Učitavanje...

Dizajnirajte svoj

GLAMIRA Privezak Danny

Idite na detalje proizvoda
Vodič za dimenzije
GLAMIRA Privezak Danny
GLAMIRA Privezak Danny GLAMIRA Privezak Danny GLAMIRA Privezak Danny

GLAMIRA Privezak Danny

Style Soliter - Pokaži sve

Ova cena je do 55% niža u poređenju sa cenom u tradicionalnim zlatarama. [?]

GLAMIRA je angažovana da svojim korisnicima ponudi najbolje moguće cene, bez ikakvog kompromisa po pitanju visokog kvaliteta. Malo niže su navedene glavne tačke, koje nam pomažu u ostvarenju tog cilja:

 • Utemeljeni koreni u trgovini nakitom
 • Direkto sa izvora
 • Dugoročna saradnja s pouzdanim dobavljačima proizvoda legalnog porekla
 • Prednost rada online
 • Bez zaliha - Dobijate ono šta želite, ne ono šta imamo
 • Naši eksperti
 • No hidden charges

Kliknite ovde ako želite da saznate više o našoj politici cena.

12.693,00 din.
Besplatna dostava
Polisa o povraćaju na 60 dana

  Očekivano vreme isporuke : 6-8 radnih dana (28 - 30 sep)

Pogledajte opcije za isporuku

 • Standardna besplatna isporuka

  Očekivano vreme isporuke: 6-8 radnih dana (28 - 30 sep)
  0,00 din.
 • Ekspres isporuka

  Očekivano vreme isporuke: 5-6 radnih dana (27 - 28 sep)
  2.300,00 din.
 • Premium isporuka

  Očekivano vreme isporuke: 4-5 radnih dana (24 - 27 sep)
  4.000,00 din.

Možete da izaberete način isporuke prilikom plaćanja.

U slučaju kada za način plaćanja koristite uplatu u banci, očekivano vreme za isporuku se kalkuliše od datuma kada primimo uplatu na našem računu.

Detalji

Opšte
Predmet br. P14
Comfort Fit Ne
Čisto Da

Detalji

Opšte
Predmet br. P14
Comfort Fit Ne
Čisto Da
OCENE I OPISNE OCENE

Ostavite komentar i podelite Glamira iskustvo sa svima!

1. Molimo dodelite zvezdice kao ocenu za ovaj proizvod (1 - loš, 5 - veoma dobar)* *

2. Napišite svoju ocenu

* Neophodna polja
Fotografije mušterija
Fotografije proizvoda koje ste napravili će biti postavljene ovde kada ih podelite sa nama
Prosečna ocena
95.6% of 100
4.78
Broj ocena
12
Pogledajte sve Glamira ocene i opisne ocene da saznate šta drugi kupci misle o GLAMIRA proizvodima i uslugama. Takođe, možete podeliti svoju sopstvenu ocenu posećivanjem naših stranica sa proizvodima. Pogledaje sve recenzije o GLAMIRINIM proizvodima

Otkrijte šta klijenti misle o našim uslugama, sa više od 10.000 recenzija na nezavisnom sajtu za ocenjivanje.

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Odličan

DETALJI O ISPORUCI

 • Očekivano vreme isporuke:
 • Besplatnu isporuku vrši:
 • DHL
 •  Besplatna dostava
 •  Besplatno graviranje
 •  Besplatna poklon kutija
 •  Mogućnost anonimne isporuke
UZ OVU KUPOVINU DOBIJATE DODATNE POGODNOSTI
 • 60 Day Return Policy

  60-dnevna politika vraćanja Zalažemo se da Vi budete zadovoljni. Gravirani ili negravirani proizvod; ako niste zadovoljni svojim izborom, možete da nam ga vratite u originalnom stanju u roku od 60 dana.

 • 60 Day Resizing Policy

  60-dnevna politika promene veličine prstena Velike stvari počinju malim detaljima.Glamira će Vam pomoći da sačuvate Vaše iznenađenje u tajnosti i napraviće jednokratnu besplatnu korekciju veličine prstena u roku od prvih 60 dana od prijema pošiljke.

