Učitavanje...

Dajte svojim voljenima ovu odličnu šansu da sami dizajniraju svoje poklone sa GLAMIRINIM POKLON KARTICAMA.

1. Dizajni poklon kartice

2. Detalji poklon kartice

Vaše ime
Vaše ime
Vaša e-mejl adresa
Poruka
1,00 din.

GLAMIRA POKLON-KARTICA: PRAVILA I USLOVI KORIŠĆENJA

  • Možete da koristite Vašu GLAMIRA POKLON-KARTICU samo u online trgovinama GLAMIRE.
  • GLAMIRA poklon-karticu ne možete da unovčite ili zamenite za gotovinu.
  • Nakon Vaše kupovine, njen ukupan iznos biće umanjen na Vašem računu. Preostali iznos na Vašoj GLAMIRA poklon-kartici ne možete da unovčite ili zameniti za gotovinu. Možete da koristite preostali iznos na pokon-kartici prilikom sledeće kupovine.
  • Rok trajanja jGLAMIRA poklon-kartica je jedna godina od datuma njenog izdavanja u GLAMIRA online trgovinama.
  • Molimo Vas, nemojte se dvoumite da nam se obratite na: service@glamira.rs za više informacija.
GLAMIRA Logo unutra

Svaki Glamira brendiran prsten ima ugraviran naš logo sa unutrašnje strane, kao što je prikazano na slici. Odaberite da li želite da naš logo bude ugraviran unutar prstena.

GLAMIRA Logo inside Bez logoa Sa logom

Dijamant

Dijamanti su bili dragulji za divljenje još od davnih vremena. Formirani sto milja ispod površine zemlje vre više od milijarde godina, dijamanti su najčvršći kamenovi od svih. Takođe se nazivaju i “kraljicom dragulja i draguljima kraljica”. U Glamiri, zagarantovano je da su dijamanti “nekonfliktni”.

Paraiba turmalin

Turmalin paraiba je vrlo retka vrsta turmalina, koja se odlikuje neonsko plavim, zelenim i plavo-zelenim nijansama. Kreirani u laboratoriji paraiba turmalini imaju iste karakteristike kao i prirodni. Popularnost ovog bajkovitog kamena proizlazi iz njegove veze sa životom, ljubavlju i zemljom kroz njegov uticaj na čakre. Profesionalni rez dodatno naglašava izuzetan sjaj i jedinstvene nijanse tog kamena.

Limun-žuti kvarc

Klasifikovan kao poludragi kamen, limun-žuti kvarc fascinira ljubitelje nakita svojom veselom bojom. Može se susresti u rasponu od svetlo limun žute nijanse do veoma zasićeno žute nijanse. Ovaj kamen je poznat po svojim moćnim i visoko-energetskim vibracijama i doprinosi za uklanjanje negativnih emocija, sumnjičavosti, podiže raspoloženje i donosi uverenost osobi koja ga nosi.

Zultanit

Klasifikovan kao poludragi kamen, sultanit je veoma popularan zbog svoje retke osobine da može da menja boju. U zavisnosti od izvora svetlosti i različitog ugla gledanja, ovaj veoma redak dragulj se može videti u različitim bojama. Na dnevnom svetlu ima limeta-zelenu nijansu, dok noću ili n aslaboj svetlosti ima breskvastu i bordo-ružičastu boju.

Dijamant uzgajan u laboratoriji

Laboratorijski uzgajani dijamanti nude sve prednosti prirodnih dijamanata bez ekoloških i etičkih problema, koji se često javljaju njihovim iskopavanjem. Proces i materijali, koji se koriste za izradu dijamanata su potpuno isti kao kod klasičnih dijamanata - samo što ovaj postupak vremenski traje puno kraće. To je zeleni proces kojim se zamenjuje dijamant i pod veoma visokim temperaturama se izrađuje njegovo kloniranje. Dijamant bez ugljenika se dobija iz samog dijamanta. Tako dobijeni dijamanti u laboratorijama se gradiraju u HRD-u i IGI-i sada i oni se ne razlikuju od klasičnih - svi su klasifikovani na osnovu 4C (rez, boja čistoća i karata) kriterijuma za ocenu dijamanata.

