Učitavanje...

POVRAĆAJI

Može potrajati 4-5 radnih dana ili do nedelje da bi se Vaša sredstva pojavila na Vašem računu, zavisno od Vaše banke.

Mi predlažemo veoma fleksibilne Reklamacije - politika vraćanja, tako da ne treba da brinete ako ste nam poslali porudžbinu i ona Vam se nije svidela. Naše Reklamacije - Politika vraćanja daje Vam šansu da vratite Vaš proizvod u roku od 60 dana od prijema Vaše porudžbine sve dok ona ispunjava uslove za povraćaj. Molimo Vas da pogledate naše Reklamacije - Politika vraćanja za više informacija.

Sve što treba da uradite je da popunite naš online Zahtev za povrat, izaberete promenu veličine prstena, pošaljete nam ga online, odštampate kopiju zahteva i pošaljete nam ga zajedno sa Vašim proizvodom. U međuvremenu možete da naručite besplatni merač veličine prstena kako biste bili sigurni da će nova veličina prstena biti tačna. Molimo Vas pogledajte naše Reklamacije - Politika vraćanja za više informacija.

Ne, molimo Vas ne šaljite nikakvu dodatnu opremu ili pomoćne aksesoare zajedno sa prstenom kada ga vraćate za promenu veličine ili popravku. Mi ne možemo da uskladištimo sve dodatne predmete primljene sa proizvodom, tako da Vam neće biti vraćeni nakon završenog procesa promene veličine ili popravke.

Ne, nemojte da dajete Vaš proizvod na servisiranje 3-ćem licu, jer će biti poništena Vaša doživotna garancija.

Ne, ne servisiramo proizvode drugih proizvođača.

Uklanjanje gravure nije standardna usluga, koju predlažemo.

Možete da zamenite Vaš proizvod sve dok on ispunjava uslove za povrat. Vi možete da pročitate naše Reklamacije - Politiku vraćanja za više infromacija. Skrećemo Vam pažnju da proizvodi izrađeni/ modifikovani prema Vašeg dizajnu/ meri ne mogu da budu zamenjeni ili za njih da tražite povraćaj sredstava.

Da, možete. Graviranje nije prepreka za promenu veličine.

Naknada za promenu veličine prstena zavisi od samog modela i osobine prstena kao i od razlike između trenutne veličine i zahtevane veličine prstena. Vrsta metala, broj dragih kamena, dizajn samog prstena takođe su faktori, koji utiču na cenu. Nakon što nam pošaljete Vaš prsten, pregledaćemo ga i odlučiti koju ćemo proceduru za njegovu promeniu veličine koristiti. Tek nakon toga ćemo da Vas obavestimo o veličini naknadi.