Učitavanje...

VODIČ ZA IZBOR VELIČINE NARUKVICE

Narukvica je komad nakita, koji se koristi kako za svakodnevnо nošenje, tako i za luksuzni dodatak Vašem izgledu. Ona je čudesni dodatak stilu žene i muškaraca. Da ne biste imali problema око izbora narukvice, koja najviše odgovara Vašem ukusu, neophodno je da pronađete Vašu pravu veličinu. U zavisnosti od težine osobe, veličina zgloba može biti različita. Postoje i druge stvari koje utiču na veličinu narukvice kao što su struktura kostiju zgloba ili pol. Obično muškarci imaju šire zglobove od žena. Za modele narukvica sa obručem tipa "bangle" i "tennis", morate da obratite pažnju na oblik koji one dobijaju nakon što ih stavite na ruku.

Prosečna veličina narukvice

Radujemo se činjenici što ne želite da izmerite neki tuđi zglob, da ne biste pokvarili iznenađenje.

I da Vam olakšamo celu stvar, naša 60-dnevna politika povrata omogućiće Vam da zamenite kupljenu narukvicu, ako dođe do bilo kakvih problema s njenom veličinom.

Prosečna veličina narukvica za žene je oko 18 cm, a za muškarce je oko 20 cm. Ove veličine odgovaraju našoj srednjoj veličini narukvice, koje možete da izaberete u opcijima za izbor veličine naših narukvica.

Besplatni merač veličine narukvice od GLAMIRE

Common Ring Sizes

Za one koji imaju problema s određivanjem veličine narukvice, naš besplatni merač veličine narukvice pomoći će Vam da tačno odredite Vašu pravu veličinu. Zajedno sa njegovom besplatnom isporukom, predlažemo našim korisnicima mogućnost dobijanja najtačnijih rezultata prilikom merenja veličine narukvice. Skrećemo Vam pažnju da postoje različiti načini obeležavanja veličine narukvica zavisno od brenda. To je još jedan razlog zašto ne treba da propustite ovu priliku i da dobijete besplatni merač veličine narukvice sa besplatnom isporukom.

Zamolićemo Vas da nam pošaljete email na service@glamira.rs s Vašim imenom i adresom da bismo Vam poslali naš besplatni merač veličine narukvica. Nemojte da zaboravite da stavite zaglavlje "Naručivanje merača veličine narukvice". Ili možete jednostavno da popunite ovaj formular da biste naručili naš besplatni merač veličine narukvica. Treba da ga dobijete do 7 radnih dana na navedenoj adresi.

Merač veličine narukvice, koji se može odštampati

Merač veličine narukvice, koji se može odštampati

Ako slučajno imate štampač kod kuće, možete da preuzmete ovaj štampani merač veličine narukvice u PDF formatu. Molimo Vas, budite pažljivi da ne promenite format prilikom preuzimanja, tako da originalna veličina ne bude promenjena.

Ako još uvek niste sigurni koja će veličina narukvice biti najbolja za Vas, možete da se obratite našim ekspertima za savet. Kontaktirajte nas 

Saveti za određivanje veličine narukvice

  • Za narukvice tipa "tennis" i kožne narukvice, molimo Vas, uverite se da uzimate meru iznad kosti zgloba i dodajte otprilike 1,27 centimetra. Na ovaj način Vaša narukvica neće biti ni previše labava ni previše stegnuta.
  • Ako želite da kupite narukvicu s obručem tipa "bangle", skupite prste i izmerite mesto gde je ruka najšira. Nakon toga, koristeći GLAMIRINU tablicu, izaberite odgovarajuću veličinu.
  • Za muškarce imamo kožne narukvice, koje imaju opciju za izbor veličine. Naša srednja veličine odgovara prosečnoj muškoj veličini narukvice, ali možete da proverite Vašu veličinu koristeći našu tablicu s veličinama.

Tablica sa veličinama za narukvice

Malo niže možete da pronađete standardne veličine za narukvice/ za narukvice tip "bangle".

Uk Chart