Zeleni topaz

Кlasifikovan kao poludragi kamen, zeleni topaz je član porodice topaza i često se povezuje sa lojalnošću i ljubavlju, zbog svoje zelene boje. On pruža unutrašnji mir telu i umu, pomaže u rešavanju problema, kao i postizanju dobrog zdravlja.

Zeleni safir

Klasifikovan kao dragoceni kamen, zeleni safir ima specijalnu zelenu boju, koja varira od svetlo menta zelene do tamno zasićene zelene boje, zbog prisustva gvožđa. Kaže se da ovaj veoma retki dragulj deluje veoma umirujuće, odmara oči i podiže poverenje osobi, koja ga nosi.

Narandžasti safir

Klasifikovan kao dragi kamen, narandžasti safir čini da srce zakuca brže onima, koji vole narančastu boju. Sa svojom svetlo narančastom do crvenkasto-narančastom bojom smiruje Vaše srce i um, oslobađa Vas od negativnih misli i aktivira radosne emocije.

Dijamant

Dijamanti su bili dragulji za divljenje još od davnih vremena. Formirani sto milja ispod površine zemlje vre više od milijarde godina, dijamanti su najčvršći kamenovi od svih. Takođe se nazivaju i “kraljicom dragulja i draguljima kraljica”. U Glamiri, zagarantovano je da su dijamanti “nekonfliktni”.

Crni dijamant

Crni dijamanti su dijamanti koji imaju drugačiju kristalnu strukturu koja se naziva polikristal. Ona je mnogo smrvljenih i pomešanih dijamanata. Pošto u svojoj strukturi ima čist karbon kristal, naziva se "Karbonado". Ipak, tehnički su još ređi i čvršći dijamanti od belih.

RUŽIČASTI SAFIR

Razvrstan kao dragocjeni kamen, ružičasti safir smatran je iznimno rijetkim dok su novi naslovi otkriveni u Madagaskaru, devedesetih godina. Pink je među najrjeđim bojama za safir. Ovo kamenje može doći u sve vrste nijansi, od bebe ružičaste do živopisne, intenzivne magenta. Kaže se da ružičasti safiri predstavljaju odanost, povjerenje i iskrenost, stoga su vrlo popularni kada je riječ o odabiru kamena za angažman prsten.

RODOLJNI GRANAT

Razvrstan kao polu-dragog kamena, Rodojni granat brzo je izrastao u standardni nakitski nakit zbog atraktivne boje i činjenice da je često vrlo čist, bez ikakvih nedostataka i uključaka. Ime potječe od grčke riječi "rhodon" što znači ruža. U hinduizmu je povezana s korijenskom čakrom i vjeruje se da potiče zdravu seksualnu aktivnost, osjećaje stabilnosti i sigurnosti. Ona također promiče uspješno poslovanje i pomaže u izgradnji samopouzdanja.

LONDONSKI PLAVI TOPAZ

Jedna od tri dostupne nijanse Topazovog poludragog kamenja, Londonski plavi topaz zasigurno je posebna i ekskluzivna po svojoj tamnoj boji. S ovom tamnijom sjenilom, London Blue Topaz ističe se i obožava one koji žele sve osim običnih. Svojim specifičnim zelenim nijansama i tamno sivkastom podlogom, Londonski Plavi Topaz savršen je za angažmane ako želite pokazati koliko je vaša ljubav izvanredna. To je dragi kamen koji ne samo da će uhvatiti pozornost svih ljudi, već je čak rekao da vaše komunikacije i vaše izražajne sposobnosti postaju jači.

MORGANIT

Razvrstan kao poludrago kamen, Morganite se smatra prirodnim, izuzetnim i sofisticiranim draguljem koji se može naći samo na nekoliko mjesta širom svijeta. Ironično, cijena ne odražava njegovu rijetkost. Najprecizniji opis sadrži riječi poput rijetke, blistave, izdržljive, izuzetne jasnoće i sjaj. Boja koja je prirodno uzrokovana dodirom mangana, mogu se razlikovati od jasno srebrnkaste ružičaste do breskve i ljubičaste-ružičaste, čineći Morganite izuzetnim i izvanrednim. Slično kao Zeleni Smaragd , Morganite je simbol božanske ljubavi, koji bi mogao biti uzrokovan razlozima da su oba kamena sorte Beril. Odličan izbor za jedinstveni angažirani prsten ili kao dar za tu posebnu prigodu za život.

