x
 
   

Povrati porudžbinu iz

 • Radimo punim kapacitetom i trudimo se da Vaš proizvod bude isporučen u predviđenom roku. Međutim, ponekada se može dogoditi i doći do malog zakašnjenja u nekim područjima usled ograničenja kretanja zbog glodalne pandemije. Zahvaljujemo Vam na strpljenju i razumevanju u takvim retkim slučajevima.


  Molimo Vas da popunite i da nam pošaljete dole navedeni zahtev pre nego što nam pošaljete Vaš proizvod. Ukoliko biste želeli da saznate više o našim uslovima za vraćanje proizvoda, pre nego što nam pošaljete Vaš zahtev, možete da posetite ovaj link: https://www.glamira.rs/return-policy/

  1. Promena veličine
  2. Graviranje
  3. Zahtev za popravku
  4. Povlačenje
  Razlog
  Oštećeno je
  Delovi nedostaju
  To nije ono što sam poručio/la
  Drugo (do 1000 karaktera)
  Način plaćanja *
  1. Credit Card
  2. Bankarski transfer
  3. Paypal
  Izaberite stavku za vraćanje :

  Vaša email adresa i broj Vaše porudžbine se ne poklapaju sa podacima u našem sistemu prilikom obrade Vašeg zahteva za povraćaj. Zamolićemo Vas da proverite da li ste uneli korektan broj Vaše porudžbine i da li ste koristili istu email adresu prilikom naručivanja.

  Pročitao/la sam pravila i uslove korišćenja i prihvatam ih.
  Nisam uklonio crnu trakicu sa zaštitinim znakom.
  Nisam koristio/la proizvod.
  Dodaću sve primljene dodatne proizvode (ukrasna poklon-kutija, sertifikat, promotivni pokloni i itd.) u mojoj pošiljci sa povratom.
VAŽNA NAPOMENA:
 • Molimo Vas, imajte u vidu da će Vaš zahtev za povratom biti obrađen na osnovu podataka, koje ste nam poslali online. Bilo kakav ručno dodat komentar ili beleška na Vašem odšampanom zahtevu za povratom neće biti uzeti u obzir.
 • Da bi Vam pružili brze i efikasne usluge vraćanja, mi ne možemo da menjamo Vaš zahtev za vraćanje nakon što ste nam ga poslali. Pre nego što nam pošaljete Vaš Zahtev za vraćanje, molimo Vas da proverite dva puta informacije koje nam šaljete u vezi Vašeg vraćanja.
 • Procesi promene veličine i popravka mogu da traju do 25 radnih dana. U slučaju da Vas očekuje važan događaj kao što je venčanje, iskreno Vam savetujemo da nam pošaljete Vaš proizvod nakon tog događaja. Možete da se konsultujete sa našim Korisničkim servisom, ako Vaš 60-dnevni period ističe pre datuma Vašeg događaja.
* Neophodna polja