaže da dobijete unikatni izgled u više dimenzija. Ako imate male i elegantne ruke ili prste, nežni modeli davaće im graciozni izgled.

Pogledajte stil prstena Flower 
Exclusive

Exclusive: Ako ste avanturista, kreativni i slobodnog duha, kolekcija Exclusive će zadovoljiti sva Vaša očekivanja. Znamo da lepota leži u detaljima, nežno oblikovani dizajni pomoći će da pokažu i istaknu središnji kamen.

Pogledajte stil prstena Exclusive 
Tension

Tension: Ako je moderni i savremeni izgled opis Vašeg stila, unukatni izgled i očaravajuće prelamanje svetlosti kolekcije Tension s minimalnim metalnim dodatkom vrlo će Vam odgovarati.

Pogledajte stil prstena Tension 
3 & 5  kamena

3 & 5 kamena: Verenički prsten sa 3 kamena simbol je Vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, pa je njegova poruka vanremenska i večna. Kamen akcenta može da bude iste veličine ili da bude manji od centralnog kamena. Ako volite iskričave modele, stil prstena sa 5 kamena može da bude Vaš stil, zato što dizajn pruža maksimalni sjaj i neodoljivo prelamanje svetlosti.

Pogledajte stil prstena sa 3 & 5 kamena 
Kamen sa bočne strane

Kamen sa bočne strane: Da li sve što želite je više sjaja i više bljeska za Vaš stil? Ako volite da ste zvezda i da se svi okreću za Vama, ovde je kamen sa bočne strane izbor za Vas. Izgled koji privlači pažnju usmerava oči ka centralnom kamenu i stvara neopisiv sjaj na Vama.

Pogledajte stil prstena sa bočnim kamenom 
Dizajn Solitaire

Dizajn Solitaire: Ako su netradicionalni i unikatni stilovi atraktivni za Vas, moderni dodir kolekcije Dizajn Solitaire Vam omogućava da kreirate Vaš idealni model. Prekršite klasična pravila i započnite novi pokret stvarajući ultra moderan stil.

Pogledajte stil prstena Dizajn Solitaire 
Biser

Biser: Ako ste trendseter i uvek uskađuje i kombinujete sa drugačijim komadina, tada prsteni sa biserom od kojih zastaje dah, čekaju na Vas. Večna i elegantna lepota bisera biće zauvek pored Vas i doprineće Vašem istančanom izledu. Možete da kombinujete bisere sa draguljima u boji ili sa klasičnim dijamantima.

Pogledajte stil prstena sa biserom 

Koji dragi kamen bih voleo/la da izaberem?

Boja kamena igra veliku ulogu u Vašim ličnim zahtevima i vrlo je važno da izaberete pravi kamen. Proučite tajno značenje dragih kamena i napravite da Vaš verenički prsten bude veoma specijalan.

Dijamant

Dijamant: Čista lepota i nevinost oduzeće Vam dah. Vekovima je prekrasna iskričava i večna lepota dijamanta izazivala divljenje žena. Jednostavna i nevina lepota dijamanata napraviće Vaš verenički prsten da bude veoma specijalan.

Pogledajte vereničke prstene sa dijamantom 
Crni dijamant

Crni dijamant: Pun samopouzdanja i nesvakidašanj... Solidan izgled i poželjnost crne nijanse simbolizuju stabilnost. Ako imate visok i zahtevan stil, crni dijamant definitivno će Vas zadovoljiti svojim misterioznim izgledom. Ako imate savremeni ili produhovljeni izgled, ova večita moderna boja dodaće poverenje i stil Vašem duhu.

Pogledajte vereničke prstene sa crnim dijamantom 
Smaragd

Smaragd: Pozivamo sve ljubitelje proleća ovdje! Jedinstvena i zasićena zelena boja je simbol ljubavi i ponovnog rađanja. Pozivamo sve umetnike i kreativne osobe ovde, jer će verenički prsten sa smaragdom da bude njihov favorit! Smaragd je, takođe, simbol srećnog i uspešnog braka.

Pogledajte vereničke prstene sa smaragdom 
Safir

Safir: Veoma zasićena /intentivna plava boja nosi značenje vernosti i poverenja. Neverovatno tamno plava boja stvara nesvakidašnji čar i umirujući osećaj sa svojim vodenim utiskom i okeansko tamno plavom bojom. Ako ste samouvereni i snažni, to je Vaš kamen.

Pogledajte vereničke prstene sa safirom 
Rubin

Rubin: Snažna osjećanja i najlepše ljubavne oluje... Rubin dodaje strast i kraljevski sjaj Vašem vereničkom prstenu. Duboka crvena boja stvara bogatstvo i istinsku lepotu. Ako imate ambicioznu i otvorenu ličnost, rubin je definitivno za Vas. On je simbol bezuslovne ljubavi i strasti.

Pogledajte vereničke prstene sa rubinom 
Beli safir

Beli safir: Ako Vas opisuju kao otmenu, klasičnu i misterioznu osobu, ova bezbojna i večna elegancija je u potpunosti Vaša. Ako imate unutrašnju harmoniju i uživate u toj harmonji na svakom mestu gde odete, beli safir je pravi izbor.

Pogledajte vereničke prstene sa belim safirom 
Amethyst

Amethyst: Mistični purpurni izgled ima vrlo visoku energiju i stvara odličnu kombinaciju sa belim zlatom, paladijumom ili platinom. Ako Vam se sviđa snažan i savremeni izgled, možete da pogledate našu kolekciju sa ametistima.

Pogledajte vereničke prstene sa ametistom 
Citrine

Citrin: Ako imate visoku energiju, blještavi sjaj citrina treba da bude Vaš izbor. Ova nijansa boje je kao poklon sunca i podcrtava i daje snažan pečat Vašoj pojavi. Ako imate optimističan i društven karakter, ovaj graciozni kamen će podići Vašu ličnost.