Ametist

Klasifikovan kao poludragi kamen, ametist je ljubičasta providna varijanta minerala kvarca. Ametisti najčešće dobijaju svoje divne boje od nepravilnosti od gvožđa u njihovim kristalnim strukturama, iako ih može obojiti i izloženost prirodnoj radijaciji.

Zeleni turmalin

Klasifikovan kao poludragi kamen, zeleni turmalin (verdelit) se kombinuje sa mnoštvom metala kako bi formirao svoju masu od borosilikata, koja je jedna od najkompleksnijih kristalnih struktura. Ima smaragdno zelenu boju zbog hroma u strukturi. Veruje se da privlači sreću, uspeh, obilje i prosperitet.

Citrin

Klasifikovan kao poludragi kamen, Citrine, naziv dobijen iz citrinsko žutog voća sličnog limunu sa značenjem “limun” na mnogo jezika, je žuta i/ili narandžasta varijanta kvarca. On je jedan od najpolularnijih i priuštiv gragi kamen, pa se povezuje sa uspehom i prosperitetom.

Smaragd

Klasifikovan kao poludragi kamen, smaragd je dragocen dragi kamen; ima još više živu i dublju nijansu zelene. Smaragdi, među najređim kamenovima, sadrže belege koji su pokazatelj mnogobrojnih inkluzija i pukotina kroz površinu. Kao kamen Venere, smaragd je simbol večne mladosti i ponovnog rađanja.

Plavi topaz

Klasifikovan kao poludragi kamen, topaz je kamen iz ogromnih i besprekornih kristala i može se izbrusiti u dragulje od hiljadu karata. Može biti providan, žut. Sa čvrstinom kombinovanom sa relativnom rasprostranjenosti i dostupnosti, prirodno plavi topaz je veoma redak.

Granat

Klasifikovan kao poludragi kamen, granat je kombinacija nekoliko minerala koji imaju slične fizičke i kristalne karakteristike. Granati variraju u boji i veličini. Ipak, najpoznatija boja granata je tamnocrvena i simbol je strastvene posvećenosti.

Rubin

Klasifikovan kao dragi kamen, rubin, veoma čvrst, postojan i redak, je jedan od najpoželjnihih dragulja. Čak i providni, veliki rubini su ređi od dijamanata. Rubin je vekovima bio simbol vitalnosti i kraljevskog.

Safir

Klasifikovan kao dragi kamen, safir je varijanta korunda i providnog, često i plavog kamena koji podseća na mir i sreću. Odmah je pored rubina po čvrsoći.

Beli safir

Klasifikovan kao dragi kamen, beli safir je bezbojna vrsta safira. Safir preuzima boju od elemenata u tragovima dok se formira. Beli safir nema te elemente u tragovima i to ga čini retkim i jedinstvenim.

Vatreni opal

Klasifikovan kao poludragi kamen, vatreni opal je bezbojna forma opala koji obično nema opalescenciju ili pokazuje samo svetlozelene odbleske. Njegova boja varira od žute i narandžaste do crvene. Smatra se da podstiče maštu i snove.

Kvarc

Klasifikovan kao poludragi kamen, kvarc je rasprostranjen u ognjenim i metamorfnim stenama. Često je roze i boje dima ili sa nepravilnostima.

Rozenkvarc

Klasifikovan kao poludragi kamen, rozenkvarc je roze varijanta kvarca. Blagih je boja, od svetlo roze do srednje roze po intenzitetu.

Dimljeni kvarc

Klasifikovan kao poludragi kamen, dimljeni kvarc je varijanta kvarca boje dima i braon. Po boji varira od svetle sivkasto braon do crne.

