Učitavanje...

OTKAZIVANJE ILI PROMENA PORUDŽBINE

Ako odlučite da uredite Vašu porudžbinu, to možete lako učiniti na našoj web stranici u prva 3 dana od kupovine. Imajte na umu da je otkazivanje moguće samo u roku od jednog dana, od dana postavljanja prvobitne porudžbine. Sledite korake u nastavku za promenu ili otkazivanje porudžbine:

1 - Prijavite se na Vaš GLAMIRA nalog. Ako još uvek nemate GLAMIRA nalog, možete da ga kreirate jednostavnim klikom na "PRIJAVI SE/ UPIŠI SE" na vrhu ove web-stranice.

2 - Nakon što ste se prijavili, molimo Vas, idite u "Moj nalog" i kliknite na "Moje porudžbine" u meniju sa leve strane.

3 - Pronađite Vašu porudžbinu i kliknite na „Otkaži“ ako želite da otkažete ili kliknite na „Uredi“ ako želite da promenite detalje Vaše porudžbine. Ako se dugme „Otkaži“ ne pojavi, vreme otkazivanja je isteklo i Vaša porudžbina više ne može biti otkazana.

Skrećemo Vam pažnju da otkazivanje porudžbine ili njena modifikacija mogu da dovedu do zakašnjenja. Bićete dodatno obavešteni o novom očekivanom datumu za isporuku u slučaju da dođe do kašnjenja.

*Zahtevi za otkazivanje i promenu važe samo za porudžbine, čija izrada nije još uvek završena.