Pogledajte vereničke prstene sa citrinom 
Plavi topaz

Plavi topaz: Ako volite svetle i zasićene plave nijanse, plavi topaz skrenuće dodatnu pažnju na Vaš verenički prsten. Jedinstveno svetlucanje prikovaće sve pogleda na Vas i zavodljiv plavi sjaj biće simbol Vaše odanosti.

Pogledajte vereničke prstene sa plavim topazom 
Granat

Granat: Najelegantnija nijansa crvene boja stvara vrlo intenzivnu i snažnu pojavu. To je boja života i vitalnosti, pa ako imate vrlo visoku životnu energiju, veliku ljubav prema životu i održavate to svojom večnom ljubavlju, granat je Vaš kamen. Granat je romantika za ceo život za Vašu pravu ljubav.

Pogledajte vereničke prstene sa granatom 
Peridot

Peridot: Snaga bajke i refleksija svjetlosti zapleniće Vas, ako Vam se sviđaju zelenkasto žute boje. Zemljana nijansa će Vas podsećati na Majku Prirodu i njenu lepotu bez reči. Pored toga, postoji tajna poruka između Vas i Vaše voljene osobe, koja je: "Verujem i volim te".

Pogledajte vereničke prstene sa peridotom 
Akvamarin

Akvamarin: Zadivjujuća plava boja i odsaj intenzivne plave nijanse stvaraju savršenu harmoniju sa bilo kojom bojom zlata. Očaravajući svež izgled svojom elegantnom lepotom pomoći će Vam da najvažniji trenutak proteče glatko. Tropsko okeansko plavetnilo je izraz Vaše ljubavi. .

Pogledajte vereničke prstene sa akvamarinom 
Vatreni opal

Vatreni opal: Snažne vibracije jarko naranžaste i svih njenih nijansi podsećaju na romantični zalazak sunca u blizini morske obale. Njegova visoka energija daje pozitivnu vibraciju našim dušama. Takođe, on je simbol trajne sreće i odgovara kreativnim sanjalicama. Ako sledite svoje snove i uvek ste pozitivni bez obzira gde se nalazili, verenički prsten sa vatrenim opalom je Vaša najveća podrška.

Pogledajte vereničke prstene sa vatrenim opalom 
Zeleni ametist

Zeleni ametist: Svetlo zelena boja je simbol obnavljanja i ako Vam se sviđa retki, ali u isto vreme zadivljujući izgled, zeleni ametist je vrlo dobra opcija za Vas. Novo poglavlje u Vašem životu i novi početak. Ako se Vaša ličnost uvek raduje novim izazovima, zeleni ametist, svojim lepim i retkim nijansama zelene boje i značenjem koje nosi, Vam u potpunosti odgovara.

Pogledajte vereničke prstene sa zelenim ametistom 
Zeleni turmalin

Zeleni turmalin: Ako imate veseli duh i ako imate bulans sa svojom okolinom, zelena nijansa ovog turmalina će upotpuniti Vaš karakter. Proslavite najveći trenutak u svom životu sa vereničkim prstenom sa zelenim turmalinom.

Pogledajte vereničke prstene sa zelenim turmalinom 
Ružičasti turmalin

Ružičasti turmalin: Romantična, ali jarka vibracija ružičastog oboriće Vas s nogu na prvi pogled. To je boja čiste ljubavi i najslađa ružičasta nijansa, koju možete ikada da pronađete. Ako imate upečatljiv i moderan stil, verenički prsten sa ružičastim turmalinom Vam nudi ono pravo! Takođe, on je stalni podsetnik na Vašu duboku ljubav.

Pogledajte vereničke prstene sa ružičastim turmalinom 
Roze kvarc

Roze kvarc: Mirna i mekana ružičasta boja izazvaće kod Vas romantičan izgled. Ni skreće previše pažnju, ali je lako prepoznatljiv! Mirna energija roze kvarca je kao pristanište u koje uvek želite da se sklonite, baš kao što je i Vaša veza. Ako ste pravi romantičar, sačuvajte ovaj lepi trenutak zauvek uz roze kvarc na Vašem vereničkom prstenu.

Pogledajte vereničke prstene sa roze kvarcom 
Žuti safir

Žuti safir: Jarko žuta vatra probudiće sva Vaša čula svojim sjajem. Vreme je da pokažete svoju kreativnu i intelektualnu energiju. Ukolko ste jaka i hrabra ličnost, bogata žuta boja pomoći će Vam da se prisetite svih Vaših emocija.

Pogledajte vereničke prstene sa žutim safirom 
Opušeni kvarc

Opušeni kvarc: Tajanstvena boja ovog kamena pružiće jedinstveni izgled Vašeg vereničkog prstena. To daje vlasniku prirodni osećaj s toplim tonovima u boji kafe. Ovaj kamen je u zemljanim bojama, tako da svi ljubitelji prirode mogu da nose ovaj dragulj u čast Majke Prirode. On nije previše blještav, jer je vreme da se spustite na zemlju!

Pogledajte vereničke prstene sa opušenim kvarcom 
Tanzanit

Tanzanit: Ova vrsta dragulja je nešto posebno i ako volite retke, lepe i kamene od kojih ne možete da odvojite pogled, tanzanit treba da bude Vaš izbor. Dublje i zasićenije, bogatije nijanse daju upečatljiv ton Vašem vereničkom prstenu. Njegova neponovljivost je divna i neverovatna nijansa boje je zapanjujuća. Ako volite nestandardo i neobično, tanzanit će zadiviti Vas i Vašu voljenu osobu.

Pogledajte vereničke prstene sa tanzanitom