Tanzanit

Klasifikovan kao poludragi kamen, tanzanit je plava ili ljubičasta varijanta zoisita, koji sadrži vanadijum. Kao skoro otkriveni kamen, tanzanit je jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih dragulja. Smatra se da predstavlja život.

Swarovski

Swarovski je malo parče kristala, tehnološki obrađeno da ima blage i oštrije krivine. Ono što ga odvaja od drugih je to da mu njegov način obrade daje blistav izgled koji na svetlu liči na dijamant.

Swarovski

Swarovski je malo parče kristala, tehnološki obrađeno da ima blage i oštrije krivine. Ono što ga odvaja od drugih je to da mu njegov način obrade daje blistav izgled koji na svetlu liči na dijamant.

Swarovski

Swarovski je malo parče kristala, tehnološki obrađeno da ima blage i oštrije krivine. Ono što ga odvaja od drugih je to da mu njegov način obrade daje blistav izgled koji na svetlu liči na dijamant.

Swarovski

Swarovski je malo parče kristala, tehnološki obrađeno da ima blage i oštrije krivine. Ono što ga odvaja od drugih je to da mu njegov način obrade daje blistav izgled koji na svetlu liči na dijamant.

Peridot

Klasifikovan kao poludragi kamen, peridot, manji od tri karata je vrlo rasprostranjen ali veći od pet karata su retki pa imaju i veću vrednost. Boja peridot dragulja varira u nijansama zelene. Smatra se da donosi moć onome ko ga nosi.

Akvamarin

Klasifikovan kao poludragi kamen, akvamarin je svetlozelena i plavozelena varijanta berila. Ime mu priča samo za sebe; ovaj vanvremenski dragulj boje vode je vekovima bio simbol mladosti, nade, zdravlja i vernosti.

Roze turmalin

Klasifikovan kao poludragi kamen, roze turmalin je najpoznatija i moderna boja turmalina koji ima najveći spektar boja. Stoga, poznat je kao duga svih dragulja.

Zeleni ametist

Klasifikovan kao poludragi kamen, zeleni ametist je svetlozeleni kvarc kristal (poznat kao prasiolit). Ima takvu boju zbog toplote vulkanskih aktivnosti ili prirodnog zagrevanja jezgra zemlje. Zeleni ametist je kamen koji podstiče intuiciju i ljubav.

Žuti safir

Klasifikovan kao poludragi kamen, žuti safir je prirodna vrsta safira koji je varijanta korunda. Nizak nivo gvožđa u korundu je zaslužan za nijansu žutog safira. Kamen se vezuje za plodnost i dobar brak.

Biser

Biser je najstariji dragulj i vekovima se smatrao za najvredniji. Ono što odvaja biser od drugih dragulja je njegov nastanak iz živih bića – ostriga i mekušaca. Nazivaju se 'suze meseca', i mogu biti u roze, beloj i crnoj boji.

Biser

Biser je najstariji dragulj i vekovima se smatrao za najvredniji. Ono što odvaja biser od drugih dragulja je njegov nastanak iz živih bića – ostriga i mekušaca. Nazivaju se 'suze meseca', i mogu biti u roze, beloj i crnoj boji.

Biser

Biser je najstariji dragulj i vekovima se smatrao za najvredniji. Ono što odvaja biser od drugih dragulja je njegov nastanak iz živih bića – ostriga i mekušaca. Nazivaju se 'suze meseca', i mogu biti u roze, beloj i crnoj boji.

Oniks

Crni oniks je varijanta kalcedona i spada u klasu kristala. On je kamen uzemljenja, smatra se da pojačava vezu sa stvarnosti onoga ko ga nosi, kao i da odnosi unutrašnji disbalans i uticaj spoljašnje negativne energije.

Crni oniks

Crni oniks je varijanta kalcedona i spada u klasu kristala. On je kamen uzemljenja, smatra se da pojačava vezu sa stvarnosti onoga ko ga nosi, kao i da odnosi unutrašnji disbalans i uticaj spoljašnje negativne energije.

