Učitavanje...

Politika cena

Naša politika cena pokazuje naše nastojanje da predložimo najbolje cene na tržištu zadržavajući visok kvalitet proizvoda. GLAMIRA sa ponosom stoji iza svojih proirzvoda, predlaže beskrajne mogućnosti izbora dizajna i varijacije u modifikaciji proizvoda. Naš cilj je da nam cenu budu što je moguće niže, bez kompromisa sa kvalitetom.

GLAMIRA posluje online i na taj način nema nepotrebnih troškova, koje mnogi trgovci su prinuđeni da papreno plaćaju poslujući u klasičnim fizičkim prodavnicama.

Kako uspevamo da održimo naše niske cene?

  • Utvrđeni koreni u trgovini nakita - Pošto imamo dve decenije iskustva u online trgovini nakitom, znamo kako da upravljamo naše troškove na svim nivoima.

  • Direkto sa izvora - Svi dragi kameni i nakit. Svaki korak u tradicionalnom modelu prodaje utiče na krajnu cenu proizvoda. Mi smo proizvođači, koji pokrivaju sve faze u tom procesu, počevši od prvog slova na papiru do predaje pošiljke kurirskoj službi za isporuku. Ako odustanemo od dilera, uvoznika, veletrgovina i glamuroznih izložbenih salona za prodaju nakita, možemo našim korisnicima da donesemo značajne uštede.

  • Dugoročna saradnja sa pouzdanim dobavljačima - Izborom najboljih istočnika materijala i negovanjem korektnih odnosa sa dobavljačima omogućava nam da smanjimo proizvodne troškove, što rezultira postizanje razumne finalne cene. Uspostavljeni dugoročni odnosi sa pouzdanim istočnicima najkvalitetnijih sirovina nam omogućava da ponudimo jedne od najkonkurentnijih cena na tržištu danas.

  • Prednost rada online - Omogućava uštedu troškova za iznajmljivanje objekta, za njegovo održavanje i za zaposlene, koji bi bili potrebni ukoliko bismo imali fizičku prodavnicu, što bi se odrazilo na kranju cenu proirzvoda.

  • Nema zaliha - Dobijate ono šta želite, ne ono šta imamo. - Pošto izrađujemo svaku porudžbinu od nule prema Vašim zahtevima i željama, kao rezultat imamo mogućnost da mudro koristimo materijale, imamo dodatnu uštedu na račun skladištenja, jer ne držimo zalihe. Na taj način imamo mogućnost da Vam predložimo najbolju ponudu u okviru budžeta, koji ste odredili pored mogućnosti da izaberete vrstu metala, dragi kamen, karat, veličinu i druge opcije.

    Nastojimo da osiguramo našim korisnicima jako povoljne cene zajedno sa visokim kvalitetom naših proizvoda. Da bismo mogli da postignemo taj cilj, ne možemo da proizvodimo više komada nakita samo zbog upoređivanja. U slučaju kupovine s ciljem uspoređivanja, GLAMIRA ima pravo da otkaže jednu ili više stavki iz porudžbine.

  • Naši eksperti - dizajneri, gemolozi, juveliri - stručnjaci veoma pažljivo biraju materijale i njihov kvalitet (metale/ legure & dragulje,), stvaraju nove dizajne i izrađuje komade nakita zajedno, pod jednim brendom, bez dodathin operativnih troškova.

  • Nema skrivenih troškova - Vi prilagođavate Vaš komad nakit prema Vašim mogućnostima i željama izborom svih opcija onako kako Vam odgovara. Ne unosimo nerealne dodatne rashode u proizvodnu cenu naših proizvoda, tako da Vi plaćate cenu samo onoga što kupujete.

Kliknite ovde da saznate više o našoj politici o etičkim uslovima saradnje sa dobavljačima