MUŠKE NAUŠNICE

82 proizvoda [i]
Brzi filter
Odaberite kamen <span>Odaberite</span> kamen
Clear
Karat Karat
  • Filter
    - još opcija
Mreža 
Podesi silazni pravac
Predmeti 1 do 30 od 82 ukupno
po strani
  • Pređaj po
  • - još opcija
    Advanced
Pronađeno je 82 personalizovanih proizvoda. [i]
Stilovi
Kamen
Metalna
boja
Karat
- još opcija
Advanced
Učitava se... Učitavanje Više Rezultata...
Mreža 
Podesi silazni pravac
Predmeti 1 do 30 od 82 ukupno
po strani

GLAMIRINE muške minđuše

Muškarci, koji prate modu znaju kako da izgledaju elegantno i sa stilom, kako da obogate svoj celokupni izgled i kako da naglase svoju karizmu... Svesni su činjenice da su modni detalji (aksesoari) veoma važni i u njihovom svetu mode, podjednako kao i u ženskom. Kako bi zadovoljila očekivanja gospode, GLAMIRA je napravila fantastične dizajne nakita počevši od muških minđuša i prstena do dugmadi za manžetne. Dakle, jeste li u potrazi za jednom muškom minđušom za svakodnevno nošenje ili za posebne prilike? Pronalaženje Vaše minđuše iz snova je sada lako, jer je tražite na pravom mestu... Dakle, zašto da tražite minđušu na teži način, da gubite vreme obilazeći bezbroj prodavnica i da čekate u redovima kada imate priliku da naručite minđuše za muškarce sa samo nekoliko jednostavnih klikova? I zamislite, možete u potpunosti da prilagodite dizajn u koji ste se zaljubili!

Malene, ali lepe: muške minđuše su mali detalj, ali su sposobne da privuku pažnju ljudi. Kombinacija savršenog dizajna muških minđuša sa visokokvalitetnim komponentama, kao što su dragi kameni i legure neće ostaviti ravnodušne sve ljubitelje modnih trendova. Da li ste spremni da im se divite svaki dan?

Ako tražite neprekidni sjaj, tada izaberite muške minđuše sa dijamantom. Dijamant je poznat kao kralj dragih kamena i najvredniji je među njima. Oni koji drže do visokokvalitetnog nakita izabraće se na minđuše sa dijamantima - večitom favoritu u industriji nakita sa neuporedivim sjajem. Minđuše sa dijamantom za muškarce izazivaju veliko uzbuđenje svojim perfektnim oblikom i plemenitim izgledom. Naglašavaju ličnost i poboljšavaju stilski izgled muškaraca.

U zavisnosti od Vaše omiljene boje, Vi možete da izaberete minđuše sa dijamantima u boji. Plavi poput okeana, zeleni kao priroda i žuti kao sjajno sunce - i drugi obojeni dijamanti čekaju na Vas ... Muške minđuše sa obojenim dijamantima omogućavaju Vam da naglasite boju očiju ili da kombinujete Vašu odjeću sa bojom minđuša. Ljubiteljii tamnih boja, takođe, neće ostati praznih ruku. Minđuše sa crnim dijamantom za muškarce osvojiće Vaše srce svojim gracioznim i izuzetno lepim izgledom, budući da se crna boja smatra muškom bojom, svojim bogatim zasićenim nijansama odlično se uklapaju za izradu muškog nakita. Ako tražite minđuše iste boje i elegancije, koje odgovaraju Vašem budžetu, onda pogledajte muške minđuše sa oniksom, koje su simbol snage i moći. Neka minđuše sa oniksom za muškarce postanu jedan od omiljenih komada nakita u Vašoj kutiji za nakit.

Još bolji modeli i dizajni muških minđuša, od kojih zastaje dah se dobijaju sa dragim kamenima u boji kao što su smaradg, safir i rubin. GLAMIRIN jedinstveni dizajn omogućuvaju ovim dragim kamenima da izgledaju još lepšim nego što stvarno jesu. Dakle, za gospodu koja vole zelenu, plavu i crvenu boju; muške minđuše sa smaragdom, muške minđuše sa safirom i muške minđuše sa rubinom biće prva opcija za postizanje najpoželjnijeg rezultata sa zapanjujućim izgledom. Ovi dragi kameni, popularni i traženi vekovima, ne samo da će doprineti da izgledate lepo, već se povezuju i sa posebnim značenjima i uticajem, koji imaju na dušu i telo onoga ko ih nosi.

Ne samo da sami dragi kameni daju pečat muškim minđušama, već i njihov oblik i dizajn igraju važnu ulogu u selekciji. Možete da izaberete model, dizajn i oblik minđuše, koji Vam se najviša sviđaju i da ih prilagodite dragim kamenima iz Vaših snova. Nije važno da li je ovalan, princess, okrugli, trilion ili smaragdni brus na muškim minđušama, sve što Vaše srce želi možete da pronađete u našoj ponudi visokokvalitetnog nakita.

Na kraju, ali ne važnosti, iskoristite priliku da izaberete i da prilagodite metal/ leguru Vaše minđuše, tako Vi imate još jednu mogućnost da pokažete kako minđuše izgledaju neverovatno u različitim brojnim metalnim varijantama. Izaberite jedan od različitih metala kao što su zlato (žuto, crveno, belo), platina, paladijum i srebro. Muške minđuše od zlata, koje su simbol stabilnosti, na najboji način dočaraće Vaš karakter. Muškarci, takođe, imaju opciju da izaberumuške minđuše od belog zlata ili muške minđuše od crvenog zalata, koje su im na raspolaganju isto kao i muške minđuše od žutog zlata.

Za one, koji nisu posebni ljubitelji zlata, mogu da ga zamene platinom ili paladijumom. Muške minđuše od platine i muške minđuše od paladijuma sigurno pokazuju karakteristike Vaše ličnosti.

Nema ograničenja za Vašu kreativnost. Zato dozvolite Vašoj kreativnosti punu slobodu i pronađite muške minđuše iz Vaših snova, prilagođavajući svoj omiljeni model ili dizajn prema Vašem ukusu. Izaberite dijamante ili dragulje sa omiljenom bojom ... Ili izaberite metal, koji govori puno o Vama. Izbor je samo Vaš!

Izaberite prema Vašem stilu - bilo da je neobavezan, udoban ili elegantan, GLAMIRINE muške minđuše i pokažite celom svetu Vaše razumevanje muške mode!