Braon Dijamant

Čokoladni dijamanti su smeđe boje, fancy dijamanti koji se smatraju jednim od najpopularnijih dijamanata.Ove dijamante im je dodijeljeno ime 'Čokolada' zbog njihove čokoladne boje.Imaju lijepe kombinacije boja; Smeđi dijamanti također se opisuju kao dijamanti konjaka ili dijamanti pjenušca, ovisno o njihovom atraktivnom rasponu boja od svjetlosti do mraka.Chocolate dijamanti su kamenje koje su trenutno rastući trend u nakita industriji.Ovi dijamanti su zasigurno vaš tip dijamanata, ako ste ovisnik o čokoladi i želite odnijeti jedinstvenu cestu na putu do vrhunskog nakita!

Plavi Dijamant

Plavi dijamanti su prvi put naći u Indiji i doveo do zapada u 17. veku.Ove privlačni dijamanti, nose nijanse okeana i neba, održe svoju izvanrednu hladovinu i određeni skup karakteristika.Slično s bilo kojim drugim dijamantima u boji, plavi dijamanti mogu pokazivati širok raspon tonova, od pastih nijansi koje podsjećaju na pošteno nebo, čeličnom plavom ili intenzivnom dubokom moru.Imena kao što su Babi Blue, kraljevske mornarice, ili ponoći se takođe često koriste za klasifikaciju ove retke dijamante.

Zuti dijamant

Žuti dijamanti trenutno posjeduju visoku tržišnu potražnju među ostalim dijamantima u boji.Žuti dijamanti također se mogu nazvati Kanarijem, kao u Canary Yellow Diamondu ili povremeno kao Zimmy.Oni izlažu predivan izgled kada odgovara sa halo i Solitaire podešavanja, ali se takođe može organizovati elegantno i sa drugim postavkama, jer ima veoma jedinstvenu kombinaciju vrednosti zbog svojih živ tena.Ako ste zainteresirani za žuti dijamant, zasigurno imate mnogo alternativnih postavki za nevjerojatno ukrašavanje ovog rijetkog dijamanta!

Zeleni Dijamant

Simbolizirajući prirodu, rast, sklad, izdržljivost i plodnost, Green Diamondovi su visoko cijenjeni i divili se prirodnim dragim kamenjem.Postoji niz tonova koji se zeleni dijamant stavlja napred. Ovi tonovi će se razlikovati od Faint Green do Fancy Deep, a sve to može biti preferirano u skladu s okusom i željom nositelja.Zeleni dijamanti smatraju se najmirnijom bojom za oko i sadrže vrlo snažnu emocionalnu korespondenciju sa sigurnošću.To može biti razlog zašto mnogi ljubitelji nakita odlučiti za zelenu dijamant ne samo na svojim prstenovima, ali i na njihove minđušama i privezaka!

Pink dijamant

Najpoznatiji dijamanti, Pink Diamonds zasigurno su svi omiljeni pratilac dame kada je u pitanju nakit! Snažna boja u kombinaciji s izvrsnošću pažljivo oblikovanog i razvrstanog dijamanta je želja koja se ostvaruje.Podsećajući osećaj luksuza i romantiku, Pink Dijamanti su spektakularni dopune kolekcije nakita žene.Baš kao i drugi dijamanti u boji, Pink Diamondovi također dolaze u različitim nijansama od svjetlosti do mraka, a ti tonovi se nazivaju blago, vrlo lagano, svjetlo, fancy svjetlo, fancy intenzivno, profinjeno duboko i lijepo živopisno.