 • Lifetime Warranty

  Doživotna garancija Mi stojimo iza kvaliteta našeg nakita i dajemo doživotnu garanciju za sve naše proizvode. Naši stručnjaci veoma pažljvo i detaljno vrše izradu Vaše narudžbine još od samog početka. Uživajte u kvalitetu profesionalnog remek-djela i budite sigurni da će Vaš nakit sa jedinstvenim dizajnom da traje ceo život.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  Korisnička podrška okrenuta 100% zadovoljstvu klijenata Služba za korisničku podršku kompanije GLAMIRA rado će Vam pomoći u jednom od najlepših momenata u Vašem životu. Naša misija je Vaše zadovoljstvo; iskoristite svoje vreme da otkrijete savršeni model nakita, dok se mi brinemo o svemu ostalom.

 • Custom Made Jewellery

  Napravljen samo za Vas Vaša posebna prilika je najvažnija stvar za nas i shvatamo koliko je presudno da budemo spremni za nju. Fokusirajte svoju energiju da izaberete savršeni komad nakita i GLAMIRA će ga kreirati i izraditi specijalno za Vas.
  U Vašoj kupovini imate uključenu i besplatnu ukrasnu kutiju, sa profesionalnim dizajnom, je svaki mali detalj je važan.

 • Fast Delivery

  Brza isporuka Vreme je ključna reč kada se radi o organizovanju iznenađenja za prošenje ili venčanje. GLAMIRA je ponosna što može da ponudi jedan od najbržih vremenskih okvira za izradu i za isporuku na tržištu.
  Takođe, nudimo besplatnu isporuku svih narudžbina. Pored toga, ako želite da zadržite svoju narudžbinu kao iznenađenje, jednostavno izaberite mogućnost anonimne isporuke tokom kupovine i poslatćemo Vaš proizvod u običnom pakovanju bez GLAMIRA logotipa na njemu.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Autentičnost sertifikata za brilijante i drago kamenje Naši vlastiti stručnjaci-gemolozi pažljivo pregledavaju sve dijamante i drage kamene pre izdavanja GLAMIRA sertifikata za njih. Za svaku porudžbinu dobijate sertifikat. Ako ste zainteresovani za dijamante sa GIA (Gemological Institute of America) sertifikatom, naša Služba za podršku korisnicima radovaće se da Vam pomogne.

 • Allergy-Free Material

  Od materijala, koji ne izaziva alergiju Za našu proizvodnju koristimo legure i drage kamene vrhunskog kvaliteta, koji ne izazivaju alergijsku reakciju. Kada je reč o nošenju nakita, udobnost je podjednako važna koliko i sam nakit. Naš cilj je da Vam osiguramo ne samo da Vaš savršeni komad nakita izgleda dobro, već i da se osećate dobro dok ga nosite.

 • Godine iskustva

  Godine iskustva Zbog dugogodišnjeg profesionalnog ponašanja i nastojanja da stalno unapređuje svoj rad, GLAMIRA posluje u mnogim zemljama i ima filijale širom sveta. Naručivanjem kod nas možete da budete sigurni da taj komad nakita pokazuje našu posvećenost na tom polju delatnosti i višegodišnje iskustvo.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Osnovana u Hejlbronu - Nemačka, dostavlja vrhunski kvalitet od 2008 g. Ono što kompaniju GLAMIRU, sa korenima i osnovanoj u Nemačkoj, čini drugačijim od ostalih juvelira su dve glavne ključne stvari: kvalitet i tačnost. Uspostavljeni i provereni procesi tokom godina profesionalnog rada i discipline omogućavaju nam da predlažemo vrhunski nakit i uslugu.

 • Direkto sa izvora

  Direkto sa izvora Svi dragi kameni i nakit. Svaki korak u tradicionalnom modelu prodaje utiče na krajnu cenu proizvoda. Mi smo proizvođači, koji pokrivaju sve faze u tom procesu, počevši od prvog slova na papiru do predaje pošiljke kurirskoj službi za isporuku. Ako odustanemo od dilera, uvoznika, veletrgovina i glamuroznih izložbenih salona za prodaju nakita, možemo našim korisnicima da donesemo značajne uštede.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Legalni dijamanti, dragi kameni i metali, koji ne potiču iz zona konflikata Plemeniti metali i dragi kameni se često dobijaju u užasnim uslovima širom sveta. U kompaniji GLAMIRA garantujemo da svi dijamanti, dragi kameni i plemeniti metali, koje koristimo za izradu nakita su legalni, njihovo poreklo je etičko i iz zona bez nasilja, u skladu sa Kimberli procesom.

