Učitavanje...

Politika bezbednosti

Trudimo se, koristeći organizacione i tehnloške mere, da osiguramo našu web stranicu i druge sisteme, koje koristimo od gubitka, uništenja, pristupa, modifikacije ili distribucije Vaših podataka od strane neovlašćenih trećih lica. To radimo kako bismo bili uvereni da se osećate sigurno dok pretražujete našu web stranicu - za nas je veoma važno da Vaša privatnost bude zaštićena. Podatke, koje ste nam poslali, biće korišćeni samo u cilju obrade Vaše porudžbine i neće se na bilo koji drugi način deliti sa trećim licima ili koristiti u komercijalne ili druge sumnjive svrhe.

Popunjavanjem Vaše porudžbine Vi ste se saglasili da prihvatate naše uslove iz Politike za zaštitu privatnosti i podaci, koje ste nam poslali biće korišćeni samo za pružanje usluge kojom biste ste Vi kao korisnik bili zadovoljni, kao što su potvrđivanje i praćenje Vaše porudžbine, upoređivanje informacija ukoliko se pojavi razlika, sprečavanje neovlašćenih aktivnosti, identifikacija proizvoda i usluga koji Vas interesuju i davanje korisnih uputstava i kako doći do njih, kao i druge ativnosti koje služe kako bi se dobilo zagantovano zadovoljstvo korisnika.

SSL protokol

Garantujemo Vam da će Vaši podaci biti obrađivani sigurno i biće kriptirani pomoću SSL protokla (Secure-Socket-Layer) koristeći softver za zaštitu sigurnosti i kriptiranje na našem serveru. Kriptirane informacije koje sadrže podatke o Vašoj porudžbini, Vašem imenu, adresi, kreditnoj kartici ili banci ne mogu da budu pročitane od treće strane. Ovo je označeno malom “katanac” ikonicom na svakoj web stranici koja koristi SSL protokol i nalazi se na samom početku polja u kome se unosi web adresa.

Bezbednost podataka

Mi Vam garantujemo sigurnost broja Vaše kreditne kartice, transakcija, broja socijalnog osiguranja i bilo kojeg drugog oblika ličnih podataka, jer će se oni prenositi korišćenjem kriptirane sigurne veze između Vas kao korisnika i našeg domena. Zahvaljujući tehnologiji za kriptiranje pomoću SSL protokola, koja omogućava siguran prenos podataka između računara-klijenta i severa bez mogućnosti da treća strana preuzima podatke, osiguravajući da se preneseni podaci koriste isključivo u cilju sa kojim je korisnik saglasan i prihvatio je tokom pregledavanja odgovarajućeg sajta.

PCI sistem kriptografiranja

GLAMIRA obezbeđuje sigurno čuvanje svih podatke koristeći PCI (Payment Card Industry) standard zaštite podataka. Mi, kao kompanija sa dugogodišnjim iskustvom, smo svesni koliko je važno za naše korisnike da se osećaju sigurno tokom online kupovine i znamo da je sigurnost i zaštićenost njihovih podataka, posebno podataka o kreditnoj kartici neophodna za uspešno poslovanje. PCI sistem kriptografije se koristi za optimizaciju sigurnosti platnih kartica, bez obzira da li se radi o kreditnoj, debitnoj ili gotovinskoj kartici. Ovo je skup široko rasprostranjenih i prihvaćenih pravila i standarda, koji su napravljeni u cilju zaštite ličnih podataka korisnika i garantuju njihovu sigurnost tokom pregledavanja i plaćanja putem Interneta. Takođe, on pruža zaštitu od zloupotrebe sa ličnim podacima i podacima o plaćanju.