Beli topaz

Beli topaz je poludragi kamen, mineral, iz grupe silikata, koji ima veliku sličnost sa dijamantima. Iako je njegova tvrdoća nešto niža od dijamanata (8 po Mosovoj skali), beli topaz je poznat po svojoj prozirnosti i transparentnosti. Ime topaza potiče od grčke reči ‘tapazos’, što znači ‘tražiti’. Verovatno nije slučajno što se smatra da se beli topaz koristi kod spiritualnih isceljenja, za promenu negatvnih misli u pozitivne, u pronalaženju pravilnog puta, svrhe života i pomaže kada Vam je neophodna dodatna energija. Ako tražite nakit sa draguljem, od kojeg ne možete da odvojite pogled, koji ima prozirnost i čistoću jednaku dijamantima, onda je beli topaz pravi izbor za Vas.
Boja je provjereno tamno plavu ili tamno plavi. Svjetlost prodire kroz kamen, početnoj razini vrijednog nakita.
Male čestice koje su vidljive golim okom, safir 'bolje (AA) kvalitete su plave sa malo svjetla prodire kroz dragog kamena.
Safirji "najboljše (AAA) '' kakovosti imajo barvo, koji je bogato modra z zelo malo vidnih delčeva u dragom kamnu
Izuzetno abrazivna povećati sjaj i boju, blistavi sjaj kada žive ili umjetne svjetlosti. Uglavnom iskopano prestižnom prostoru u Cejlonu, hlad je dubok, izrazito plave.
Boja je srednje zelene provjeriti. Svjetlost prodire kroz kamen, početnoj razini vrijednog nakita.
Male čestice koje su vidljive golim okom, smaragdi 'bolje (AA) kvalitete su srednje zeleni sa malo svjetla prodire kroz dragog kamena.
Smaragdi „najbolje (AAA) kvaliteta sa bojom koja je bogata zelena s vrlo malo vidljivih čestica u dragog kamena Ako ste zainteresirani za visokog sjaja, ova razina kvalitete za vas.
Visoka brušenje povečati sijaj in barvo, bleščeči sijaj, ko dnevna ali umetna svetloba. Ponavadi jih nosijo člani kraljeve družine, smaragdi AAAA kakovosti zagotovo prestižno od vseh.
Boja je tamno crvena provjereno. Svjetlost prodire kroz kamen, početnoj razini vrijednog nakita.
Male čestice koje su vidljive golim okom, rubini 'bolje (AA) kvalitete su srednje ružičaste boje s malo svjetlosti prodire kroz dragog kamena.
Rubini „najbolje (AAA) kvalitete s bojom, koja je srednja crvena s vrlo malo vidljivih čestica u dragog kamena Ako ste zainteresirani za visokog sjaja, ova razina kvalitete za vas.
Izuzetno abrazivna povećati sjaj i boju, blistavi sjaj kada žive ili umjetne svjetlosti.
Ovi žuti dijamanti obično imaju jednu svetlu nijansu i mali intenzitet boje. To je minimalni zahtev za izradu finog nakita.
Sa intenzivnijom bojom, ovi dijamanti su svakako poželjniji žuti dijamanti. Ovi žuti dijamanti imaju srednje intenzivnu boju i nešto tamniju nijansu.
Ovi žuti dijamanti su definitivno najpoželjniji izbor, kada su u pitanju žuti dijamanti. Oni imaju intenzivnu žutu boju i vrlo su pogodni za izradu finog nakita.
Ovi žuti dijamanti imaju najintenzivniju i najizraženiju boju. Oni su veoma retki i pogodni za izradu najfinijeg nakita.
Ovi plavi dijamanti obično imaju svetlu nijansu i mali intenzitet boje. To je minimalni zahtev za izradu finih nakita.
Ovi plavi dijamanti su definitivno najpoželjniji izbor, kada su u pitanju plavi dijamanti. Oni imaju intenzivnu plavu boju i vrlo su pogodni za izradu finog nakita.
Ovi plavi dijamanti imaju najintenzivniju i najizraženiju boju. Oni su veoma retki i pogodni za izradu najfinijeg nakita.
Sa intenzivnijom bojom, ovi dijamanti su svakako poželjniji ružičasti dijamanti. Ovi roze dijamanti imaju srednje intenzivnu boju i nešto tamniju nijansu.
Ovi ružičasti dijamanti su definitivno najpoželjniji izbor, kada su u pitanju roze dijamanti. Oni imaju intenzivnu roze boju i vrlo su pogodni za izradu finog nakita.
Ovi ružičasti dijamanti imaju najintenzivniju i najizraženiju boju. Oni su veoma retki i pogodni za izradu najfinijeg nakita.
Ovi zeleni dijamanti obično imaju svetlu nijansu i mali intenzitet boje. To je minimalni zahtev za izradu finih nakita.
Sa intenzivnijom bojom, ovi dijamanti su svakako poželjniji zeleni dijamanti. Ovi zeleni dijamanti imaju srednje intenzivnu boju i nešto tamniju nijansu.
Ovi zeleni dijamanti su definitivno najpoželjniji izbor, kada su u pitanju zeleni dijamanti. Oni imaju intenzivnu zelenu boju i vrlo su pogodni za izradu finog nakita.
Ovi zeleni dijamanti imaju najintenzivniju i najizraženiju boju. Oni su veoma retki i pogodni za izradu najfinijeg nakita.
Ovi braon dijamanti obično imaju svetlu nijansu i mali intenzitet boje. To je minimalni zahtev za izradu finih nakita.
Sa intenzivnijom bojom, ovi dijamanti su svakako poželjniji braon dijamanti. Ovi braon dijamanti imaju srednje intenzivnu boju i nešto tamniju nijansu.
