Manžetne

212 proizvoda [i]
Brzi filter
Odaberite kamen <span>Odaberite</span> kamen
Clear
Karat Karat
  • Filter
    - još opcija
Mreža 
Podesi silazni pravac
Predmeti 1 do 30 od 212 ukupno
po strani
  • Pređaj po
  • - još opcija
    Advanced
Pronađeno je 212 personalizovanih proizvoda. [i]
Stilovi
Kamen
Metalna
boja
Karat
- još opcija
Advanced
Učitava se... Učitavanje Više Rezultata...
Mreža 
Podesi silazni pravac
Predmeti 1 do 30 od 212 ukupno
po strani

Personalizovane manžetne za muškarce – zlatne i srebrne manžetne

Najsuptilniji detalji na muškim odelima su oni koji govore najviše o onome ko ih nosi. Stoga je nošenje manžetna lak i elegantan, suptilan detalj koji ističe identitet. Upamtite da je Vaš stil Vaša sopstvena priča i u toj priči treba da odaberete oklop sa dijamantima da vladate svojim moćima. Tihi čuvar, uvek budni zaštitnik... Sa GLAMIRINIM vanvremenskim manžetnama za muškarce, možete dati sjaj svojim rukavima! Ovde u GLAMIRI, možete uživati u ulozi glavne ličnosti te legende i dopustiti detaljima da istaknu jaku ličnost, hrabrost i prefinjenost.. GLAMIRINE personalizovane manžetne u punom će značenju biti pretendent koji je cenjen dugo godina. Ako niste ljubitelj reči, možete da personalizujete jednu od zlatnih manžeta tako da ona istakne Vašu ličnost na intimnijem nivou. Ili možete da pustite GLAMIRU da Vam spakuje jednu od srebrnih manžetni< u Vaše ime, koja će se uputiti na Vašu adresu.

GLAMIRA takođe pomaže budućem mladoženji da odabere prave komplementarne delove za odelo za venčanje. Na dan venčanja, ne treba da se nakitite aksesoarima; GLAMIRA manžetne su kandidat za savršen i jedini završni potez. Štaviše, možete ih prilagoditi da budete sigurni da su to manžetne koje Vam se dopadaju i koje ćete zapravo želeti da nosite. GLAMIRIN sistem će Vas odvesti do uspeha kroz Vaš izbor dragulja, metala i boja. Uspeh će biti par manžetni koji slavi Vašu doživotnu posvećenost. Dakle, ove manžetne za venčanje od GLAMIRE će biti dodaci oko kojih ste sigurni!

Tako da bukvalno možete da napravite svoj sopstveni prilagođeni dizajn manžetni, odlučivanjem o boji i obliku dragulja (da li želite dijamante ili jednostavne), vrstu metala. GLAMIRINA kolekcija manžetni je uzbudljiva lista bez kraja gde možete naći ono što priželjkujete!