GLAMIRA Logo unutra

Svaki Glamira brendiran prsten ima ugraviran naš logo sa unutrašnje strane, kao što je prikazano na slici. Odaberite da li želite da naš logo bude ugraviran unutar prstena.

GLAMIRA Logo inside Bez logoa Sa logom

Dijamant

Dijamanti su bili dragulji za divljenje još od davnih vremena. Formirani sto milja ispod površine zemlje vre više od milijarde godina, dijamanti su najčvršći kamenovi od svih. Takođe se nazivaju i “kraljicom dragulja i draguljima kraljica”. U Glamiri, zagarantovano je da su dijamanti “nekonfliktni”.

Limun-žuti kvarc

Klasifikovan kao poludragi kamen, limun-žuti kvarc fascinira ljubitelje nakita svojom veselom bojom. Može se susresti u rasponu od svetlo limun žute nijanse do veoma zasićeno žute nijanse. Ovaj kamen je poznat po svojim moćnim i visoko-energetskim vibracijama i doprinosi za uklanjanje negativnih emocija, sumnjičavosti, podiže raspoloženje i donosi uverenost osobi koja ga nosi.

Zultanit

Klasifikovan kao poludragi kamen, sultanit je veoma popularan zbog svoje retke osobine da može da menja boju. U zavisnosti od izvora svetlosti i različitog ugla gledanja, ovaj veoma redak dragulj se može videti u različitim bojama. Na dnevnom svetlu ima limeta-zelenu nijansu, dok noću ili n aslaboj svetlosti ima breskvastu i bordo-ružičastu boju.

Zeleni topaz

Кlasifikovan kao poludragi kamen, zeleni topaz je član porodice topaza i često se povezuje sa lojalnošću i ljubavlju, zbog svoje zelene boje. On pruža unutrašnji mir telu i umu, pomaže u rešavanju problema, kao i postizanju dobrog zdravlja.

Zeleni safir

Klasifikovan kao dragoceni kamen, zeleni safir ima specijalnu zelenu boju, koja varira od svetlo menta zelene do tamno zasićene zelene boje, zbog prisustva gvožđa. Kaže se da ovaj veoma retki dragulj deluje veoma umirujuće, odmara oči i podiže poverenje osobi, koja ga nosi.

Narandžasti safir

Klasifikovan kao dragi kamen, narandžasti safir čini da srce zakuca brže onima, koji vole narančastu boju. Sa svojom svetlo narančastom do crvenkasto-narančastom bojom smiruje Vaše srce i um, oslobađa Vas od negativnih misli i aktivira radosne emocije.

Dijamant

Dijamanti su bili dragulji za divljenje još od davnih vremena. Formirani sto milja ispod površine zemlje vre više od milijarde godina, dijamanti su najčvršći kamenovi od svih. Takođe se nazivaju i “kraljicom dragulja i draguljima kraljica”. U Glamiri, zagarantovano je da su dijamanti “nekonfliktni”.

Crni dijamant

Crni dijamanti su dijamanti koji imaju drugačiju kristalnu strukturu koja se naziva polikristal. Ona je mnogo smrvljenih i pomešanih dijamanata. Pošto u svojoj strukturi ima čist karbon kristal, naziva se "Karbonado". Ipak, tehnički su još ređi i čvršći dijamanti od belih.

RUŽIČASTI SAFIR

Razvrstan kao dragocjeni kamen, ružičasti safir smatran je iznimno rijetkim dok su novi naslovi otkriveni u Madagaskaru, devedesetih godina. Pink je među najrjeđim bojama za safir. Ovo kamenje može doći u sve vrste nijansi, od bebe ružičaste do živopisne, intenzivne magenta. Kaže se da ružičasti safiri predstavljaju odanost, povjerenje i iskrenost, stoga su vrlo popularni kada je riječ o odabiru kamena za angažman prsten.

RODOLJNI GRANAT

Razvrstan kao polu-dragog kamena, Rodojni granat brzo je izrastao u standardni nakitski nakit zbog atraktivne boje i činjenice da je često vrlo čist, bez ikakvih nedostataka i uključaka. Ime potječe od grčke riječi "rhodon" što znači ruža. U hinduizmu je povezana s korijenskom čakrom i vjeruje se da potiče zdravu seksualnu aktivnost, osjećaje stabilnosti i sigurnosti. Ona također promiče uspješno poslovanje i pomaže u izgradnji samopouzdanja.