Ovi braon dijamanti su definitivno najpoželjniji izbor, kada su u pitanju braon dijamanti. Oni imaju intenzivnu braon boju i vrlo su pogodni za izradu finog nakita.
Ovi braon dijamanti imaju najintenzivniju i najizraženiju boju. Oni su veoma retki i pogodni za izradu najfinijeg nakita.
"Ametist gradiran kao "Dobar (A)" ima male nečistoće. Svetlost ne prolazi kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male nečistoće vidljive su golim okom. Ametist gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Ametist gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može da se nađe kod najboljih svetskih zlatara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Ametist.
Tradicionalno Ametist gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprekornu i jarku boju.
"Citrine gradiran kao "Dobar (A)" ima male nečistoće. Svetlost ne prolazi kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male nečistoće vidljive su golim okom. Citrine gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Citrine gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može da se nađe kod najboljih svetskih zlatara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Citrine.
Tradicionalno Citrine gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprekornu i jarku boju.
"Granat gradiran kao "Dobar (A)" ima male nečistoće. Svetlost ne prolazi kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male nečistoće vidljive su golim okom. Granat gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Granat gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može da se nađe kod najboljih svetskih zlatara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Granat.
Tradicionalno Granat gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprekornu i jarku boju.
"Plavi topaz gradiran kao "Dobar (A)" ima male nečistoće. Svetlost ne prolazi kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male nečistoće vidljive su golim okom. Plavi topaz gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Plavi topaz gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može da se nađe kod najboljih svetskih zlatara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Plavi topaz.
Tradicionalno Plavi topaz gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprekornu i jarku boju.
"Peridot gradiran kao "Dobar (A)" ima male nečistoće. Svetlost ne prolazi kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male nečistoće vidljive su golim okom. Peridot gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
(stonename) gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može da se nađe kod najboljih svetskih zlatara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Peridot.
Tradicionalno Peridot gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprekornu i jarku boju.
"Akvamarin gradiran kao "Dobar (A)" ima male nečistoće. Svetlost ne prolazi kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male nečistoće vidljive su golim okom. Akvamarin gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Akvamarin gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može da se nađe kod najboljih svetskih zlatara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Akvamarin.
Tradicionalno Akvamarin gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprekornu i jarku boju.
"Vatreni opal gradiran kao "Dobar (A)" ima male nečistoće. Svetlost ne prolazi kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male nečistoće vidljive su golim okom. Vatreni opal gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Vatreni opal gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može da se nađe kod najboljih svetskih zlatara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Vatreni opal.
Tradicionalno Vatreni opal gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprekornu i jarku boju.
"Zeleni ametist gradiran kao "Dobar (A)" ima male nečistoće. Svetlost ne prolazi kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male nečistoće vidljive su golim okom. Zeleni ametist gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Zeleni ametist gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može da se nađe kod najboljih svetskih zlatara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Zeleni ametist.
Tradicionalno Zeleni ametist gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprekornu i jarku boju.
"Zeleni turmalin gradiran kao "Dobar (A)" ima male nečistoće. Svetlost ne prolazi kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male nečistoće vidljive su golim okom. Zeleni turmalin gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Zeleni turmalin gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kv