Besplatna dostava

  Polisa o povraćaju na 60 dana

 
   

Povrati porudžbinu iz

 • Vaša email adresa i broj Vaše porudžbine se ne poklapaju sa podacima u našem sistemu prilikom obrade Vašeg zahteva za povraćaj. Zamolićemo Vas da proverite da li ste uneli korektan broj Vaše porudžbine i da li ste koristili istu email adresu prilikom naručivanja.

  Izaberite stavku za vraćanje :
  1. Promena veličine
  2. Graviranje
  3. Zahtev za popravku
  4. Povlačenje
  Razlog
  Oštećeno je
  Delovi nedostaju
  To nije ono što sam poručio/la
  Drugo (do 1000 karaktera)
  1. Credit Card
  2. Bankarski transfer
  3. Paypal
  Pročitao/la sam pravila i uslove korišćenja i prihvatam ih.
  Nisam uklonio crnu trakicu sa zaštitinim znakom.
  Nisam koristio/la proizvod.
  Poslao/la sam proizvod uz koji ne nedostaje nijedan dodatan predmet.
VAŽNA NAPOMENA: Molimo vas da proverite da li je vratio proizvodi ispunjavaju sve uvjete za raskid ugovora.U slučaju da proizvod ne ispunjava uslove za povlačenje iz ugovora, troškove povratka neće pokriti GLAMIRA i ostaju u nadležnosti klijenta.
VAŽNA NAPOMENA: Molimo Vas, imajte u vidu da će Vaš zahtev za povratom biti obrađen na osnovu podataka, koje ste nam poslali online. Bilo kakav ručno dodat komentar ili beleška na Vašem odšampanom zahtevu za povratom neće biti uzeti u obzir.
* Neophodna polja
VAŽNO: Da bi Vam pružili brze i efikasne usluge vraćanja, mi ne možemo da menjamo Vaš zahtev za vraćanje nakon što ste nam ga poslali. Pre nego što nam pošaljete Vaš Zahtev za vraćanje, molimo Vas da proverite dva puta informacije koje nam šaljete u vezi Vašeg vraćanja.