LONDONSKI PLAVI TOPAZ

Jedna od tri dostupne nijanse Topazovog poludragog kamenja, Londonski plavi topaz zasigurno je posebna i ekskluzivna po svojoj tamnoj boji. S ovom tamnijom sjenilom, London Blue Topaz ističe se i obožava one koji žele sve osim običnih. Svojim specifičnim zelenim nijansama i tamno sivkastom podlogom, Londonski Plavi Topaz savršen je za angažmane ako želite pokazati koliko je vaša ljubav izvanredna. To je dragi kamen koji ne samo da će uhvatiti pozornost svih ljudi, već je čak rekao da vaše komunikacije i vaše izražajne sposobnosti postaju jači.

MORGANIT

Razvrstan kao poludrago kamen, Morganite se smatra prirodnim, izuzetnim i sofisticiranim draguljem koji se može naći samo na nekoliko mjesta širom svijeta. Ironično, cijena ne odražava njegovu rijetkost. Najprecizniji opis sadrži riječi poput rijetke, blistave, izdržljive, izuzetne jasnoće i sjaj. Boja koja je prirodno uzrokovana dodirom mangana, mogu se razlikovati od jasno srebrnkaste ružičaste do breskve i ljubičaste-ružičaste, čineći Morganite izuzetnim i izvanrednim. Slično kao Zeleni Smaragd , Morganite je simbol božanske ljubavi, koji bi mogao biti uzrokovan razlozima da su oba kamena sorte Beril. Odličan izbor za jedinstveni angažirani prsten ili kao dar za tu posebnu prigodu za život.

Ametist

Klasifikovan kao poludragi kamen, ametist je ljubičasta providna varijanta minerala kvarca. Ametisti najčešće dobijaju svoje divne boje od nepravilnosti od gvožđa u njihovim kristalnim strukturama, iako ih može obojiti i izloženost prirodnoj radijaciji.

Zeleni turmalin

Klasifikovan kao poludragi kamen, zeleni turmalin (verdelit) se kombinuje sa mnoštvom metala kako bi formirao svoju masu od borosilikata, koja je jedna od najkompleksnijih kristalnih struktura. Ima smaragdno zelenu boju zbog hroma u strukturi. Veruje se da privlači sreću, uspeh, obilje i prosperitet.

Citrin

Klasifikovan kao poludragi kamen, Citrine, naziv dobijen iz citrinsko žutog voća sličnog limunu sa značenjem “limun” na mnogo jezika, je žuta i/ili narandžasta varijanta kvarca. On je jedan od najpolularnijih i priuštiv gragi kamen, pa se povezuje sa uspehom i prosperitetom.

Smaragd

Klasifikovan kao poludragi kamen, smaragd je dragocen dragi kamen; ima još više živu i dublju nijansu zelene. Smaragdi, među najređim kamenovima, sadrže belege koji su pokazatelj mnogobrojnih inkluzija i pukotina kroz površinu. Kao kamen Venere, smaragd je simbol večne mladosti i ponovnog rađanja.

Plavi topaz

Klasifikovan kao poludragi kamen, topaz je kamen iz ogromnih i besprekornih kristala i može se izbrusiti u dragulje od hiljadu karata. Može biti providan, žut. Sa čvrstinom kombinovanom sa relativnom rasprostranjenosti i dostupnosti, prirodno plavi topaz je veoma redak.

Granat

Klasifikovan kao poludragi kamen, granat je kombinacija nekoliko minerala koji imaju slične fizičke i kristalne karakteristike. Granati variraju u boji i veličini. Ipak, najpoznatija boja granata je tamnocrvena i simbol je strastvene posvećenosti.

Rubin

Klasifikovan kao dragi kamen, rubin, veoma čvrst, postojan i redak, je jedan od najpoželjnihih dragulja. Čak i providni, veliki rubini su ređi od dijamanata. Rubin je vekovima bio simbol vitalnosti i kraljevskog.

Safir

Klasifikovan kao dragi kamen, safir je varijanta korunda i providnog, često i plavog kamena koji podseća na mir i sreću. Odmah je pored rubina po čvrsoći.

Beli safir

Klasifikovan kao dragi kamen, beli safir je bezbojna vrsta safira. Safir preuzima boju od elemenata u tragovima dok se formira. Beli safir nema te elemente u tragovima i to ga čini retkim i jedinstvenim.

Vatreni opal

Klasifikovan kao poludragi kamen, vatreni opal je bezbojna forma opala koji obično nema opalescenciju ili pokazuje samo svetlozelene odbleske. Njegova boja varira od žute i narandžaste do crvene. Smatra se da podstiče maštu i snove.

Kvarc

Klasifikovan kao poludragi kamen, kvarc je rasprostranjen u ognjenim i metamorfnim stenama. Često je roze i boje dima ili sa nepravilnostima.

Rozenkvarc

Klasifikovan kao poludragi kamen, rozenkvarc je roze varijanta kvarca. Blagih je boja, od svetlo roze do srednje roze po intenzitetu.

Dimljeni kvarc

Klasifikovan kao poludragi kamen, dimljeni kvarc je varijanta kvarca boje dima i braon. Po boji varira od svetle sivkasto braon do crne.

Tanzanit

Klasifikovan kao poludragi kamen, tanzanit je plava ili ljubičasta varijanta zoisita, koji sadrži vanadijum. Kao skoro otkriveni kamen, tanzanit je jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih dragulja. Smatra se da predstavlja život.

Swarovski

Swarovski je malo parče kristala, tehnološki obrađeno da ima blage i oštrije krivine. Ono što ga odvaja od drugih je to da mu njegov način obrade daje blistav izgled koji na svetlu liči na dijamant.

Swarovski

Swarovski je malo parče kristala, tehnološki obrađeno da ima blage i oštrije krivine. Ono što ga odvaja od drugih je to da mu njegov način obrade daje blistav izgled koji na svetlu liči na dijamant.

Swarovski

Swarovski je malo parče kristala, tehnološki obrađeno da ima blage i oštrije krivine. Ono što ga odvaja od drugih je to da mu njegov način obrade daje blistav izgled koji na svetlu liči na dijamant.

Swarovski

Swarovski je malo parče kristala, tehnološki obrađeno da ima blage i oštrije krivine. Ono što ga odvaja od drugih je to da mu njegov način obrade daje blistav izgled koji na svetlu liči na dijamant.

Peridot

Klasifikovan kao poludragi kamen, peridot, manji od tri karata je vrlo rasprostranjen ali veći od pet karata su retki pa imaju i veću vrednost. Boja peridot dragulja varira u nijansama zelene. Smatra se da donosi moć onome ko ga nosi.

Akvamarin

Klasifikovan kao poludragi kamen, akvamarin je svetlozelena i plavozelena varijanta berila. Ime mu priča samo za sebe; ovaj vanvremenski dragulj boje vode je vekovima bio simbol mladosti, nade, zdravlja i vernosti.

Roze turmalin

Klasifikovan kao poludragi kamen, roze turmalin je najpoznatija i moderna boja turmalina koji ima najveći spektar boja. Stoga, poznat je kao duga svih dragulja.

Zeleni ametist

Klasifikovan kao poludragi kamen, zeleni ametist je svetlozeleni kvarc kristal (poznat kao prasiolit). Ima takvu boju zbog toplote vulkanskih aktivnosti ili prirodnog zagrevanja jezgra zemlje. Zeleni ametist je kamen koji podstiče intuiciju i ljubav.

Žuti safir

Klasifikovan kao poludragi kamen, žuti safir je prirodna vrsta safira koji je varijanta korunda. Nizak nivo gvožđa u korundu je zaslužan za nijansu žutog safira. Kamen se vezuje za plodnost i dobar brak.

Biser

Biser je najstariji dragulj i vekovima se smatrao za najvredniji. Ono što odvaja biser od drugih dragulja je njegov nastanak iz živih bića – ostriga i mekušaca. Nazivaju se 'suze meseca', i mogu biti u roze, beloj i crnoj boji.

Biser

Biser je najstariji dragulj i vekovima se smatrao za najvredniji. Ono što odvaja biser od drugih dragulja je njegov nastanak iz živih bića – ostriga i mekušaca. Nazivaju se 'suze meseca', i mogu biti u roze, beloj i crnoj boji.

Biser